PURPLE Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 Bil gor ob 11tih, bilo je sončno ampak hladno. Cesta prazan, na vrhu srečal krajklerja in Švicarja. Weinebe so že lepo bele. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusti Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 js biv tut ob treh na vrhu. od tiste cerkve naprej je blo kr fajn mrzlo, mi je bvo žav da sn pozabo dat podlogo nazaj v hlače. nazaj grede sn se ustajo še v preši pa ni bvo nbenga motorista, tk da sm kr obrno pa domo. pa kdaj drugič. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trdonja Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Danes bil gor, vroče ravno ni :whistle: , nekaj pa se nas še vseeno vozi, pa se nas še bo :grim Nazaj s kolegom še na en čaj v Slivnico. Na poti z Golice nazaj, dva avstrijca na SS-ih (rumeni in modri na sliki), nabila mimo naju, 2 ovinka naprej rumenega spodneslo ko na ledu. Je odklonil in se zahvalil za pomoč, ni bilo nekih poškodb, SS pa v ograji. Hladno je jp...gume pa ne držijo :whistle: ...moje Dunlop sportmax 252 so tut...slide special :naughty: Dve slikci.. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rafael Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Mene nekako ne vleče gor na Goličko, bom počakal, da se najprej malo pogreje... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trdonja Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Kakšnih 8 mesecev :naughty: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rafael Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Kakšnih 8 mesecev :naughty: ... Ne, ne. Upam,da bo še kakšen topel dan v septembru in oktobru, pol pa gas... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Bil danes gor okoli 13 ure. Je kar hladno vendar se da zdržat brez problemov. Ampak gume se pa ne segrejejo in ne držijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rafael Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Bil danes gor okoli 13 ure. Je kar hladno vendar se da zdržat brez problemov. Ampak gume se pa ne segrejejo in ne držijo. Ja, saj ravno hladne gume so največje sranje. Kako pa potem izkoristiti tiste lepe ovinke? Bomo pač morali malo potrpeti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Včeraj bil gori...mrzlo ko pras*** B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Na onem drugem bregi je blo še bolj mrzlo.....eni so si mehureka prehladili...... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomazC Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Bil včeraj gor ob dveh. Kar nekaj motoristov je lovilo sončne žarke, med drugim tudi 6 slovencev. Prvih nekaj kilometrov iz Lawamunda sem študiral, kaj je na cesti. Droben pesek ali pa tako spraskan asfalt. Ker se mi ni ljubilo stopit iz motorja, sem raje vozil počasi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Sem bil danes gor, bilo je lepo, toplo. Sem pa doživel tak šok, da se še zdaj tresem :unsure: :evilgrin: Nasproti mi je po mojem pasu, počez pripeljal tisti KTMov štirikolesnik :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: . Sledilo je zaviranje na polno in umikanje na travnato pobočje. še zdaj mi ni jasno kako sem zvozil vse skupaj. :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupe9 Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Zdravo, sem bil včeraj gor in je bilo super vreme in tudi prijetno toplo- če si vreu oblečen.Bila sta gor tudi dva slovenca -mb ,dragače pa ni bilo posebne gužve , bil je pa zelo lep dan samo upam , da ne zadnji letos. LP :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 bil gor v ponedeljek opoldan, v radljah gor in lawamund dol, lepo - sončno - hladno, prazna cesta, nikjer nikogar razen delavcev, ki so urejali nekaj na/ob cesti na vsake tolko, zato so bile delne zapore ceste, vendar tako dobro (za naše razmere vzorčno) označene, da ni blo panike. za letos je to bila poslovilna s kavico za 2,10 ojra. auf wiedersehen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 (popravljeno) @PICASSO DAJ PROSIM ZMANJŠAJ TVOJ K....... PODPIS :topic: :nono: Popravljeno Oktober 1, 2008. Popravil bna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Naložite si brskalnike ki podpirajo standarde pa bo normalno prikazovali vse. Hint: Internet Explorer je ravno en tak ki je najbolj znan po tem da je čist za sebe in se ne drži osnovnih standardov. Sem že napisal nekje to, pa bom tukaj še enkrat. Stran prikaže popolnoma normalno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gumby Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Danes sem srečal precej motorjev, kljub snegu na vrhu Golice :OK: Upam, da bo letos še kak topel dan... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 pozdrav,danes so oglobili 2 naša po 360€, ker sta ga pri pumpi žgala 160. Motorja lahko odpeljeta iz Avstrije le z prikolico,ker verjetno nista tehnično ispravna-moja domneva .lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 pozdrav,danes so oglobili 2 naša po 360€, ker sta ga pri pumpi žgala 160. Motorja lahko odpeljeta iz Avstrije le z prikolico,ker verjetno nista tehnično ispravna-moja domneva .lp Hi, hi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 Hi, hi! Zlobnež :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 pozdrav,danes so oglobili 2 naša po 360€, ker sta ga pri pumpi žgala 160. Motorja lahko odpeljeta iz Avstrije le z prikolico,ker verjetno nista tehnično ispravna-moja domneva .lp naj bosta srecna (jimasevednoostanevozniskapress). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 Zlobnež :naughty: Hvala, hvala! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 Zanimivost pubilikacije podjetja je tudi ta , da si ga zaposleni v tej tovarni lahko čez vikend celo sposodijo - Zelo zanimiva in vsekakor uspešna marketinška poteza reklamiranja vozila ! wow, ful nora ideja ... a prodajalci avtov in motorjev raznih firm se pa ne vozijo s svojimi 'demo modeli' slučajno že vrsto let naokoli po 'terenu'? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miki Mauss Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 pozdrav,danes so oglobili 2 naša po 360€, ker sta ga pri pumpi žgala 160. Motorja lahko odpeljeta iz Avstrije le z prikolico,ker verjetno nista tehnično ispravna-moja domneva .lp Sem ravno peljal mimo ko so ju matrali (sicer bi gotovo mene).... Sozalje... kaj naj recem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 Sem ravno peljal mimo ko so ju matrali (sicer bi gotovo mene).... Sozalje... kaj naj recem. počasi se daleč pride :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se