k0ci Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Pa si imel, ti kaj od tega??? :whistle: ja pelou jo je lahk, kaj bi pa še rad :devil:
avro Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 ja pelou jo je lahk, kaj bi pa še rad :devil: uu..120 jurjev te lahko košta, da lohk eno bejbiko peleš in se z njo malo pokažeš.....mora pa res dobra bit... kako se pa piše??? mogoč Maddona al Spears al Novak?? :whistle: Bolje prvi u selu nego zadnji u gradu.... To mi deli Šele zdaj vem, zakaj sprašuje, kako bi se kazni losau. Še enkrat bi jo rad pelu.... :whistle:
zigacar Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 ah ce ze delas pizdarije usaj se zbež pol :o sploh nevem kje ti je fora, a si caku da te ustavjo al kaj??
Miha Z. Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 :eek: EJ pa zapel jo še enkrat!če je res tko vredna boš pa še enkrat plaču.....kaj je tebi 150jurjev
avro Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 (popravljeno) ah ce ze delas pizdarije usaj se zbež pol :o sploh nevem kje ti je fora, a si caku da te ustavjo al kaj?? Ja seveda.... da bi ji še prevrgu ... fora je menda v tem, da jo je še policaj od blizu videl.... :eek: EJ pa zapel jo še enkrat!če je res tko vredna boš pa še enkrat plaču.....kaj je tebi 150jurjev Pa razloš fotru, da dons bejbe stanejo... Popravljeno November 2, 2006. Popravil avro
Broj Jedan Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Pa razloš fotru, da dons bejbe stanejo... Ti mu kar mirno povej, da je tako bilo tudi v njegovih časih - le da so bile kurbe takrat precej cenejše kot so danes .. inflacija, a ne? :OK:
GrCaR Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Ti mu kar mirno povej, da je tako bilo tudi v njegovih časih - le da so bile kurbe takrat precej cenejše kot so danes .. inflacija, a ne? :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
avro Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 :eek: EJ pa zapel jo še enkrat!če je res tko vredna boš pa še enkrat plaču.....kaj je tebi 150jurjev Ja :OK: še enkrat jo zapel, pa sm napiš kolk si še plaču. Se bomo šee mal smejal :OK: Sam sem se pa tej temi res nasmejal. Prvo, ker model napiše kako bi se losau kazni in kaj je ušpičil. Potem pa še vsem tem komentarjem. Dobri ste... :OK:
Miha Z. Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Ti mu kar mirno povej, da je tako bilo tudi v njegovih časih - le da so bile kurbe takrat precej cenejše kot so danes .. inflacija, a ne? :OK: ej z to izjavo si si zaslužu pa en pir :beer1: :OK: :OK:
Broj Jedan Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 OGLAS: zamenja 3 pere za eno Cockto šifra: ugodna menjava :P
gebre Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Če gledamo samo volumen... 0,25 proti 1,5l :hmm: če pa gledamo še na vsebino pa je zadeva itaq jasna :)
_THUNDER_ Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 ah ce ze delas pizdarije usaj se zbež pol :o sploh nevem kje ti je fora, a si caku da te ustavjo al kaj?? ti si pa res car..... :slap: :slap: :slap: :SS
Broj Jedan Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Če gledamo samo volumen... 0,25 proti 1,5l :hmm: če pa gledamo še na vsebino pa je zadeva itaq jasna :) absolutno :yes: saj je vsaka primerjava smrdljive, odvratne tekočine podobne konjski scaniji :SS :SS :SS :SS :SS s pijačo moije mladosti povsem nevzdržna :P :P :P :P
rosse20 Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 problem je da hodim v solo in da se niam prihodkov :BUA: zdej jih nimaš... če se boš pa kdaj koli zaposlil, potem bi se ti naj od plače trgal... čeprav sem jst pred 1 tednom slišala (pazi... samo slišala), da po 5 letih zastara. kolko je to res, pa ne vem.
ernessto73 Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 saj je vsaka primerjava smrdljive, odvratne tekočine podobne konjski scaniji :SS :SS :SS :SS :SS :eek: :eek: :eek: Ej, mojstr... a ti je že kdo povedal, da si čudak??? :huh: Zdej pa takoj prste umit!! :P Joke :whistle:
Broj Jedan Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 ... a ti je že kdo povedal, da si čudak??? :huh: seveda .. največkrat mi to reče kak s perom napit tip, če se preveč očitno umaknem pred njegovim iz-ust-piro-bruhanac-smradom že, ko je še kak meter ali 2 od mene .. pa ne morš nč pomagat .. tut taki čudaki, k ne marajo pera mormo živet .. pa verjem, da to ni najhujš na zemlji tej :)
gebre Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 absolutno :yes: saj je vsaka primerjava smrdljive, odvratne tekočine podobne konjski scaniji :SS :SS :SS :SS :SS s pijačo moije mladosti povsem nevzdržna :P :P :P :P No ja, bo pa več za nas ostalo :grim
zigacar Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 ti si pa res car..... :slap: :slap: :slap: :SS ja tvoja mtka pa zena me kr hvalta ja ;)
MARJA Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 zanima me kaksne moznosti mam ce ne placam kazni zapor je se kaksna druga moznost, kaka dela al pa kej podobnega ???? Ne se bat, če nimaš prihodkov in hodiš še v šolo. Bojo tko tvoje starše poklical. Denar bojo dobil in napolnili blagajno.
Broj Jedan Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 No ja, bo pa več za nas ostalo :grim :OK: .. always look at the bright side of life
slovenc46 Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 Ne se bat, če nimaš prihodkov in hodiš še v šolo. Bojo tko tvoje starše poklical. Denar bojo dobil in napolnili blagajno. sam sm polnoletn, pol vseen od starsev :hmm:
2384nsdf83 Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 Kako se bodo tega lotili v Švici...
fossil Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 slovenc46 takole glej na stvar, denar ni problem - denarja ni! ko pa naslednič kršiš, začni po malem, ne pa sve po spisku! :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se