Skoči na vsebino

Golica (Soboth)

Gregs

Priporočene objave

js biv tut ob treh na vrhu. od tiste cerkve naprej je blo kr fajn mrzlo, mi je bvo žav da sn pozabo dat podlogo nazaj v hlače. nazaj grede sn se ustajo še v preši pa ni bvo nbenga motorista, tk da sm kr obrno pa domo. pa kdaj drugič.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes bil gor, vroče ravno ni :whistle: , nekaj pa se nas še vseeno vozi, pa se nas še bo :grim Nazaj s kolegom še na en čaj v Slivnico.

Na poti z Golice nazaj, dva avstrijca na SS-ih (rumeni in modri na sliki), nabila mimo naju, 2 ovinka naprej rumenega spodneslo ko na ledu. Je odklonil in se zahvalil za pomoč, ni bilo nekih poškodb, SS pa v ograji. Hladno je jp...gume pa ne držijo :whistle: ...moje Dunlop sportmax 252 so tut...slide special :naughty:

Dve slikci..

LP

post-21064-1221764899_thumb.jpg

post-21064-1221764918_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bil danes gor okoli 13 ure. Je kar hladno vendar se da zdržat brez problemov. Ampak gume se pa ne segrejejo in ne držijo.

Ja, saj ravno hladne gume so največje sranje. Kako pa potem izkoristiti tiste lepe ovinke?

Bomo pač morali malo potrpeti...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Bil včeraj gor ob dveh. Kar nekaj motoristov je lovilo sončne žarke, med drugim tudi 6 slovencev.

Prvih nekaj kilometrov iz Lawamunda sem študiral, kaj je na cesti. Droben pesek ali pa tako spraskan asfalt. Ker se mi ni ljubilo stopit iz motorja, sem raje vozil počasi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem bil danes gor, bilo je lepo, toplo.

Sem pa doživel tak šok, da se še zdaj tresem :unsure: :evilgrin:

Nasproti mi je po mojem pasu, počez pripeljal tisti KTMov štirikolesnik :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: . Sledilo je zaviranje na polno in umikanje na travnato pobočje. še zdaj mi ni jasno kako sem zvozil vse skupaj. :whistle: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdravo,

sem bil včeraj gor in je bilo super vreme in tudi prijetno toplo- če si vreu oblečen.Bila sta gor tudi dva slovenca -mb ,dragače pa ni bilo posebne gužve , bil je pa zelo lep dan samo upam , da ne zadnji letos.

LP

:rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bil gor v ponedeljek opoldan, v radljah gor in lawamund dol, lepo - sončno - hladno, prazna cesta, nikjer nikogar razen delavcev, ki so urejali nekaj na/ob cesti na vsake tolko, zato so bile delne zapore ceste, vendar tako dobro (za naše razmere vzorčno) označene, da ni blo panike. za letos je to bila poslovilna s kavico za 2,10 ojra. auf wiedersehen

post-17094-1222876139_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@PICASSO

DAJ PROSIM ZMANJŠAJ TVOJ K....... PODPIS :topic: :nono:

Popravljeno . Popravil bna
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naložite si brskalnike ki podpirajo standarde pa bo normalno prikazovali vse.

Hint: Internet Explorer je ravno en tak ki je najbolj znan po tem da je čist za sebe in se ne drži osnovnih standardov. Sem že napisal nekje to, pa bom tukaj še enkrat.

Stran prikaže popolnoma normalno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pozdrav,danes so oglobili 2 naša po 360€, ker sta ga pri pumpi žgala 160. Motorja lahko odpeljeta iz Avstrije le z prikolico,ker verjetno nista tehnično ispravna-moja domneva .lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pozdrav,danes so oglobili 2 naša po 360€, ker sta ga pri pumpi žgala 160. Motorja lahko odpeljeta iz Avstrije le z prikolico,ker verjetno nista tehnično ispravna-moja domneva .lp

Hi, hi!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

naj bosta srecna (jimasevednoostanevozniskapress).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanimivost pubilikacije podjetja je tudi ta , da si ga zaposleni v tej tovarni lahko čez vikend celo sposodijo - Zelo zanimiva in vsekakor uspešna marketinška poteza reklamiranja vozila !

wow, ful nora ideja ... a prodajalci avtov in motorjev raznih firm se pa ne vozijo s svojimi 'demo modeli' slučajno že vrsto let naokoli po 'terenu'? :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem ravno peljal mimo ko so ju matrali (sicer bi gotovo mene).... Sozalje... kaj naj recem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem ravno peljal mimo ko so ju matrali (sicer bi gotovo mene).... Sozalje... kaj naj recem.

počasi se daleč pride :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!