krucymucy Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 Bil danes prvic na golici. cesta je ... Obenem pa se najlepse zahvaljujem clanu in "sefu" kluba heavens devils za napotke, gostoljubje in spremstvo po meni neznanih cestah avstrijske koroške in upam da lahko kdaj vrnem uslugo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
1965 Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 Sem jo prevozil včeraj okoli 2 ure. Bolj malo motoristov. Ob povratku so se stvari bolj razživele. Kava v bifeju na ovinku ZANIČ . Pivo boljše. :yes: ImenitnaPriložnost 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 Včeraj zvečer sem jo po dolgem času :naughty: ImenitnaPriložnost 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 Da ne boš iz prakse pršu ! ps, a si kaj Motoristeka vidu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
radko5 Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 (popravljeno) Bil včeraj prvič na golici. cesta je, mal krivin, policaji, domačini zasedli vrh :naughty: Popravljeno Avgust 21, 2009. Popravil radko5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevin34 Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Tud jest končno najdu tole golico Sicer s pomočjo motorista ki se mu zahvaljujem za pokazano pot Zanimiva zadeva vse dokler se nisva mal udarla z provido Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Gre kdo danes gor, gužve sigurno nebo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Gre kdo danes gor, gužve sigurno nebo... Včeraj bil zgoraj....enkrat na teden je dovolj.... grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 ....enkrat na teden je dovolj.... Se strinjam, ampak če je na cesti gužva , je kr k... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Včeraj ni bilo gužve, so pa policaji lovili. Enkrat skriti v gozdu, drugič že malo kasneje na ravnini pred naseljem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Jep luštno je blo včeraj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SV rider Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Včeraj ni bilo gužve, so pa policaji lovili. Enkrat skriti v gozdu, drugič že malo kasneje na ravnini pred naseljem. Kdaj pa si bil gor? Jaz sem bil okol 4, pa nisem nobenga policaja srečal. Sem bil pa prvič na golici in je res super cesta, edino tisti wannabe Rossiji mal kvarjo vzdušje, ko na taki cesti lovijo desetinke sekunde... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 luštno včeraj, prazno danes =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIRci Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Včeraj popoldne oz. zvečer dvakrat gor. Super! Pa, ko sem se peljal naprej čez Avstrijo dvakrat policisti na motorju in imeli v obdelavi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 (popravljeno) Včeraj popoldne oz. zvečer dvakrat gor. Super! Pa, ko sem se peljal naprej čez Avstrijo dvakrat policisti na motorju in imeli v obdelavi... ...mojo malenkost in zakasirali 35€, pa dobro je... PS: Imaš orange barvo a ne? Popravljeno Avgust 26, 2009. Popravil Marjanček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIRci Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Ja, prav imaš, saj smo se videli. Tudi sam sem nekaj motovilil po krožišču. Ti imaš pa modro puščico a ne? Žal se zgodi, pa niso bili edini, srečal sem že dve patrulji prej. Na srečo sem jih pravočasno opazil.:evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 (popravljeno) Ja, prav imaš, saj smo se videli. Tudi sam sem nekaj motovilil po krožišču. Ti imaš pa modro puščico a ne? Žal se zgodi, pa niso bili edini, srečal sem že dve patrulji prej. Na srečo sem jih pravočasno opazil.:evilgrin: Jaz imam črnega Z-ja sem bil pa enak cas ob patrulji kot ta z modro R1, njega je pa prislo malo drazje, sem bil tudi prevajalec in mi je zato dal popust... LP! Popravljeno Avgust 26, 2009. Popravil Marjanček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Kdaj pa si bil gor? Jaz sem bil okol 4, pa nisem nobenga policaja srečal. Sem bil pa prvič na golici in je res super cesta, edino tisti wannabe Rossiji mal kvarjo vzdušje, ko na taki cesti lovijo desetinke sekunde... Okoli 15. ure sem bil. Hvala vsem ki so opozarjali, čeprav sem vozil v mejah normale. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 pozdravljeni, sam neki sem hotela povedat, da je ta cesta, kot tudi okolica res super, posebi za tiste ki drsajo... Vendar nekateri motoristi tukaj zelo pretiravajo, kot bi bili na drkališču, saj me je že enkrat en motorist skor zadev, ker je tk grdo pripeljal, čist po sredi ceste. Ko si v ridi, ti ne veš kaj bo prišlo, zato dejte biti previdni. Tud v hudi lukni podobna zadeva, kot da so sami na cesti halls in ImenitnaPriložnost 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 No jutr jo bom pa 99% spet, po dovgem cajto, obisko (dobim jutr izpit za 25 kw, zej sm 2 mesca biv peš) se vidimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha7 Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 No jutr jo bom pa 99% spet, po dovgem cajto, obisko (dobim jutr izpit za 25 kw, zej sm 2 mesca biv peš) se vidimo Nebi tako lahko...nov zakon 35 kw, poleg tega praktični preizkus... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
japke Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 jaz sem bil včeraj prvič na Golici.... Super je.. sem naredil en krog naprej do Jurija - MB.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 (popravljeno) Nebi tako lahko...nov zakon 35 kw, poleg tega praktični preizkus... no no, sm vzdigno dans izpit, ce bi se prej pozanimal predn da mi pises, bi vedo da vela star zakon do 1 oktobra. Sicer pa niti ne vem a sm dobo za 25 al 35 kw ker morm okol 10 dni cakat na nov izpit(kartica), zdej se lahk vozim s potrdilom aja, placo sm 17,36 € ni bvo kake voznje itd ce bom dobo izpit za 25 fajn ce pa za 35 pac jebi ga... sam da sm ga še zastojn dobo Popravljeno Avgust 31, 2009. Popravil Hozi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 Golička je bla prazna in topla. Tudi policajev ni blo nikjer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha7 Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 no no, sm vzdigno dans izpit, ce bi se prej pozanimal predn da mi pises, bi vedo da vela star zakon do 1 oktobra. Sicer pa niti ne vem a sm dobo za 25 al 35 kw ker morm okol 10 dni cakat na nov izpit(kartica), zdej se lahk vozim s potrdilom aja, placo sm 17,36 € ni bvo kake voznje itd ce bom dobo izpit za 25 fajn ce pa za 35 pac jebi ga... sam da sm ga še zastojn dobo Če mam jst za 35 Sedaj nevem a so spreminjali kaj al kaj hudiča? Če si dal pred sprejetjem novega zakona pisati 25kw dobiš avtomatsko za 35kw, če ne pa praktični preizkus :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se