bmwslo Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Oj družba, kdaj se pa dobivate na tromostovju, ob kateri uri, da se prpelem mal naokrog, ljubljanskim srajcam svojo rit pokazat :naughty: Če prideš tkole, te bojo vsi spoznali [attachmentid=75215]
Stella Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 :D :D haha dečki, sm orenk babnca, pa bolj težk na rit navlečem razne pajkice, pa bikinke. Se ne branim pira, pol itak veste , da nimam ploskega trebuha, tak da ni treba pridit na oglede :grrr . Bom pa z veselem, jaz pogladala kakšne fajne moške nogce, pa okroglo ritko :naughty:
klimbra Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Zanimivo :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
Stella Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Še zmeraj ne vem ure, se prav, da nočte moje rit gledat :kva2: :kva2: :naughty: (S) mejte se :OK:
GorazdH Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 jst bi tem ponorelim motorističnim divjakom pozerjem zaprl pot do tromostovja eno lepo ograjo okoli in okoli pa še počez <_< ha ha in ha :grim
Zdrawc Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 :D :D haha dečki, sm orenk babnca, pa bolj težk na rit navlečem razne pajkice, pa bikinke. Se ne branim pira, pol itak veste , da nimam ploskega trebuha, tak da ni treba pridit na oglede :grrr . Bom pa z veselem, jaz pogladala kakšne fajne moške nogce, pa okroglo ritko :naughty: :eek: :OK: :beer2: Pa Savinjčanka povrhu :hmm: Zgornja al spodnja :?
bmwslo Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 (popravljeno) jst bi tem ponorelim motorističnim divjakom pozerjem zaprl pot do tromostovja eno lepo ograjo okoli in okoli pa še počez <_< ha ha in ha :grim In pol smo spet pri skoku čez plot , pa bo zopet moraliziranje i.p.d. :lol1: Koker gledaš, vse se suče okoli motorjev ali pa pi... :hmm: :eek: :OK: :beer2: Pa Savinjčanka povrhu :hmm: Zgornja al spodnja :? Moja "zemljakinja baje" Popravljeno Julij 12, 2006. Popravil bmwslo
Hanzi Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Še zmeraj ne vem ure, se prav, da nočte moje rit gledat :kva2: :kva2: :naughty: (S) mejte se :OK: no če že toliko ura zanima recimo da je od sedme do 9 ure največ ljudi na 3M
soncy Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 mogoče pridem :grim se mi prav sladoled liže :lol1:
Stella Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 jst bi tem ponorelim motorističnim divjakom pozerjem zaprl pot do tromostovja eno lepo ograjo okoli in okoli pa še počez <_< ha ha in ha :grim :lol1: Gorazd, ne se bat, bom moped na traktorsk prikolc prpelala, da vam ne bom prelepe bele Ljubljane, s savinjskim drekom usrala :lol: . Pa če še tega nisi vedu, vsi ki mamo motorje, jih mamo za to, da se razkazujemo :OK:
Nagaya Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 ... če je ljubljana preveč "bela" in se bojiš da jo boš "usrala"..... :whistle:
Hanzi Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Saj je napisala, da bo pripeljela s traktorjem, da motor ne bo preveč usran :? :whistle:
tati Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 jst bi tem ponorelim motorističnim divjakom pozerjem zaprl pot do tromostovja eno lepo ograjo okoli in okoli pa še počez <_< ha ha in ha :grim tudi tebi vročina škodi, al pa alkohol od vikenda ni naredil vsega do konca in so posledice ostale... .) .)
volk Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 mogoče pridem :grim se mi prav sladoled liže :lol1: :eek: zakaj pa pol nismo nič lizali :hmm:
soncy Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 :eek: zakaj pa pol nismo nič lizali :hmm: pa res :slap: si me mogu spomnt? :kva2: pozabila sm :cry: pa saj je :beer2: tud pasal
volk Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 pa res :slap: si me mogu spomnt? :kva2: pozabila sm :cry: pa saj je :beer2: tud pasal prav, te bom drugič :P
soncy Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 prav, te bom drugič :P a na sladoled povabu? :OK:
pirrulz Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 a na sladoled povabu? :OK: Polizal. B) :D :devil:
GorazdH Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 tisto o zagrajenem 3mostovju sem napisal, ker se eni ponoreli divjaški pozerji :devil: tle usajajo nad tistimi ponorelimi divjaškimi pozerji ki se zbirajo na ridah :rolleyes: tako malo za hec :grrr 3mostovje pešcem! :closedeyes:
Ninč Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 zakaj pa pol nismo nič lizali :hmm: vej san ti pa ponüjala pa si pravo ka ne boš!
SiR Objavljeno Julij 15, 2006 Opozori Objavljeno Julij 15, 2006 tisto o zagrajenem 3mostovju sem napisal, ker se eni ponoreli divjaški pozerji :devil: tle usajajo nad tistimi ponorelimi divjaškimi pozerji ki se zbirajo na ridah :rolleyes: tako malo za hec :grrr 3mostovje pešcem! :closedeyes: o tem so tekle žolčne in dolge debate ene 3-4 leta nazaj ... zagotovo ti jih iskalnik najde :)
Brdaus Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 kot pešci, DA :cry: Aha... vem, da je nekaj prepovedano. A potem je odgovor NE?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se