Noiser69 Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 (popravljeno) noro je blo ... zei sm jo 2x zvozo, zutra sam 1x no, zdej ko sm jo 2x plo, prvic ko pelem ovinek pr bifejo (navzdol), ga skor nism zvozo, šlo je po tisti beli črti čist ob ograji, srce mi je kr obstalo :krneki: :D ko sm ga pa drugič plo, me je pa en snemo (ni slo do konca, asfalt še mrzl), mi je pa na konc ovinka (ko se zavije k bifejo) en z čoperjo skor pot prekrižo, šlo je na milimetre -_- ... pokažem posnetek ko ga dobim ;) Dejte ko zavijate k bifejo (od spodaj proti vrhu), zavite na drugem odcepu, ne se kr naravnost nt zaplat, zto ker lahk vidite če slučajno ni kdo v ridi, ker dans bi se lahk hudo končalo ... pa predn da zavijete, pred rido poglejte nazaj če ni koga za vami, da ne bote v ridi zapremzali pa se vam bo kdo v rit zaleto, tnx ;) Popravljeno Maj 4, 2008. Popravil Hozi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 sej ni tko daleč, sam čez dravograd jo mahneš, pa gre. res pa je, da se splača :OK: . sva bla ta teden dvakrat tam. in na srečo nobenih policajev :rolleyes: . razen v dolini v naselju, pa smo pelali lepo 50 :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 To si ti lahko samo misliš......sicer pa probaj, potem pa poročaj...Za dva z MB-ja se ni ravno končalo pri 35 e..Vsak po 400 e sta jih fasala, ti pa še kar dalje zavajaj......in se tolaži...... :evilgrin: glede na to da sta dva iz foruma vletela 135km/h drugi se pa nekaj vec pa sta oba dobila 35€ no lahko pa ti verkerstafe poskeniram. toliko o mojem zavajnju. aja nisem jim kriv ce se ne znajo zmenit :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hudini Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 Dejte ko zavijate k bifejo (od spodaj proti vrhu), zavite na drugem odcepu, ne se kr naravnost nt zaplat, zto ker lahk vidite če slučajno ni kdo v ridi, ker dans bi se lahk hudo končalo ... pa predn da zavijete, pred rido poglejte nazaj če ni koga za vami, da ne bote v ridi zapremzali pa se vam bo kdo v rit zaleto, tnx ;) Lahko bi predvideval in na tem ovinku zmanšal hitrost,saj dobro veš da se tam ustavljajo motoristi.Res ne vem zakaj moraš glih skozi ta ovinek tako tiščat,ne izivaj ker se ne bo dobro končalo :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 in prav v tistih dveh ovinkih pred bifejem je vsako leto največ padcev .zakaj ? zaradi pozerjev :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 (popravljeno) glede na to da sta dva iz foruma vletela 135km/h drugi se pa nekaj vec pa sta oba dobila 35€ no lahko pa ti verkerstafe poskeniram. toliko o mojem zavajnju. aja nisem jim kriv ce se ne znajo zmenit :naughty: Ne generaliziraj, da dobi vsak 35 e kazni ob prekoračeni hitrosti (tako se razume tvoj prvotni post ob katerega se obregam)......in ni stvar v tem, kako se dogovoriš.....Bo sedaj šlo, al bomo risali????? Upam, da veš kaj pomeni tvojih ".......ne dobijo več kot 35 e kazni......". :wacko: Popravljeno Maj 5, 2008. Popravil GRUNF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 noro je blo ... zei sm jo 2x zvozo, zutra sam 1x no, zdej ko sm jo 2x plo, prvic ko pelem ovinek pr bifejo (navzdol), ga skor nism zvozo, šlo je po tisti beli črti čist ob ograji, srce mi je kr obstalo :krneki: :D ko sm ga pa drugič plo, me je pa en snemo (ni slo do konca, asfalt še mrzl), mi je pa na konc ovinka (ko se zavije k bifejo) en z čoperjo skor pot prekrižo, šlo je na milimetre -_- ... pokažem posnetek ko ga dobim ;) Dejte ko zavijate k bifejo (od spodaj proti vrhu), zavite na drugem odcepu, ne se kr naravnost nt zaplat, zto ker lahk vidite če slučajno ni kdo v ridi, ker dans bi se lahk hudo končalo ... pa predn da zavijete, pred rido poglejte nazaj če ni koga za vami, da ne bote v ridi zapremzali pa se vam bo kdo v rit zaleto, tnx ;) bo najbolj sigurno da objaviš na radiu kdaj si na golici pa da se vsa raja poskrije v mišje rupe in te ne ovira pri tvojem divjanju zaradi takih pametnjakovičev pa mamo pol take kazni poj na grobnik noret če maš jajca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 (popravljeno) noro je blo ... zei sm jo 2x zvozo, zutra sam 1x no, zdej ko sm jo 2x plo, prvic ko pelem ovinek pr bifejo (navzdol), ga skor nism zvozo, šlo je po tisti beli črti čist ob ograji, srce mi je kr obstalo :krneki: :D ko sm ga pa drugič plo, me je pa en snemo (ni slo do konca, asfalt še mrzl), mi je pa na konc ovinka (ko se zavije k bifejo) en z čoperjo skor pot prekrižo, šlo je na milimetre -_- ... pokažem posnetek ko ga dobim ;) Dejte ko zavijate k bifejo (od spodaj proti vrhu), zavite na drugem odcepu, ne se kr naravnost nt zaplat, zto ker lahk vidite če slučajno ni kdo v ridi, ker dans bi se lahk hudo končalo ... pa predn da zavijete, pred rido poglejte nazaj če ni koga za vami, da ne bote v ridi zapremzali pa se vam bo kdo v rit zaleto, tnx ;) Čuj, kaj se je tebi moped pregrel, da si ga moral spodaj pri gostilni hladit okrog četrte ure.....al si moral tankat iz rukzaka..... :naughty: :whistle: Ja, zaGrobnik bo pa treba motor nabavit, ne mopeda......pardon, je že motorno kolo....... :P Popravljeno Maj 5, 2008. Popravil GRUNF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 (popravljeno) Ne da se mi brat 150 strani, zato prosim, ne popizdit, in mi povejte, v dveh stavkih kaj je to za ena stvar, tale golica. in kolk dolga je. iz zadnjih dveh strani sklepam, da je precenjena nastopaška lokacija, ki sicer ima lepe ovinke, ampak onesnažene z potencialnimi prvaki, ki komaj čakajo da bodo odkriti. . . . Popravljeno Maj 5, 2008. Popravil Cartman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Da nebom dolgotvezil, iz kraja v kraj okoli 38 km, oziroma okoli pol poti iz vsake strani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Ne da se mi brat 150 strani, zato prosim, ne popizdit, in mi povejte, v dveh stavkih kaj je to za ena stvar, tale golica. in kolk dolga je. iz zadnjih dveh strani sklepam, da je precenjena nastopaška lokacija, ki sicer ima lepe ovinke, ampak onesnažene z potencialnimi prvaki, ki komaj čakajo da bodo odkriti. . . . ..si kar zadel bistvo te ceste. In, bo če vedno več takih, me tam ne vidijo več... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Pa greš na Koralpe! Jih še z druge strani obvoziš! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Halls ti ga samo pali.... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Halls ti ga samo pali.... :evilgrin: Seveda! Sam da becikl nazaj skup sestavim! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Včeraj smo spet vlekli na ta hitrem delu enega avstričeka iz grabna....je mel pubec prekleto srečo, da je v drevo letel le Monster, sam se je pa prikotalil zadaj, vendar mimo motorja in drevesa......naravnost v koprive.......Peljem dalje, pa je bila nekje pri lokalu Route 69 zapora zarad nesreče, so nas preusmerli v hmeljišče, tak da sn vun prišo ko Stanovnik na Dakarju..........Nič kaj lep dan na Golici........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenere Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Štajerski del je bil včeraj moker. Ga je vlažnost presenetla? Jaz sem včeraj naredil takole osemko. Kupim hišo v okolici Dravograda. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Čuj, kaj se je tebi moped pregrel, da si ga moral spodaj pri gostilni hladit okrog četrte ure.....al si moral tankat iz rukzaka..... :naughty: :whistle: Ja, zaGrobnik bo pa treba motor nabavit, ne mopeda......pardon, je že motorno kolo....... :P Čako sm kolega da se je dol prplo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 aja ... @ Grunf Iz kod si se pa tei ti prplo da si me vido, pa kir motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Grunf se vedno pele od spodaj proti vrhu....drugače pa rdeč motor....... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Štajerski del je bil včeraj moker. Ga je vlažnost presenetla? Jaz sem včeraj naredil takole osemko. Kupim hišo v okolici Dravograda. :D Uh, tam piše: Vozite: 267 km – o 4 h 25 min Kok je pa tebi vzelo cajta? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Grunf se vedno pele od spodaj proti vrhu....drugače pa rdeč motor....... :naughty: Vlk poveš ... sei js se tut prvo pelem zgor da se lahk pol dov pelem :hmm: Sma se pozdravla? ____ Včera je zgleda en z ktm-o probivlo če lahk golico prevozi z desno roko ?! ... ko me je navzgor prehito je vozo sam z desno roko, pa ko je nazai priso tut sam z desno :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenere Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Uh, tam piše:Vozite: 267 km – o 4 h 25 min Kok je pa tebi vzelo cajta? :D Sem šel pogledat ure na račune iz bencinske. :D Dravograd-Dravograd(288km, ker sva šla še na vrh Klippitztörla ) 4 ure in 45 minut. Enih 5 minut sem čakal na pumpi v vrsti, ker so jo tankturisti zabili, pa tri postanke po 5-10 minut sem imel. Torej skoraj po googlovih predvidevanjih. O:-) Ampak očitno google ne ve, kaj je to gorska cesta s serpentinami. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 (popravljeno) :eek: @Hozi, daj prosim piši normalno, da te bo kdo razumel :wacko: Popravljeno Maj 6, 2008. Popravil CAPI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 :eek: @Hozi, daj prosim piši normalno, da te bo kdo razumel :wacko: Če sm pa iz koroške, sei se trudim no :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 bo najbolj sigurno da objaviš na radiu kdaj si na golici pa da se vsa raja poskrije v mišje rupe in te ne ovira pri tvojem divjanjuzaradi takih pametnjakovičev pa mamo pol take kazni poj na grobnik noret če maš jajca jajca niso problem, je pa problem tista uboga oslovska vprega ki je pod nogami :D :eek: @Hozi, daj prosim piši normalno, da te bo kdo razumel :wacko: ka ne vejdiš da sou tou korouški dejčki :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se