BremzPenzl Objavljeno April 28, 2008 Deli Objavljeno April 28, 2008 Tudi mi smo včeraj ob 10h,napadli Golico,policajev pa ni bilo. :naughty: Od 10 do pol 11 majo južno :naughty: , drugič malo počakaj pa bojo tam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 Od 10 do pol 11 majo južno :naughty: , drugič malo počakaj pa bojo tam... A misliš Bremzek? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 Vceraj razdevičena Golička! Tudi letos tako čudovita :worship: , vendar včeraj prazna! Se vidi, da je svetovje 02/03 v Toscani , Sardiniji, Korziki...(ohnePolizei) Zavite prvomajske vsem :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 Ma daj, cesta kot cesta, ketarih imajo jodleri na tone (samo poiskat jih moraš).......Tud jaz bil včeraj zgoraj...kot že tolikokrat...........lepo, ni pa bilo za svršavat...... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 Ma daj, cesta kot cesta, ketarih imajo jodleri na tone (samo poiskat jih moraš).......Tud jaz bil včeraj zgoraj...kot že tolikokrat...........lepo, ni pa bilo za svršavat...... :evilgrin: Ne se bat, saj poznamo se Weinebene, Packsattel, Gaberl, Nockalmtrasse, Türacher Höhe itd....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 (popravljeno) Ne se bat, saj poznamo se Weinebene, Packsattel, Gaberl, Nockalmtrasse, Türacher Höhe itd....... ...Predlitz-Turacher Hoehe, Grossglocknerhoehalpenstrasse, Bad St. Leonhard-Klippitztoerl, Troppolach-Pontebba, Železna Kapla-Jezersko, Krimml......... and so on, and so on.....in se sploh ne bojim.....samo izražat pretirana čustva na temo Golica, se mi pa tud ne da..... Popravljeno April 29, 2008. Popravil GRUNF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 ...Predlitz-Turacher Hoehe, Grossglocknerhoehalpenstrasse, Bad St. Leonhard-Klippitztoerl, Troppolach-Pontebba, Železna Kapla-Jezersko, Krimml......... and so on, and so on.....in se sploh ne bojim.....samo izražat pretirana čustva na temo Golica, se mi pa tud ne da..... Se eden,ki pozna lepote avstrijskih cest :worship: ;glih prejsnji vikend smo obdelali Zel. Kapla-Jezersko. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 ...Predlitz-Turacher Hoehe, Grossglocknerhoehalpenstrasse, Bad St. Leonhard-Klippitztoerl, Troppolach-Pontebba, Železna Kapla-Jezersko, Krimml......... and so on, and so on.....in se sploh ne bojim.....samo izražat pretirana čustva na temo Golica, se mi pa tud ne da..... primerjat železno kaplo-jezersko z golico je po moje greh! kot da bi primerjal marof z grobnikom! za supermoto super, za cestake malo manj! ostalih ne poznam, mi je golička dovolj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno April 30, 2008 Deli Objavljeno April 30, 2008 (popravljeno) primerjat železno kaplo-jezersko z golico je po moje greh! kot da bi primerjal marof z grobnikom! za supermoto super, za cestake malo manj!ostalih ne poznam, mi je golička dovolj! In kdo je kaj primerjal??? Ni bila poanta v primerjavi med tema dvema, ampak v pretiranem svršavanju in poetičnem izražanju (razdevičenja ipd. sranja) na temo Golice....je pač še dovolj drugih cest v okolici (v tem je bil catch) ......kolikor sem uspel slišat, pa je bilo v nedeljo zgoraj porazno stanje kar se tiče policije, tako da bo potrebno malo menjat destinacije pri sosedih......Imam nekaj popolnoma novih na lagerju......Širi si obzorja, zelo priporočam........ Popravljeno April 30, 2008. Popravil GRUNF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 30, 2008 Deli Objavljeno April 30, 2008 (popravljeno) .....Imam nekaj popolnoma novih na lagerju......Širi si obzorja, zelo priporočam........ Ne šenkuj! Kvečjemu prodajaj, če že moraš. Najbolje pa, da jih obdržiš zase in tiste, ki si jih znamo poiskati sami. :) Popravljeno April 30, 2008. Popravil HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno April 30, 2008 Deli Objavljeno April 30, 2008 Ne šenkuj! Kvečjemu prodajaj, če že moraš. Najbolje pa, da jih obdržiš zase in tiste, ki si jih znamo poiskati sami. :) In zakaj misliš, da jih nisel objavil na MS-u? Kjer je volja, je tudi pot.....Če pa hočejo nekateri delat 6000 km letno na relaciji 12 km, mi je pa tudi prav (smo malo bedasto se mi zdi vse skupaj) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 30, 2008 Deli Objavljeno April 30, 2008 ... (smo malo bedasto se mi zdi vse skupaj) Eh, takle imamo. Pa n'č ne kaže na boljše. Pa prijetne furce izven "božjih poti" ti želim. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno April 30, 2008 Deli Objavljeno April 30, 2008 (popravljeno) Hvala, enako želim tudi tebi..... Popravljeno April 30, 2008. Popravil GRUNF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xenon900 Objavljeno April 30, 2008 Deli Objavljeno April 30, 2008 Eni od bifeja do bifeja al pa od bifeja do Goličke. Varianta na temo ride :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno April 30, 2008 Deli Objavljeno April 30, 2008 Eni od bifeja do bifeja al pa od bifeja do Goličke. Varianta na temo ride :whistle: ja, eni res od bifeja do bifeja! js pa od garaže do golice in nazaj, kadar pa je več časa pa tudi kam drugam! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 30, 2008 Deli Objavljeno April 30, 2008 ja, eni res od bifeja do bifeja! js pa od garaže do golice in nazaj, kadar pa je več časa pa tudi kam drugam! :rolleyes: Treba jo jebat... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Maj 1, 2008 Deli Objavljeno Maj 1, 2008 Treba jo jebat... :kva2: še bolj :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gogo46 Objavljeno Maj 2, 2008 Deli Objavljeno Maj 2, 2008 vreme je danes super a je kdo za kako kavo v portorožu js bom šel okol 11 dol če gre še kdo se dobimo ob 11 na omv v dravogradu lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 Gre kdo dans kaj gr? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 A je še kej policije gor ? Jest grem drug teden check nardit :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 so so- samo ne kasirajo vec kot 35€ tako da :whistle: :whistle: aja avstrijce mislim. se splača bolj kakor pri nas po gasu tiščat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 so so- samo ne kasirajo vec kot 35€ tako da :whistle: :whistle: aja avstrijce mislim. se splača bolj kakor pri nas po gasu tiščat To si ti lahko samo misliš......sicer pa probaj, potem pa poročaj...Za dva z MB-ja se ni ravno končalo pri 35 e..Vsak po 400 e sta jih fasala, ti pa še kar dalje zavajaj......in se tolaži...... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 A gre kdo zei spt gr ??? (js sm zasvojen) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 A gre kdo zei spt gr ???(js sm zasvojen) :D Golicoholik? Zdej ti pa ni več pomoči!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 A gre kdo zei spt gr ???(js sm zasvojen) :D enkrat prijem js tut ziher to pogledat da vidm kak zgleda to.. kr si morm vzet mal več cajta.. ko mam krneki km do tja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se