ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 4, 2009 Deli Objavljeno Junij 4, 2009 fantje, i hate to be an ass, but you are waaay Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Junij 4, 2009 Deli Objavljeno Junij 4, 2009 Mašinca.....ledenko je lahko, ti pa ne...... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 4, 2009 Deli Objavljeno Junij 4, 2009 ...i hate to be an ass, ..... you could´ve fooled me.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 Danes sem bil na golici ustavljen in lepo posnet s strani policista na Črni HONDI CBR 1100 XX, prvič videna pa čeprav se gor vozim že kar dobrih 8 let... Tako, da pozornost ne bo odveč... Lp! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 (popravljeno) Danes sem bil na golici ustavljen in lepo posnet s strani policista na Črni HONDI CBR 1100 XX, prvič videna pa čeprav se gor vozim že kar dobrih 8 let... Tako, da pozornost ne bo odveč... Lp! Potem pa slabo bereš to temo.... :naughty: BTW imajo tudi zlato XX-ko... Popravljeno Junij 14, 2009. Popravil GRUNF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 Danes sem bil na golici ustavljen in lepo posnet s strani policista na Črni HONDI CBR 1100 XX, prvič videna pa čeprav se gor vozim že kar dobrih 8 let... Tako, da pozornost ne bo odveč... Lp! in kk sta se zmenla??? fajn je blo.danes je bla ob dveh dokaj prazna, dobro uro kasneje pa nabita. prometa je blo res veliko. tudi avtov, avtobusov in ostalih nedeljskih obiskovalcev. tudi tri policijske patrulje, ki so menjavale lokacije. na srečo se niso skrivali med drevje ampak samo stali ob cesti. obiskali so nas tudi "bratje" s celjskimi tablami (žalski grbi) od katerih sta se dva (r6 in stara cbr900-mislim) "veselo" drajsala mimo kafiča 10x, prijatelji so ju pa opazovali, kako se bosta kmalu zlomla v drevo ali ograjo, na srečo ni blo kaj...in tudi onadva poskrbela za mnenje o "sloweniše vanzin farerjih" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fecko Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 Pa vas lahko sledi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 Pa vas lahko sledi? Ma kaki..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hvilu Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 Hja, js pač nisem imel dosti sreče. Včeraj sva s Skinyem veselo priganjala konjička preko Pavličevega sedla, po Avstriji do Golice. Tam so naju, takoj po križišču, ko se zavije na golico, ustavili žandarji in mi veselo zakasirali "vstopnino", kot ji sedaj pravim jaz. Nikjer nobenega podatka o hitrosti, tudi radarja nisem videl. Le ustna izjava žandarja, "hondernojncen auf zibcig" (119 na 70) me je seznanila s stanjem. Po hitrem oblitju hladnega potu na vroče čelo, je sledila radostnejša novica, in sicer, da znaša kazen "fonfondrejzig ojro" (35 €). Brez oklevanja sem plačal in oddrvel 3 ovinke naprej, kjer je prijatelj že čakal s sendvičem v ustih:) Sicer pa je to bila ena najlepših voženj do sedaj, lepa cesta, lepo vreme, tako da tudi ta kazen ni pustila slabega pečata na ta dan! Lp, pa veliko sreče! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 Hja, js pač nisem imel dosti sreče. Včeraj sva s Skinyem veselo priganjala konjička preko Pavličevega sedla, po Avstriji do Golice. Tam so naju, takoj po križišču, ko se zavije na golico, ustavili žandarji in mi veselo zakasirali "vstopnino", kot ji sedaj pravim jaz. Nikjer nobenega podatka o hitrosti, tudi radarja nisem videl. Le ustna izjava žandarja, "hondernojncen auf zibcig" (119 na 70) me je seznanila s stanjem. Po hitrem oblitju hladnega potu na vroče čelo, je sledila radostnejša novica, in sicer, da znaša kazen "fonfondrejzig ojro" (35 €). Brez oklevanja sem plačal in oddrvel 3 ovinke naprej, kjer je prijatelj že čakal s sendvičem v ustih:) Sicer pa je to bila ena najlepših voženj do sedaj, lepa cesta, lepo vreme, tako da tudi ta kazen ni pustila slabega pečata na ta dan! Lp, pa veliko sreče! Hja, toliko znaša vstopnina za obleganje Golice (welcome) :evilgrin: ....BTW čist spodaj je tabla omejitev 70 čez celi breg (vsaj zdi se mi tako)...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
classic Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 Jaz sem bil gor včeraj od 10.00 do 11.00 ure in ni bilo nobene kontrole. Samo fajn, fajn, fajn. Ampak preventivno pa gledam nasprotna vozil in čakam na kakšen potencialni signal, da je treba paziti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sasch Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 obiskali so nas tudi "bratje" s celjskimi tablami (žalski grbi) od katerih sta se dva (r6 in stara cbr900-mislim) "veselo" drajsala mimo kafiča 10x, prijatelji so ju pa opazovali, kako se bosta kmalu zlomla v drevo ali ograjo, na srečo ni blo kaj...in tudi onadva poskrbela za mnenje o "sloweniše vanzin farerjih" Ja pa še en razlog, da nas imajo tako "radi": S "traktorjem" 105 km/h po Golici. Ob trenutnem poteku dogodkov, se zna zgoditi, da bo meja zmerja manj šengenska. Mogoče kdo pozna tega bistrega "traktorista"? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 Ja pa še en razlog, da nas imajo tako "radi": S "traktorjem" 105 km/h po Golici. Ob trenutnem poteku dogodkov, se zna zgoditi, da bo meja zmerja manj šengenska. Mogoče kdo pozna tega bistrega "traktorista"? care Izek 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gumby Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 ... in potem smo motoristi zaradi takih kekcev na slabem glasu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hvilu Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 Jesos... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 in kk sta se zmenla??? fajn je blo.danes je bla ob dveh dokaj prazna, dobro uro kasneje pa nabita. prometa je blo res veliko. tudi avtov, avtobusov in ostalih nedeljskih obiskovalcev. tudi tri policijske patrulje, ki so menjavale lokacije. na srečo se niso skrivali med drevje ampak samo stali ob cesti. obiskali so nas tudi "bratje" s celjskimi tablami (žalski grbi) od katerih sta se dva (r6 in stara cbr900-mislim) "veselo" drajsala mimo kafiča 10x, prijatelji so ju pa opazovali, kako se bosta kmalu zlomla v drevo ali ograjo, na srečo ni blo kaj...in tudi onadva poskrbela za mnenje o "sloweniše vanzin farerjih" Zmenit se je dalo tako, da je bil volk sit in koza cela... Pa vas lahko sledi? Sem se prav trudil, da mi ne bi ampak je na ravnini bil takoj za mano, ima le močnejši moped... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 V nedeljo popoldne bil gor po kakšnih 2-3 tednih, motoristov veliko - gužva. Škifi ravnokar postavljali radar v standardni zasedi - v gozdu pred bencinsko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 ....BTW čist spodaj je tabla omejitev 70 čez celi breg (vsaj zdi se mi tako)...... ........in se malo "cez" breg....... v bistvu do stajerskega dela te ceste, ki je kar dober del "dol po bregu" na drugo stran. nic bat..... kazen € 35.- za prekoracitev do 40 km/h izven naselja bo kmalu past tense. ce hoce kdo se prej vplacati nizjo pristojbino za uporabo golice..... do septembra je se cas. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 ........in se malo "cez" breg....... v bistvu do stajerskega dela te ceste, ki je kar dober del "dol po bregu" na drugo stran. nic bat..... kazen € 35.- za prekoracitev do 40 km/h izven naselja bo kmalu past tense. ce hoce kdo se prej vplacati nizjo pristojbino za uporabo golice..... do septembra je se cas. :krneki: So pogruntal, da lahko z nami več zaslužjo zgleda. Kolk bo pa nova tarifa ?? Se že ve ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 omenja se nakaj okoli 100%+. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 omenja se nakaj okoli 100%+. Mačji kašelj za nas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 mhm.......... zacnes kasljati kot macek, ko te rukne kamion. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 (popravljeno) http://www.youtube.com/watch?v=EfWajH_jWGwhttp://www.youtube.com/watch?v=EfWajH_jWGw posneto s fotoaparatom Popravljeno Junij 29, 2009. Popravil Snecer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 danes plačal 20 eur članarine sem pozabil vozniško doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 (popravljeno) danes plačal 20 eur članarine sem pozabil vozniško doma So bili na prehodu Vič, a ne? Je mene tudi nekaj "čekiral" pa nič našel.... :krneki: Popravljeno Junij 30, 2009. Popravil Marjanček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se