Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Tudi danes se bo dogajalo... Ob 12.00 začetek treninga minimoto. Za najbolj zagrete tudi kak krogec za probo! Sicer pa uprašanje za vse ki ste bili na sejmu. Kako ocenjujete štant "AMD Orjaki" glede na razstavne prostore relativno bogatih uvoznikov?

Jebeš mir bez rata!

Objavljeno

quote:

Tudi danes se bo dogajalo... Ob 12.00 začetek treninga minimoto. Za najbolj zagrete tudi kak krogec za probo! Sicer pa uprašanje za vse ki ste bili na sejmu. Kako ocenjujete štant "AMD Orjaki" glede na razstavne prostore relativno bogatih uvoznikov?

Jebeš mir bez rata!

Faker.....to da ste divji sem vedel.Samo po dogodkih,ki sem jih videl včeraj sem 100% prepričan,da ste "totalni norci" v dobrem smislu.Ne vem , če imaš toliko denarja,ki bi mi ga ponujal,da se s tem čudom odpeljem en sam krog.Mislim,da bi moral potem takoj zbirat za venc.....pumpa garantirano nebi zdržala.BRAVO,BRAVO,BRAVO.

BTW....štant je simpatičen....samo posnetki,ki jih vrtite bi bili lahko mlajšega datuma....al sem pa samo jaz imel to srečo,da sem vedno naletel na letnico 2000.

Klimbra.....saj le najmehkejši je dovolj nežen

Objavljeno

Faker si dirko? In kateri si bil?

Bil v nedeljo tam pa te nisem vido oz. si se ti mogoče po hali peljal?

Go in peace!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!