pupa Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 A ti bi presenecenje rad? Kva pa vem, ce bi ti zaupala. Gre za to, da sem precej nezaupljiva do motoristov (kar se voznje tice). Ker pa vem, da se ti rad postavljaš, nekako ne bi hotela, da se postavljaš pred mano in da potem pomožnosti ubriševa. Drugace pa moja rit tudi italijana prenese za tistih par kilometrov. Da ti povem, sem že enkrat sedela gor, pa se mi ni zdel glih najbolj sigurn motor. Tak filing sem imela, da bom dol cofnla. Voznik je pa itak bil cisto v kurcu. Ti še sporocim! Samo da si ne boš zdej premislu, ker te kastriram Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 quote: Ti še sporocim! Samo da si ne boš zdej premislu, ker te kastriram Pupa Ma, se ne bom premislu. Sem si dopust vzel v sredo, zato da grem lahko prej še en krog po Sloveniji odpelat. Ko te poberem, bom že cist ogret . hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 Pazi hotschko... ta te nalomi dok si reko Efilnikufesin... :) Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 quote: Pazi hotschko... ta te nalomi dok si reko Efilnikufesin... :) Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory! pol ma pa pupa cajta,preden rece tisto,ma kar ze naj rece.... best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 quote: pol ma pa pupa cajta,preden rece tisto,ma kar ze naj rece.... best Ice to je pa ja lahko efilnikufesin... al pa hashnamaglavahar :)) (zadnja besede je zametek mojega novoreka) Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 aaah,excuse me? it would apear that you lost me on the way somewhere. dej ti to tudi za take,ki imajo samo pet let slovenscine v soli. best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 aha in pol boste s tako slovenscino napisane zahteve v parlament nesli!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 Nobenega ne bom ne tepla, ne cajtala.... si ne zaslužite!! Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 tak je pupa, da se nebos pred parlamentom grdo obnasala pa kakih tipov tepla ki te bojo provocirali. to naredi v hormoncu!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 Se zdaj ne vem, kje se forumovci dobimo, preden gremo na bencinsko??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 Ce sem jaz prav razumela, se tudi mi dobimo kar na bencinski, al kaj? Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 Klapa, moram se opravicit, mene ne bo. Sneli so mi mavec, prepricala sem jih, da mi niso dali drugega, vendar moram ta teden pocivat. Rolyja tud ne bo, ker ima sluzbo, ST ima neke tezave sam s sabo, tko da z njim tud ne bo nic (kaj ces, Duce!), tamala ima svoje vesolje, Tajsha pa sama noce it. in Moralno vas podpiramo!!! Glejte, da dobro opravite! Perla ps: Narocila sem lepo vreme! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 In še enkrat, se bo pokazala enotnost naroda, na "soncni" strani alp. PA DEJTE SLOVENCI, A STE RES TAKE PRPE, en se zgovarja na to, drug na tisto, še najboljša je pa una z gumo. EJ JEST PRIDEM Z AVTOM, KER PAC DO SREDE ŠE NE BOM IMEL MOTORJA. POANTA JE ITAK V ŠTEVILU, pa ce smo z bicikl, skiroji al pa peš. L'dje za n's se gre in naše zanamce. Res je da se bo bore malo rezultiralo iz tega protesta, ampak bojo saj vedli, kaj menimo. Tud proti ameriško-ruski protesti, ne bojo dosegli željenega(da bush-putin ne prideta v slo) ampak, bojo saj vidl, da glih vsi pa ne padamo na to ameriško sranje. Tako isto velja za nas.PROBLEM POTLACENIH, JE DA SE PUSTIJO TLACITI. P.S. - Še zmeraj, pa mi ni jasno kako naj bi se motosvetovci spoznal, da se lahko grupiramo ? LP UZZY is pissed ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 Zadeva je taka. Nekateri imamo že majico motosveta, tako da kuj boš videl majico, priskoci zraven. To je sihurno kakšen naš kamerad. Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 Ej, uzzy, ne ti men gume oporekat!!! Jest se klele nic ne lazem!!! Vprasej jutri Pestatorja, ko mi jo bo flikal, tako da v sredo pridem! Ne me j.... Ampak bi se mi cisto mogoce lahko zgodilo, da ne bi dobil nikogar in bi moral pac iti pes ali pa sedeti komu za hrbtom (cesar pa nisem navajen)... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 GREGS nic osebnega, pa brez zamere, ampak hotel sem samo ponazorit, stanje v naši družbi. Take zadeve so se dogajale tud v srednji šoli in v raznih službah. Govorim o neenotnosti in izgovorih nasplošno, tudi jaz imam svoje obveznosti in tudi službo in to Od 9.00 - 18.00 vcasih tudi dlje ampak v sredO bo pac na vratih pisalo : ODŠEL PROTESTIRAT ! LP UZZY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 Cao Uzzy, kva si ti se v službi, da se javljaš tako pozno, ali si celo doma zalaufal racunalnik. Se strinjam s tabo delno. Pac nekateri nimajo te moznosti, da bi lahko prisli. Jaz bom cel teden dlje visela v sluzbi, da bom lahko en dan sla prej domov. jebiga, nekaterim pac ne znese. Bomo pa tisti, ki bomo sli, toliko bolj glasni. Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 Ciao ! Ja u bistvu sem v pisarni, ker mi je ob taki uri še najlažje cekirat net in se posvetit dolocenim zadevam ! Ok glede tega kako vas bom našel, mi je jasno, drugo vprašanje pa boste imeli, kaj viška majic ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 To se je pa treba na Noise Dato obrniti, pa je verjetno kar najbolje, da mu mail pošleš. Skoraj sigurno pa se bo našla še kaka zate.... stane pa cca 899 sit (ce se ne motim). Kaj pa je tako zanimivega za cekirati pozno ponoci na netu Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Junij 11, 2001 Deli Objavljeno Junij 11, 2001 sori za casovni zamik, ampak compjuter mi je padu, ok ce so majcke crne in dobr narejene ni problema. Drugace pa se najd velik stvar, ena so službene dolžnosti, drugo pa zabava, kot je tale stran Kaj pa ti ? Si ti k'r non stop gor ' uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 12, 2001 Deli Objavljeno Junij 12, 2001 Pupa je gor po 24 ur na dan. Kako pa misliš, da je postala carica Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 12, 2001 Deli Objavljeno Junij 12, 2001 No, Brrrm, skoz pa nisem gor. Je pa res, da ko sem, potem vse preberem, napišem in grem spet dol. Poglej koliko topicov je, pa ce na vse odgovoris, si že member. Pa mi smo kabelsko povezani, tako da imam v službi stalen dostop do interneta. Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 12, 2001 Deli Objavljeno Junij 12, 2001 Pupa, saj to ni ocitek, veseli smo, da si gor Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 12, 2001 Deli Objavljeno Junij 12, 2001 Kdaj se bo pricel pohod nad parlament, ob 14. ali ob 15. uri? Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 12, 2001 Deli Objavljeno Junij 12, 2001 Mislim, da ob 15h. Pojdi pogledat v novice na motosvetu, ti tam vse pise. Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se