NejcZ Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 Še ena moja... Se nas dobi 5 motoristov, da se gremo mal pelat in se pelemo mi okol 80km/h, 2 pred mano, 2 za mano. Križišče pred nami, pogledam, zelena luč, pogledam v ogledalu, kolega čist za mano, pogledam naprej, FAK, Tista dva pred mano že stojita na rdeči luči js pa 2m za njima, pa ene 70km/h. Js sam cilam mim niju, prvega pred mano sm zadeu z špeglom, drugega pa zgrešu za par centimetrov. Nakar sred križišča na pouno žlajfam..me še zanaša.....no na koncu sm se ustavu na avtobusni postaji na drugi strani križišča... Na srečo bres poškodb in škode! Sam ogledalo sm poravnau... Bil zraven :D
slovenc46 Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 zanima me kaksne moznosti mam ce ne placam kazni zapor je se kaksna druga moznost, kaka dela al pa kej podobnega ????
Zdrawc Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 zanima me kaksne moznosti mam ce ne placam kazni zapor je se kaksna druga moznost, kaka dela al pa kej podobnega ???? slabe.... če ne prej ti bodo trgali, ko boš zaposlen od osebnega dohodka.. seveda bo takrat znesek še večji, ker se bodo nabrale zraven še obresti <_<
Miha Z. Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 zanima me kaksne moznosti mam ce ne placam kazni zapor je se kaksna druga moznost, kaka dela al pa kej podobnega ???? ah brez skrbi policajem ne boš ostal dolzan.... plačaj pa mir :)
slovenc46 Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 problem je da hodim v solo in da se niam prihodkov :BUA:
Miha Z. Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 (popravljeno) problem je da hodim v solo in da se niam prihodkov :BUA: :lol1: jebi ga drugič prej pomisli preden narediš kako pizd...jo!!! :P Popravljeno November 1, 2006. Popravil Miha Z.
motoristek Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 problem je da hodim v solo in da se niam prihodkov :BUA: Kwa pa mama in ata? :whistle:
GrCaR Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 problem je da hodim v solo in da se niam prihodkov :BUA: to bi ti mogu jokat takrt, ko ti je policajček pisal kazen .) Včasih uspe :)
slovenc46 Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 nism nc mogu, policaj mi je reku ce bom se kej pamtn da mi bo se motor odpelu, tak mi je pa tablce vzeu za 2dni da sm zrihru tist kar sm mogu (sprednje plastike nism meu gor pa tak) mama pa ata sta rekla naj skutr prodam nono :cry:
motoristek Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 mama pa ata sta rekla naj skutr prodam nono :cry:
simonsi Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 nism nc mogu, policaj mi je reku ce bom se kej pamtn da mi bo se motor odpelu, tak mi je pa tablce vzeu za 2dni da sm zrihru tist kar sm mogu (sprednje plastike nism meu gor pa tak) mama pa ata sta rekla naj skutr prodam nono :cry: A si policaja povozil, al kaj je blo?
slovenc46 Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 (popravljeno) ne zadi sm meu kolegico ki ni mela celade, pol brez sprednje plastike kjer so notr luci, to je 30k neki taga + brez izpita 120k policaja pa nism povozu, tak nor pa nism ;) Popravljeno November 1, 2006. Popravil slovenc46
GrCaR Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 (popravljeno) pol pa ni čudn da te policaj ni hotu poslušat, če nimaš izpita, pa una brez čelade, motor brez luči... Jst bi ti še motor zaplenu :grim Popravljeno November 1, 2006. Popravil GrCaR
avro Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 Ti si pa specialc. :slap: A si imel prvo kolo gor, al si po tazadnjem pelu proti policajem??Dej ti nam povej, kaj je bilo sploh po predpisih.
Vengy Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 ne reče se za brezvzeze: MLADOST JE NOROST
avro Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 ne zadi sm meu kolegico ki ni mela celade, pol brez sprednje plastike kjer so notr luci, to je 30k neki taga + brez izpita 120k policaja pa nism povozu, tak nor pa nism ;) ...tud če bi ga...hmm... a bi bilo kaj čudnga..sam en prekršek več... :lol1:
AREA Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 30k naj ti kar sopotnica lepo primakne, saj je nisi silil da se vozi brez celade :grrr Preostalih 120k...hja, to bi pa znal bit problem :hmm: Ce mata starsa denar jima obljubi da bos VSE vrno, pa takoj zacni nekaj delat prek studenta da bos v roku 2, 3 mescov ce ne prej priso do tega kesa. Drugac pa ti ostaneta se dedek pa babica, sigurno bota imela posluh za svojega vnuka :grim :krneki:
GrCaR Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 nej naredi tko kot sta mu starša rekla... Prodej motor, k nimaš izpita se itak ne smeš vozt!
avro Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 (popravljeno) 30k naj ti kar sopotnica lepo primakne, saj je nisi silil da se vozi brez celade :grrr Preostalih 120k...hja, to bi pa znal bit problem :hmm: Ce mata starsa denar jima obljubi da bos VSE vrno, pa takoj zacni nekaj delat prek studenta da bos v roku 2, 3 mescov ce ne prej priso do tega kesa. Drugac pa ti ostaneta se dedek pa babica, sigurno bota imela posluh za svojega vnuka :grim :krneki: aha... dedek bo sigurno prmaknu kaj od penzije... je verjetno ponosen, da vnuk pi..e prevaža okol... :kva2: Če ne pa naj starši dajo. Če so kupil motor, pa ispita nimaš.... nej pa zdaj plačata. Popravljeno November 1, 2006. Popravil avro
Miha Z. Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 (popravljeno) ne zadi sm meu kolegico ki ni mela celade, pol brez sprednje plastike kjer so notr luci, to je 30k neki taga + brez izpita 120k policaja pa nism povozu, tak nor pa nism ;) :blink: matr res si specijalc...... :slap: še zapret bi te blo treba!!!!kaj pa če bi padu a??!pa bi se tvoja sopotnica fajn polomila al pa še kej hujš a?! pol bi bla šele jeba(brez izpita,neizpraven moped,brez čelade.... )pa še bi se kaj najdlo.... mislm da si jih z tistimi dobrimi sto jurčki se dobr odnesu! Popravljeno November 1, 2006. Popravil Miha Z.
lavit Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Al ste vsi pametni....k da ga niste vi nikol sral. Fant, župa se nikol ne poje tko vroča k se skuha. Za naprej pa mal bl previdn, da naus miljonar v rdečih številkah. p.s. A je bla vsaj bejba vredna tega?
TBoxer Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 @slovenc46 Če ni že prepozno (v roku 8dni od prejetja odločbe) napiši prošnjo sodušču, da ti omogoči plačilo globe na čim več možnih obrokov, ker si še študent (dijak) brez rednih prihodkov. Mislim da je to 10 ali 12 obrokov, pa še za odgovor bodo rabili nekaj časa, tako da boš lahko našparal. lp
slovenc46 Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Al ste vsi pametni....k da ga niste vi nikol sral. Fant, župa se nikol ne poje tko vroča k se skuha. Za naprej pa mal bl previdn, da naus miljonar v rdečih številkah. p.s. A je bla vsaj bejba vredna tega? bejba je bla vsekakor vredna tega :D @slovenc46 Če ni že prepozno (v roku 8dni od prejetja odločbe) napiši prošnjo sodušču, da ti omogoči plačilo globe na čim več možnih obrokov, ker si še študent (dijak) brez rednih prihodkov. Mislim da je to 10 ali 12 obrokov, pa še za odgovor bodo rabili nekaj časa, tako da boš lahko našparal. lp jap to je problem ko je ze zdavni 8dni mim :BUA: sej bom sou kr na policijo pa vprsau tam ka lahk nardim, tam bojo tak najbol vedl ne :hmm:
avro Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 bejba je bla vsekakor vredna tega :D Pa si imel, ti kaj od tega??? :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se