Skoči na vsebino

ODHOD pred PARLAMENT

Noise

Priporočene objave

V Pozivu piše ob 15. uri, vendar se mi zdi, da sem vceraj nekje na forumu zasledil obvestilo (zdi se mi, da od Perle), da so uro prestavili na 14. Vendar tega posta sedaj ne najdem

Brrrm

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

SPREMEMBA

Zaradi zasedenosti predsednika DZ, G. PAHOR-ja, smo z njegovim kabinetov sklenili dogovor o casovnem premiku celotnega dogodka, za eno uro prej.

Tako velja:

V sredo, 13. junija, se bomo ob 15. uri zbrali na bencinskem servisu BARJE na ljubljanski obvoznici, smer VIC – NOVO MESTO, od koder bomo skupno, v najvecjem možnem številu odpeljali naše predloge in podpise pred stavbo parlamenta, kjer jih bomo predali predsedniku DZ, G. PAHORJU.

Od množicnosti naše udeležbe je odvisno, kako resno nas bodo obravnavali v parlamentu,

zato se bomo te vožnje udeležili v vsakem vremenu.

Predstavniki klubov opremite svoje motorje z zastavami in drugimi obeležji svoje pripadnosti.

Za predsedstvo ZMKS

Tajnik

PRATNEKAR Boris

Vse jasno?

lp Easyrider

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

GREGS nic osebnega, pa brez zamere, ampak hotel sem samo ponazorit, stanje v naši družbi.

Ja, saj vem, da nisi osebno mislil...

Amapk se pa res vcasih kaj lahko zalomi, da clovek ne more priti, ne?! No, danes grem na flikarijo, pa bo vse v redu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Opraviceno...Imam sicer slabi dve desetletji manj let, ampak se mi podobni indici pojavljajo prav tako...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ce pa vam vase perje (predvsem naglavno) odpada!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Motosvetovci se dobimo ob 14.30 uri na zadnji PETROLOVI bencinski na TRŽAŠKI (to je tista ful velika, na desni strani - proti morju) pred izvozom za obvoznico.

//0iSe />aTa

-=> //otos/et.co//

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz bom pocasi logout, ker imam ob 19:30 polaganje za zeleni pas, pa nekako ne smem zamuditi.

fantje držte pesti, ker forma mi ne gre ravno najbolje, ker nisem zaradi kolena trenirala (ma saj še zdaj nebi, ampak polagat se pa mora)!!!

Vam bom sporocila, ce imam sedaj zeleni pas ali ne!!

Carica Pupa

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

JA, SEM POLOŽILA IN IMAM SEDAJ ZELENI PAS.

Zdej mi manjka pa se višji zelen, pa dva modra, pa dva rdeca, potem je pa crni. Najvec pri nas je pa crni pas deveti dan.

Potem vas bom pa branila. Ker potem sem orožje na dveh nogah. Pa še fejst za povrh

Carica Pupa

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zelena carica Pupa, cestitam tudi jazst.

Hkrati Brrrm žalostno sporoca, da ga ob 14:30 ne bo po bencin in tudi parlamenta ne bo demoliral, ker so ga v kot stisnile službeno-družinske obveznosti, ceprav je do zadnjega upal, da se bo lahko izmuznil.

Bo vsaj forum takrat bolj prazen in hitrejši.

Bi moral imeti Noise prenosni internet in nas nesodelujoce v živo obvešcati o dogajanju.

Brrrm

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala tudi tebi Ice in tebi Brrrm za cestitke. Ne bo nobenih plavih oci, razbitih zob, polomljenih udov, obljubim. Razen ce se posteljne aktivnosti tako razvnamejo

Einherjer, mislim, da si s tistim mislu, da mi cestitaš. ce se ne motim, potem tudi tebi hvala.

Carica Pupa

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

majte se,drug druzga (al pa tud ne,po zelji) dons na parlemantu....PRED parlamentom,pred parlamentom seveda v glavnem strasno fajn.pa sunte te lenuhe tam,kjer boli.

best

Ice

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!