Skoči na vsebino

ODHOD pred PARLAMENT

Noise

Priporočene objave

A ti bi presenecenje rad?

Kva pa vem, ce bi ti zaupala. Gre za to, da sem precej nezaupljiva do motoristov (kar se voznje tice). Ker pa vem, da se ti rad postavljaš, nekako ne bi hotela, da se postavljaš pred mano in da potem pomožnosti ubriševa.

Drugace pa moja rit tudi italijana prenese za tistih par kilometrov. Da ti povem, sem že enkrat sedela gor, pa se mi ni zdel glih najbolj sigurn motor. Tak filing sem imela, da bom dol cofnla. Voznik je pa itak bil cisto v kurcu.

Ti še sporocim! Samo da si ne boš zdej premislu, ker te kastriram

Pupa

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Ti še sporocim! Samo da si ne boš zdej premislu, ker te kastriram

Pupa

Ma, se ne bom premislu. Sem si dopust vzel v sredo, zato da grem lahko prej še en krog po Sloveniji odpelat. Ko te poberem, bom že cist ogret .

hotschko

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Pazi hotschko... ta te nalomi dok si reko Efilnikufesin...

:)

Einherjer

-------------

Fighting For Odin And Glory!

pol ma pa pupa cajta,preden rece tisto,ma kar ze naj rece....

best

Ice

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

pol ma pa pupa cajta,preden rece tisto,ma kar ze naj rece....

best

Ice

to je pa ja lahko efilnikufesin... al pa hashnamaglavahar

:)) (zadnja besede je zametek mojega novoreka)

Einherjer

-------------

Fighting For Odin And Glory!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aaah,excuse me? it would apear that you lost me on the way somewhere.

dej ti to tudi za take,ki imajo samo pet let slovenscine v soli.

best

Ice

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aha in pol boste s tako slovenscino napisane zahteve v parlament nesli!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tak je pupa, da se nebos pred parlamentom grdo obnasala pa kakih tipov tepla ki te bojo provocirali. to naredi v hormoncu!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Klapa, moram se opravicit, mene ne bo.

Sneli so mi mavec, prepricala sem jih, da mi niso dali drugega, vendar moram ta teden pocivat.

Rolyja tud ne bo, ker ima sluzbo, ST ima neke tezave sam s sabo, tko da z njim tud ne bo nic (kaj ces, Duce!), tamala ima svoje vesolje, Tajsha pa sama noce it. in

Moralno vas podpiramo!!! Glejte, da dobro opravite!

Perla

ps: Narocila sem lepo vreme!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In še enkrat, se bo pokazala enotnost naroda, na "soncni" strani alp.

PA DEJTE SLOVENCI, A STE RES TAKE PRPE, en se zgovarja na to, drug na tisto, še najboljša je pa una z gumo.

EJ JEST PRIDEM Z AVTOM, KER PAC DO SREDE ŠE NE BOM IMEL MOTORJA.

POANTA JE ITAK V ŠTEVILU, pa ce smo z bicikl, skiroji al pa peš.

L'dje za n's se gre in naše zanamce.

Res je da se bo bore malo rezultiralo iz tega protesta, ampak bojo saj vedli, kaj menimo.

Tud proti ameriško-ruski protesti, ne bojo dosegli željenega(da bush-putin ne prideta v slo) ampak, bojo saj vidl, da glih vsi pa ne padamo na to ameriško sranje.

Tako isto velja za nas.PROBLEM POTLACENIH, JE DA SE PUSTIJO TLACITI.

P.S. - Še zmeraj, pa mi ni jasno kako naj bi se motosvetovci spoznal, da se lahko grupiramo ?

LP

UZZY is pissed !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej, uzzy, ne ti men gume oporekat!!! Jest se klele nic ne lazem!!! Vprasej jutri Pestatorja, ko mi jo bo flikal, tako da v sredo pridem! Ne me j....

Ampak bi se mi cisto mogoce lahko zgodilo, da ne bi dobil nikogar in bi moral pac iti pes ali pa sedeti komu za hrbtom (cesar pa nisem navajen)...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

GREGS nic osebnega, pa brez zamere, ampak hotel sem samo ponazorit, stanje v naši družbi.

Take zadeve so se dogajale tud v srednji šoli in v raznih službah.

Govorim o neenotnosti in izgovorih nasplošno, tudi jaz imam svoje obveznosti in tudi službo in to Od 9.00 - 18.00 vcasih tudi dlje ampak v sredO bo pac na vratih pisalo :

ODŠEL PROTESTIRAT !

LP

UZZY

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cao Uzzy, kva si ti se v službi, da se javljaš tako pozno, ali si celo doma zalaufal racunalnik.

Se strinjam s tabo delno. Pac nekateri nimajo te moznosti, da bi lahko prisli. Jaz bom cel teden dlje visela v sluzbi, da bom lahko en dan sla prej domov. jebiga, nekaterim pac ne znese.

Bomo pa tisti, ki bomo sli, toliko bolj glasni.

Pupa

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ciao !

Ja u bistvu sem v pisarni, ker mi je ob taki uri še najlažje cekirat net in se posvetit dolocenim zadevam !

Ok glede tega kako vas bom našel, mi je jasno, drugo vprašanje pa boste imeli, kaj viška majic ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To se je pa treba na Noise Dato obrniti, pa je verjetno kar najbolje, da mu mail pošleš.

Skoraj sigurno pa se bo našla še kaka zate.... stane pa cca 899 sit (ce se ne motim).

Kaj pa je tako zanimivega za cekirati pozno ponoci na netu

Pupa

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sori za casovni zamik, ampak compjuter mi je padu, ok ce so majcke crne in dobr narejene ni problema.

Drugace pa se najd velik stvar, ena so službene dolžnosti, drugo pa zabava, kot je tale stran

Kaj pa ti ?

Si ti k'r non stop gor '

uzzy

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, Brrrm, skoz pa nisem gor.

Je pa res, da ko sem, potem vse preberem, napišem in grem spet dol. Poglej koliko topicov je, pa ce na vse odgovoris, si že member.

Pa mi smo kabelsko povezani, tako da imam v službi stalen dostop do interneta.

Pupa

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!