Skoči na vsebino

Koliko kilometrov v 2005?

Špilferderber

Priporočene objave

lih okul 7k je zaenkrat. So pa še dolomiti pred nami in morje :yea1:

Ma naredo že 7800 km, pa še nobenih DOLOMITOV in podobnih tur, samo SLO...mater sem zaveden :D

LP Peter

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

OK zdej pa sprašujem samo lastnike cestnih motorjev koliko jih imate letos že,ker se mi zdi da sem kr med vodilnimi :grim :grim ....11.500km jih je skoraj že :D :D ....in to nikamor dalj,...2x do Pule je najdaljša fura bla :afro1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

OK zdej pa sprašujem samo lastnike cestnih motorjev koliko jih imate letos že,ker se mi zdi da sem kr med vodilnimi :grim  :grim ....11.500km jih je skoraj že :D  :D ....in to nikamor dalj,...2x do Pule je najdaljša fura bla :afro1:

pa se ni malce dolgocajt drkat 11,5kkm po lokalnih cestah? :doze: to že ja vse poznaš...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa se ni malce dolgocajt drkat 11,5kkm po lokalnih cestah? :doze: to že ja vse poznaš...

..ok no sem šu tud do Tolmezza enkrat,...drgač pa izvoli pejt ti s cestakom kam dalj da te vidim,....boš kmal za invalidnino zaprosu :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

..ok no sem šu tud do Tolmezza enkrat,...drgač pa izvoli pejt ti s cestakom kam dalj da te vidim,....boš kmal za invalidnino zaprosu :lol1:  :lol1:  :lol1:

http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=13560 :nono: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja, čist jesensko vreme je :? , tako, da je zjutraj boljše z avtom v službo. No kljub temu sem jih do sedaj navozil 7800, so pa konec meseca še Dolomiti pred mano. Sam upam, da ne bo že sneg... .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

OK zdej pa sprašujem samo lastnike cestnih motorjev koliko jih imate letos že,ker se mi zdi da sem kr med vodilnimi :grim  :grim ....11.500km jih je skoraj že :D  :D ....in to nikamor dalj,...2x do Pule je najdaljša fura bla :afro1:

17000km+. Toscana+Dolomiti je bila najdaljša tura - ~3000 v 4-5 dneh.

D.

Popravljeno . Popravil danci1973
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tudi jaz trenutno tam nekaj čez 7k km :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kolk moram napisat ,da bom taprau?

;)

hmm , ene par tavžent, ampak bistveno manj, kot 10 tavžent ... :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lp

16800km

2× daljša tura : Sardnija-Korzika cca 4100km, Hvar cca 1300km,ostalo po Sloveniji.

:oops: Sardinija :D

Popravljeno . Popravil cene_r
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Do sedaj 8400 km, dve daljši turi -po Toskani cca 2000 km- :OK: , na Murter in njegovi okolici cca 1300 km. Računam še cca 1000 km, ko bom moped zaradi službene odsotnosti odjavil. Te pa zimsko spanje:yea1: :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moj števec pa kaže mal čez 11000 letos.Nekih posebno dolgih tur ni blo.Enkrat do pule ostalo pa po naši prelepi sloveniji.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Z včerajšnjim dnem 12540 km. B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!