maXXXimum Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 Kdaj nardimo CBR900RR turo? (trst je naš in hrvaška do grobnika :krneki: ) ← Čimprej tem bolš! moja pride danes (upam) s servisa, potem pa akcija :yea2: Zarat mene lahko že ta petek ali soboto B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 ja se bomo zmenil enkrat....sej sm že na honda forumu napisal,da bi se enkrat hondaši mal dobil...pa se menmo že od zime skor :D ... ...ne vem dej povejte en datum,pa se zmenmo... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 Kej to sam 900 al bi nrdili kar CBR turo :hmm: OK OK, se ne silim, sam d vas ne bo premalo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Junij 1, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 1, 2005 ...bi nrdili kar CBR turo :hmm: ... ← Jst sm za :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 jaz tudi ;) sam moja cbr trenutno ni ničemur podobna (druge plastike...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 ja jst bi tudi šel...ma s tempom popravila le ob svetem nikoli... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Junij 2, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 2, 2005 ja jst bi tudi šel...ma s tempom popravila le ob svetem nikoli... <_< ← Kaj se pa sploh dogaja s tvojo CBRo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 Neki CBR omenjate :? Jst bi bil tud zraven :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 ....jaz tud,jaz tud......mam velke stranske kufre..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 ....jaz tud,jaz tud......mam velke stranske kufre..... ← Na CBR-ki?? :hmm: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 njet....na bemweju.....bom plastike za vami pobiral..... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 malo :topic: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 njet....na bemweju.....bom plastike za vami pobiral..... .) ← :lol1: :lol1: ta je dobra :OK: Ej, kdaj pa bi blo... V roku mesca al prej :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Junij 2, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 2, 2005 :lol1: :lol1: ta je dobra :OK: Ej, kdaj pa bi blo... V roku mesca al prej :hmm: ← Zarat mene lahko prej :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 :yea2: da bodo še plastike cele :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Junij 2, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 2, 2005 njet....na bemweju.....bom plastike za vami pobiral..... .) ← A da si boš lahko motor polepšu? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 A da si boš lahko motor polepšu? :devil: ← .....kako neki....samo da vam prišparam....pa da gremo na koleno seveda.....ali cilindre.... whatever.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Junij 2, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 2, 2005 .....kako neki....samo da vam prišparam....pa da gremo na koleno seveda.....ali cilindre.... whatever.... ← Hec.. :D No hvala za ponudbo .) Pa smo že :topic: , pa se še ment nismo začel nič :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 a bi kar to soboto že kakšno turco nardil :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 lahko, sam mene boste na sredo dali...sem spredaj brez luči...pa zadaj brez profila... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 lahko, sam mene boste na sredo dali...sem spredaj brez luči...pa zadaj brez profila... :slap: ← hehe, ti si pravi :OK: kej nisi mogu urezat luken za luči :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 nism še šel v A po luči, originalnih pa ne bom dajal gor (plastike mi je jani dostavu v LJ ;)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Junij 2, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 2, 2005 a bi kar to soboto že kakšno turco nardil :D ← Sem za.. :OK: Pol se bo itak baje spet vreme pokvaru :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 ima kdo kakšen predlog :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Junij 2, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 2, 2005 ima kdo kakšen predlog :D ← Sej.. lahko se mi že jutr prdružte za na morje B) Za soboto pa.. ride, marija, golica? Kej v tem stilu.. ni pa nujno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se