tati Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 Moja sezona se je letos začela šele 14. maja :whistle: ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 5500km v 1 tednu Maribor - Stuttgart - Freiburg - Lyon - Orange - La Jonquera - Barcelona - Zaragoza - Madrid (s širšo okolico) - Zaragoza - Lleida - Barcelona - Marseille - Monaco - Genova - Brescia - Venezia - Vrtojba - Maribor ← :worship: Lepo, lepo... :) D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 Moja pa šele 4. junija do danes 8900 kilometrov , kljub vsem dežnim nalivom, :lol1: ki so me spremljali vsepovsod, kaj čmo, tudi ostale verjetno, ne??? No, nekaj jih bo še - kašen tisočak??? :grim ← Moja pa 2.julija pa sem jih naredu 7000km na 125ki :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 5500km v 1 tednu Maribor - Stuttgart - Freiburg - Lyon - Orange - La Jonquera - Barcelona - Zaragoza - Madrid (s širšo okolico) - Zaragoza - Lleida - Barcelona - Marseille - Monaco - Genova - Brescia - Venezia - Vrtojba - Maribor ← Area, z avtom kaj? :kva2: .) Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ozzie Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 Slava vam, vsem... dobr klepate kilometre.... :OK: Jaz sem letos na minimumu.... Ne vem če jih bo 1000... :( ... gradnja, pa tko naprej... bo pa naprej bolš... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 Men se bo zgleda ustavilo pri 10000km, manjka še 500 LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 Odjavil vceraj, kilometri letosnji blizu 5.000 :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Dobrih 8k. Zahojena sezona, sploh nevem od kje tolk km :hmm: Imam občutek, kot da sem jih 1k naredil :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Dans zaključu sezono po 4 mesecih in 3 tednih, z 11.755 km B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 5500km v 1 tednu Maribor - Stuttgart - Freiburg - Lyon - Orange - La Jonquera - Barcelona - Zaragoza - Madrid (s širšo okolico) - Zaragoza - Lleida - Barcelona - Marseille - Monaco - Genova - Brescia - Venezia - Vrtojba - Maribor Zakaj si pa sploh tja okol' hodu', če si spet u Maribor p'ršu??! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Zakaj si pa sploh tja okol' hodu', če si spet u Maribor p'ršu??! :? ← Ga mal hecaš .) Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 ejga dobrih 12 jurčkov pa še kakšen bo padu,to je na mojem ,me pa služben čaka k bo pa celo zimo v pogonu................m že zdle glava boli :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Oktober 8, 2005 Deli Objavljeno Oktober 8, 2005 Zakaj si pa sploh tja okol' hodu', če si spet u Maribor p'ršu??! :? ← Vsa čast :OK: Drugo leto se mislim odpravit mal dol do Barse in Valencije iomam dol vezo za apartma in di mal prevozu tisti konc pa me zanima tvoja rut do Barcelone Letos se jih je obrnil 18,000 km . Pred zimskim spanjem pa zamenam ketno ,set zobnikov in nove gumce gor da je berajt za naslednje leto, kar se tablice tiče pa deponirat da mal dinarčkov nazaj dobimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 8, 2005 Deli Objavljeno Oktober 8, 2005 Letos cca 11.800 in mislim da bo za letos počasi zaključil . Upam, da bo vsaj še naslednjih 50 let takih ali pa boljših :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Oktober 8, 2005 Deli Objavljeno Oktober 8, 2005 zaenkrat 16000 pa še kakšen km bo ziher padu :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 Ja, letos pa ni vse tako kot je bilo. Zaenkrat samo 17000, pa nič dobro ne kaže za naprej. Kar naprej se neko delo kaže :angry2: Lp Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wilson Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 Manjka še par sto do 14000, če bo le vreme bo šlo čez. To je tud nekako letna norma. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Dobrih 8000. (Pre)malo! :doze: Danes zaključil sezono. Merjasec je že brez tablic. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Prlezu na 13.500....sam še bo..še....mora bit še.... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 ....sam še bo..še....mora bit še.... :grim ← jaz tud upam, da še bo.... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renegade Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 :OK: Ojla !! :OK: Konec sezone z današnjim dnem - odjavil motor - služba ne dovoljuje več poskakovanja naokoli z motorjem - se pa je nabralo kar malo čez 20.000 km . Ko pogledam nazaj je bilo super kar se vožnje tiče - večji strošek je Trije kompleti gum , pa 3 servisi..... No Coment !! BY :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Incubation Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Letos useskp nč - 3300 kilometrov. Velik premal. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 O v nedeljo sm obrnu štelc na 17000km, mojih pa je 7700km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Foggy Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Letos sem jih prevozil okoli 8.000km kar je več kot dovolj, drugače je že križ z gumami in ostalim potrošnim materialom... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 pocasi, pocasi........... mogoce mi se rata 10k letos uloviti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se