imlakar Objavljeno April 4, 2009 Deli Objavljeno April 4, 2009 Bil danes gor. Vreme super. Sem in tja je kakšen moker ovinek. Sicer pa super. Je pa jezero še kar zmrznjeno :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 Danes jo naskočim :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mravak Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 Z motoriskom sva jo napadla :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mravak Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Da se vam da.... :closedeyes: Nič prej kot maja.... :winkiss: grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Da se vam da.... :closedeyes: Nič prej kot maja.... :winkiss: Sem bil in ni nič falilo :worship: cesta suha, drži, zgoraj malo hladno, ampak za kakšno fotko se potrpi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gumby Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 Danes je pa bla gužva gor... Na poti nazaj je bla še druga stran parkirišča polna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno April 13, 2009 Deli Objavljeno April 13, 2009 Grunf se je tudi pustil napizdit.....no ja, bilo je povsem OK.....za prvič.... grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno April 13, 2009 Deli Objavljeno April 13, 2009 Kdo me bo naučil Golico res lepo odpeljat? Saj mi še kar uspeva, samo to ni to. Preveč straha v mojih razmeroma starih kosteh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusti Objavljeno April 15, 2009 Deli Objavljeno April 15, 2009 Kdo me bo naučil Golico res lepo odpeljat? Saj mi še kar uspeva, samo to ni to. Preveč straha v mojih razmeroma starih kosteh. Da neboš probaval vsakič lepše, hitrejše ... tako kot moj kolega ... karnaenkrat pa bum ... motor totalka, on pa po spletu zelo zelo srečnih okoliščin malo manj totalka Drgač se boš pa največ naučil v kakšni šoli varne vožnje. Še ne dolgo nazaj je bila ena šola organizirana v šempetru: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...t=0&start=0 Če bo še kdaj kje v bližini lahk grema skupaj. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Ravno iz tega razloga bi rad, da mi Golico pokaže en znalec. Na nekaterih ovinkih je asfalt že fajn valovit, tako da je treba že kar pazit. Glede treninga varne vožnje pa absolutno grema. Tudi na kako furco lahko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cesko Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Ravno iz tega razloga bi rad, da mi Golico pokaže en znalec. Na nekaterih ovinkih je asfalt že fajn valovit, tako da je treba že kar pazit. Glede treninga varne vožnje pa absolutno grema. Tudi na kako furco lahko. Pač golico se verjetno lahko sam naučiš najbolje zvozit. Sej čez čas si zapomneš kje so tisti ovinki kjer je asfalt bol valovit in tam bolj počasi pelješ. Ni pa slabo ja da ti en pokaže ko cesto pozna res v nulo kako in kje se da najbolje peljat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 (popravljeno) Jaz sem zadnjič z lahkoto pripeljal na Golico, nobenih ovir ni bilo na cesti, lepa in suha, tu pa tam kakšen ovinek Ali je verjetno poanta, da čim hitreje pripelješ na vrh? parking pri jezeru Popravljeno April 16, 2009. Popravil Snecer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Ali je verjetno poanta, da čim hitreje pripelješ na vrh? Verjetno da ja. (kakor za koga ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 (popravljeno) V bližnji prihodnosti se bom odpravil zopet na Golico. Prejšnjič sem zaradi pomanjkanja časa bil, če gledam iz smeri Viča samo kakšen kilometer dlje od aku. jezera. Tokrat bom imel s seboj skupino motoristk-ov željnih ovinkov. In zato vas prosim za pomoč in nasvet ! Zanima me sledeče ali naj v Krumbachu zavijem proti St. Lorenzu-Aiblu in nato proti Dobravi-Radljam ? Ali naj v Krumbachu zavijem proti St. Oswaldu-Wielu-Altenmarktu in nato proti Dobravi-Radljam ? Kaj pravite ? Ali se splača na tej relaciji kakšno stvar posebej ogledati ? Zanima me tudi kje bi kvalitetno in cenovno zmerno jedli-pili ? Najraje bi se ustavili nekje ob poti, po možnosti na naši strani !? Hvala že vnaprej ! Popravljeno April 16, 2009. Popravil Dadi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Torej vozil boš po eni najbolj znani avstrijski motoristični ruti B69 (delno tudi južna Štajerska vinska cesta), ki na celotni trasi poteka od Lavamunda do Radgone. Če se že enkrat gre na takšno turo, se normalno tudi ustavi in poje v istoimenskem motorističnem lokalu, ki pa je še naprej od kraja Aibl (glej karto). Imajo velike porcije za zmerno ceno in seveda tam so sami motoristi. Po obroku se lahko vrneš nazaj do Aibla in na prelaz Radelj (ne vem iz katerega konca Slo si, domnevam, da ne iz SV dela). http://www.route69.at/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Ravno iz tega razloga bi rad, da mi Golico pokaže en znalec. Na nekaterih ovinkih je asfalt že fajn valovit, tako da je treba že kar pazit. Glede treninga varne vožnje pa absolutno grema. Tudi na kako furco lahko. Najbol se boš naučo sam, ko jo boš prepeljal x-krat ... govorim iz izkušenj, js sm poleti (med poletnimi počitnicami) bil gr tut po 2x na dan in jo prevozil neštetokrat, pa čeprav mam tto "jajco". Vsak ovinek sem vedel na pamet (zej bo treba mal obnovit spomin), kje je kak luknja, kje je malo narebran asfalt. Res pa je, da tut če si nvm kk nadrkan, Golica še vedno preseneti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 To je to. Ne gre se mi toliko, da bom vsakič stotinke izboljševal. Pač nek filing, da speljem "lepo". Parkrat po kolenu. Parkrat do kolena. Pa take fore. Zdaj, ko prvi servis nardim, itak mislim 2 tanka na dan tam pustit . Treba izkoristit še letos. Če ne bodo popravljali ceste, drugo leto skor ne bo več prevozna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 V bližnji prihodnosti se bom odpravil zopet na Golico. Prejšnjič sem zaradi pomanjkanja časa bil, če gledam iz smeri Viča samo kakšen kilometer dlje od aku. jezera. Tokrat bom imel s seboj skupino motoristk-ov željnih ovinkov. In zato vas prosim za pomoč in nasvet ! Zanima me sledeče ali naj v Krumbachu zavijem proti St. Lorenzu-Aiblu in nato proti Dobravi-Radljam ? Ali naj v Krumbachu zavijem proti St. Oswaldu-Wielu-Altenmarktu in nato proti Dobravi-Radljam ? Kaj pravite ? Ali se splača na tej relaciji kakšno stvar posebej ogledati ? Zanima me tudi kje bi kvalitetno in cenovno zmerno jedli-pili ? Najraje bi se ustavili nekje ob poti, po možnosti na naši strani !? Hvala že vnaprej ! Nedaleč proč od route 69 je muzej nostalgieaufraedern, če koga zanima. Zraven imajo "šank" tako da lahko tisti ki ostanejo zunaj tudi nekaj popijejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Zanima me tudi kje bi kvalitetno in cenovno zmerno jedli-pili ? Najraje bi se ustavili nekje ob poti, po možnosti na naši strani !? Po sistemu "rekla-kazala" je v središču Prevalj tole OK (pizze, kosila, domače sladice ... ) - (nisem pa še bil tam, tako da nimam lastnih izkušenj): ŠKUFCA MIHAEL S.P.SLAŠČIČARNA, OKREPČEVALNICA Trg 32; Prevalje LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svarun13 Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Po sistemu "rekla-kazala" je v središču Prevalj tole OK (pizze, kosila, domače sladice ... ) - (nisem pa še bil tam, tako da nimam lastnih izkušenj): ŠKUFCA MIHAEL S.P.SLAŠČIČARNA, OKREPČEVALNICA Trg 32; Prevalje LP Js pa lahk potrdim, da je razmerje med ceno, kvaliteto in količino zelo dobro!! Torej, boš poceni zelo dobro najedel:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 Takole je Golica zgledala v ponedeljek 13.4. ob 17 uri. Hladna, mokra in prazna! Še policaji so jo pred našim prihodom podrzali v dolino in ne boste verjeli: oba policaja motorista sta ob srečanju lepo pozdravila z dviom roke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 Takole je Golica zgledala v ponedeljek 13.4. ob 17 uri. Hladna, mokra in prazna! Še policaji so jo pred našim prihodom podrzali v dolino in ne boste verjeli: oba policaja motorista sta ob srečanju lepo pozdravila z dviom roke. Jaz sem bil gori tudi ta pondeljek sam par urc prej. Bilo je še suho a oblačno ter zelo mrzlo. Ta dva leteča policista sem tudi srečal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 včeraj gori ni bilo gužve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 je pa bila gužva doli je pa bila gužva doli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se