Skoči na vsebino

Kazni in neumnosti

Priporočene objave

Objavljeno

Po ene 3 mescih.

Objavljeno

Še ena moja...

Se nas dobi 5 motoristov, da se gremo mal pelat in se pelemo mi okol 80km/h, 2 pred mano, 2 za mano.

Križišče pred nami, pogledam, zelena luč, pogledam v ogledalu, kolega čist za mano, pogledam naprej, FAK, Tista dva pred mano že stojita na rdeči luči js pa 2m za njima, pa ene 70km/h. Js sam cilam mim niju, prvega pred mano sm zadeu z špeglom, drugega pa zgrešu za par centimetrov. Nakar sred križišča na pouno žlajfam..me še zanaša.....no na koncu sm se ustavu na avtobusni postaji na drugi strani križišča...

Na srečo bres poškodb in škode! Sam ogledalo sm poravnau...

Bil zraven :D

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

zanima me kaksne moznosti mam ce ne placam kazni

zapor je se kaksna druga moznost, kaka dela al pa kej podobnega ????

Objavljeno

slabe....

če ne prej ti bodo trgali, ko boš zaposlen od osebnega dohodka..

seveda bo takrat znesek še večji, ker se bodo nabrale zraven še obresti <_<

Objavljeno

ah brez skrbi policajem ne boš ostal dolzan....

plačaj pa mir

:)

Objavljeno

problem je da hodim v solo in da se niam prihodkov :BUA:

Objavljeno (popravljeno)

:lol1:

jebi ga drugič prej pomisli preden narediš kako pizd...jo!!! :P

Popravljeno . Popravil Miha Z.
Objavljeno

Kwa pa mama in ata? :whistle:

Objavljeno

to bi ti mogu jokat takrt, ko ti je policajček pisal kazen .) Včasih uspe :)

Objavljeno

nism nc mogu, policaj mi je reku ce bom se kej pamtn da mi bo se motor odpelu, tak mi je pa tablce vzeu za 2dni da sm zrihru tist kar sm mogu (sprednje plastike nism meu gor pa tak)

mama pa ata sta rekla naj skutr prodam nono :cry:

Objavljeno

Objavljeno

nism nc mogu, policaj mi je reku ce bom se kej pamtn da mi bo se motor odpelu, tak mi je pa tablce vzeu za 2dni da sm zrihru tist kar sm mogu (sprednje plastike nism meu gor pa tak)

A si policaja povozil, al kaj je blo?

Objavljeno (popravljeno)

ne zadi sm meu kolegico ki ni mela celade, pol brez sprednje plastike kjer so notr luci, to je 30k neki taga + brez izpita 120k

policaja pa nism povozu, tak nor pa nism ;)

Popravljeno . Popravil slovenc46
Objavljeno (popravljeno)

pol pa ni čudn da te policaj ni hotu poslušat, če nimaš izpita, pa una brez čelade, motor brez luči... Jst bi ti še motor zaplenu :grim

Popravljeno . Popravil GrCaR
Objavljeno

Ti si pa specialc. :slap: A si imel prvo kolo gor, al si po tazadnjem pelu proti policajem??Dej ti nam povej, kaj je bilo sploh po predpisih.

Objavljeno

ne zadi sm meu kolegico ki ni mela celade, pol brez sprednje plastike kjer so notr luci, to je 30k neki taga + brez izpita 120k

...tud če bi ga...hmm... a bi bilo kaj čudnga..sam en prekršek več... :lol1:

Objavljeno

30k naj ti kar sopotnica lepo primakne, saj je nisi silil da se vozi brez celade :grrr

Preostalih 120k...hja, to bi pa znal bit problem :hmm: Ce mata starsa denar jima obljubi da bos VSE vrno, pa takoj zacni nekaj delat prek studenta da bos v roku 2, 3 mescov ce ne prej priso do tega kesa. Drugac pa ti ostaneta se dedek pa babica, sigurno bota imela posluh za svojega vnuka :grim :krneki:

Objavljeno

nej naredi tko kot sta mu starša rekla... Prodej motor, k nimaš izpita se itak ne smeš vozt!

Objavljeno (popravljeno)

30k naj ti kar sopotnica lepo primakne, saj je nisi silil da se vozi brez celade :grrr

Preostalih 120k...hja, to bi pa znal bit problem :hmm: Ce mata starsa denar jima obljubi da bos VSE vrno, pa takoj zacni nekaj delat prek studenta da bos v roku 2, 3 mescov ce ne prej priso do tega kesa. Drugac pa ti ostaneta se dedek pa babica, sigurno bota imela posluh za svojega vnuka :grim :krneki:

aha... dedek bo sigurno prmaknu kaj od penzije... je verjetno ponosen, da vnuk pi..e prevaža okol... :kva2:

Če ne pa naj starši dajo. Če so kupil motor, pa ispita nimaš.... nej pa zdaj plačata.

Popravljeno . Popravil avro
Objavljeno (popravljeno)

:blink: matr res si specijalc...... :slap:

še zapret bi te blo treba!!!!kaj pa če bi padu a??!pa bi se tvoja sopotnica fajn polomila al pa še kej hujš a?!

pol bi bla šele jeba(brez izpita,neizpraven moped,brez čelade.... )pa še bi se kaj najdlo....

mislm da si jih z tistimi dobrimi sto jurčki se dobr odnesu!

Popravljeno . Popravil Miha Z.
Objavljeno

Al ste vsi pametni....k da ga niste vi nikol sral.

Fant, župa se nikol ne poje tko vroča k se skuha. Za naprej pa mal bl previdn, da naus miljonar v rdečih številkah.

p.s. A je bla vsaj bejba vredna tega?

Objavljeno

@slovenc46

Če ni že prepozno (v roku 8dni od prejetja odločbe) napiši prošnjo sodušču, da ti omogoči plačilo globe na čim več možnih obrokov, ker si še študent (dijak) brez rednih prihodkov.

Mislim da je to 10 ali 12 obrokov, pa še za odgovor bodo rabili nekaj časa, tako da boš lahko našparal.

lp

Objavljeno

Al ste vsi pametni....k da ga niste vi nikol sral.

Fant, župa se nikol ne poje tko vroča k se skuha. Za naprej pa mal bl previdn, da naus miljonar v rdečih številkah.

p.s. A je bla vsaj bejba vredna tega?

bejba je bla vsekakor vredna tega :D

@slovenc46

Če ni že prepozno (v roku 8dni od prejetja odločbe) napiši prošnjo sodušču, da ti omogoči plačilo globe na čim več možnih obrokov, ker si še študent (dijak) brez rednih prihodkov.

Mislim da je to 10 ali 12 obrokov, pa še za odgovor bodo rabili nekaj časa, tako da boš lahko našparal.

lp

jap to je problem ko je ze zdavni 8dni mim :BUA: sej bom sou kr na policijo pa vprsau tam ka lahk nardim, tam bojo tak najbol vedl ne :hmm:

Objavljeno

bejba je bla vsekakor vredna tega :D

Pa si imel, ti kaj od tega??? :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!