Skoči na vsebino

Koliko kilometrov v 2005?

Špilferderber

Priporočene objave

5500km v 1 tednu

Maribor - Stuttgart - Freiburg - Lyon - Orange - La Jonquera - Barcelona - Zaragoza - Madrid (s širšo okolico) - Zaragoza - Lleida - Barcelona - Marseille - Monaco - Genova - Brescia - Venezia - Vrtojba - Maribor

:worship: Lepo, lepo... :)

D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moja pa šele 4. junija do danes 8900 kilometrov , kljub vsem dežnim nalivom, :lol1:  ki so me spremljali vsepovsod, kaj čmo, tudi ostale verjetno, ne???

No, nekaj jih bo še - kašen tisočak??? :grim

Moja pa 2.julija pa sem jih naredu 7000km na 125ki :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

5500km v 1 tednu

Maribor - Stuttgart - Freiburg - Lyon - Orange - La Jonquera - Barcelona - Zaragoza - Madrid (s širšo okolico) - Zaragoza - Lleida - Barcelona - Marseille - Monaco - Genova - Brescia - Venezia - Vrtojba - Maribor

Area, z avtom kaj? :kva2: .)

Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Slava vam, vsem... dobr klepate kilometre.... :OK:

Jaz sem letos na minimumu.... Ne vem če jih bo 1000... :( ... gradnja, pa tko naprej...

bo pa naprej bolš... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...
5500km v 1 tednu

Zakaj si pa sploh tja okol' hodu', če si spet u Maribor p'ršu??! :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ga mal hecaš .)

Pozdrav od Roberta

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ejga dobrih 12 jurčkov pa še kakšen bo padu,to je na mojem ,me pa služben čaka k bo pa celo zimo v pogonu................m že zdle glava boli :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsa čast :OK: Drugo leto se mislim odpravit mal dol do Barse in Valencije iomam dol vezo za apartma in di mal prevozu tisti konc pa me zanima tvoja rut do Barcelone

Letos se jih je obrnil 18,000 km . Pred zimskim spanjem pa zamenam ketno ,set zobnikov in nove gumce gor da je berajt za naslednje leto, kar se tablice tiče pa deponirat da mal dinarčkov nazaj dobimo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Letos cca 11.800 in mislim da bo za letos počasi zaključil . Upam, da bo vsaj še naslednjih 50 let takih ali pa boljših :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, letos pa ni vse tako kot je bilo. Zaenkrat samo 17000, pa nič dobro ne kaže za naprej. Kar naprej se neko delo kaže :angry2:

Lp Cvetoo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

....sam še bo..še....mora bit še.... :grim

jaz tud upam, da še bo.... :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:OK: Ojla !! :OK:

Konec sezone z današnjim dnem - odjavil motor - služba ne dovoljuje več poskakovanja naokoli z motorjem - se pa je nabralo kar malo čez 20.000 km .

Ko pogledam nazaj je bilo super kar se vožnje tiče - večji strošek je Trije kompleti gum , pa 3 servisi.....

No Coment !!

BY :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!