Skoči na vsebino

Koliko kilometrov v 2005?

Priporočene objave

Objavljeno
5500km v 1 tednu

Maribor - Stuttgart - Freiburg - Lyon - Orange - La Jonquera - Barcelona - Zaragoza - Madrid (s širšo okolico) - Zaragoza - Lleida - Barcelona - Marseille - Monaco - Genova - Brescia - Venezia - Vrtojba - Maribor

:worship: Lepo, lepo... :)

D.

Objavljeno
Moja pa šele 4. junija do danes 8900 kilometrov , kljub vsem dežnim nalivom, :lol1:  ki so me spremljali vsepovsod, kaj čmo, tudi ostale verjetno, ne???

No, nekaj jih bo še - kašen tisočak??? :grim

Moja pa 2.julija pa sem jih naredu 7000km na 125ki :OK:

Objavljeno
5500km v 1 tednu

Maribor - Stuttgart - Freiburg - Lyon - Orange - La Jonquera - Barcelona - Zaragoza - Madrid (s širšo okolico) - Zaragoza - Lleida - Barcelona - Marseille - Monaco - Genova - Brescia - Venezia - Vrtojba - Maribor

Area, z avtom kaj? :kva2: .)

Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY B)

Objavljeno

Slava vam, vsem... dobr klepate kilometre.... :OK:

Jaz sem letos na minimumu.... Ne vem če jih bo 1000... :( ... gradnja, pa tko naprej...

bo pa naprej bolš... :)

Objavljeno

Men se bo zgleda ustavilo pri 10000km, manjka še 500

LP

Objavljeno

Dobrih 8k. Zahojena sezona, sploh nevem od kje tolk km :hmm: Imam občutek, kot da sem jih 1k naredil :trance_33_sleep:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Dans zaključu sezono po 4 mesecih in 3 tednih, z 11.755 km B)

Objavljeno
5500km v 1 tednu

Zakaj si pa sploh tja okol' hodu', če si spet u Maribor p'ršu??! :?

Objavljeno

Ga mal hecaš .)

Pozdrav od Roberta

Objavljeno

ejga dobrih 12 jurčkov pa še kakšen bo padu,to je na mojem ,me pa služben čaka k bo pa celo zimo v pogonu................m že zdle glava boli :?

Objavljeno

Vsa čast :OK: Drugo leto se mislim odpravit mal dol do Barse in Valencije iomam dol vezo za apartma in di mal prevozu tisti konc pa me zanima tvoja rut do Barcelone

Letos se jih je obrnil 18,000 km . Pred zimskim spanjem pa zamenam ketno ,set zobnikov in nove gumce gor da je berajt za naslednje leto, kar se tablice tiče pa deponirat da mal dinarčkov nazaj dobimo.

Objavljeno

Letos cca 11.800 in mislim da bo za letos počasi zaključil . Upam, da bo vsaj še naslednjih 50 let takih ali pa boljših :OK:

Objavljeno

zaenkrat 16000 pa še kakšen km bo ziher padu :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

Ja, letos pa ni vse tako kot je bilo. Zaenkrat samo 17000, pa nič dobro ne kaže za naprej. Kar naprej se neko delo kaže :angry2:

Lp Cvetoo.

Objavljeno

Manjka še par sto do 14000, če bo le vreme bo šlo čez.

To je tud nekako letna norma.

Lp

Objavljeno

Dobrih 8000. (Pre)malo! :doze:

Danes zaključil sezono. Merjasec je že brez tablic. :(

Objavljeno

Prlezu na 13.500....sam še bo..še....mora bit še.... :grim

Objavljeno
....sam še bo..še....mora bit še.... :grim

jaz tud upam, da še bo.... :yes:

Objavljeno

:OK: Ojla !! :OK:

Konec sezone z današnjim dnem - odjavil motor - služba ne dovoljuje več poskakovanja naokoli z motorjem - se pa je nabralo kar malo čez 20.000 km .

Ko pogledam nazaj je bilo super kar se vožnje tiče - večji strošek je Trije kompleti gum , pa 3 servisi.....

No Coment !!

BY :yea1:

Objavljeno

Letos useskp nč - 3300 kilometrov. Velik premal. :cry:

Objavljeno

O v nedeljo sm obrnu štelc na 17000km, mojih pa je 7700km

Objavljeno

Letos sem jih prevozil okoli 8.000km kar je več kot dovolj, drugače je že križ z gumami in ostalim potrošnim materialom...

LP

Objavljeno

pocasi, pocasi........... mogoce mi se rata 10k letos uloviti.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!