Skoči na vsebino

Žiri 2007 08.06.-10.06.

Priporočene objave

Objavljeno

Najbul je bit pijan

ka je pal brž use bel raun

:hmm: čak, čak, eh navim, mislem de je Lovšin glih mal drgač piu, al kak :hmm:

Objavljeno
ne ne jst ne O:-) jst sam mislem...

Hm če pa spet samo misliš, zihr ne bo nič pametnga od tebe :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno (popravljeno)
Hm če pa spet samo misliš, zihr ne bo nič pametnga od tebe :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1:

opa kak kompliment, a je kdaj kej pametnga blo? :lol1: :naughty: :lol1:

zanimiu... :whistle:

Popravljeno . Popravil Irencko
Objavljeno

O:-)

Objavljeno
pjanci..... :evilgrin: O:-) :xx:

kod ;) :lol:

Objavljeno
Vse se zgodi sam ne smeš prezgodi omagat. Čene res vse najboljše stvari prekomiraš, zjutri pa u mater kok je blo fajn... :headbang: :headbang: :headbang: :whistle: :whistle: :kva1:

a ti to meni........... :fight1: :fight1: :fight1:

Objavljeno

ZEKKO - reševalci bodo ta pravi......mislim vsaj Miha je ful kul, sam prav, da ne sme nč pit, ker bo v službi......ampak :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Objavljeno
ma no dobr...nism nevem kolk zahtevna :lol: :whistle:

merila :hmm: a kar mere rajš povem ? :lol1: :lol1: ;)

mah ne no...če pravijo da je za videt kej....pol ok...jim vrjamem :grim .....samo če pa ne bo :evilgrin:

pol pa se me pazite :whistle: :evilgrin: :yes: O:-) O:-)

14 dni pa je v Žireh zbor pol pa Medvode a greva aa najbolš da z šotori :D :D :OK:

Objavljeno
ZEKKO - reševalci bodo ta pravi......mislim vsaj Miha je ful kul, sam prav, da ne sme nč pit, ker bo v službi......ampak :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ja prov,bom pa jest namest nega kej vase uliv :naughty:

Objavljeno
Ja prov,bom pa jest namest nega kej vase uliv :naughty:

ČUDN, BOVA SKUPI, AL KAJ :naughty: :winkiss:

Objavljeno
ČUDN, BOVA SKUPI, AL KAJ :naughty: :winkiss:

Glede na to,da sem ti dolžan osebno in klub tudi veliko količino malinovca,se za tvojo alko izobrazbo pod taktirko hrabrega Zekkota sploh ne bojim! :rolleyes: :devil:

Objavljeno

Obvezno ne glede na vremenske vplive šiht in podobne stvari se vidimo

Objavljeno
pjanci..... :evilgrin: O:-) :xx:

Prosim pazi na izraze,kajti mi nismo to kar si ti misliš! Mi smo samo tvoji pomočniki pri uničevanju alkohola, kajti bojimo se za tebe, ker potem bi pa ti (ker si pač dobra duša)hotel vse sam skonzumirat in verjetno ne bi bilo najboljše za tebe. :kva2: :kva2: O:-)

Objavljeno

Mihc, ti sam pazi, ker je u Žireh kar nekaj...jarkov :whistle:

Objavljeno
Prosim pazi na izraze,kajti mi nismo to kar si ti misliš! Mi smo samo tvoji pomočniki pri uničevanju alkohola, kajti bojimo se za tebe, ker potem bi pa ti (ker si pač dobra duša)hotel vse sam skonzumirat in verjetno ne bi bilo najboljše za tebe. :kva2: :kva2: O:-)

:eek:

Objavljeno
Mihc, ti sam pazi, ker je u Žireh kar nekaj...jarkov :whistle:

hhmmm..jarki tam niti niso tak problem....bolj tist potok k teče mimo zgornjega kampa :whistle:

tm so se dogajale čudne stvari :alien1:

Objavljeno
hhmmm..jarki tam niti niso tak problem....bolj tist potok k teče mimo zgornjega kampa :whistle:

tm so se dogajale čudne stvari :alien1:

Zakva???

Aj kšn vidu palčka Smuka :kva2: :kva2:

Objavljeno
Glede na to,da sem ti dolžan osebno in klub tudi veliko količino malinovca,se za tvojo alko izobrazbo pod taktirko hrabrega Zekkota sploh ne bojim! :rolleyes: :devil:

sem mislila, da si že pozabil...... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Objavljeno

ZEKO k bi bil sam palček smuk bi blo še vredo;)

A si slišou k je nam letos bog poklonu cel vikend lepga vremena.... Baje se je Irenca 1 teden pogajala z nim da je naprosla lep vreme:) :P :whistle:

Objavljeno
ZEKO k bi bil sam palček smuk bi blo še vredo;)

A si slišou k je nam letos bog poklonu cel vikend lepga vremena.... Baje se je Irenca 1 teden pogajala z nim da je naprosla lep vreme:) :P :whistle:

Letos bi blo bol če se nebi nč pogajala.Sej je bol če je mal bl čudn vreme :kva2: bo saj mal man za delat :D

ja ej pa blat nav treba delat :naughty:

Objavljeno
Letos bi blo bol če se nebi nč pogajala.Sej je bol če je mal bl čudn vreme :kva2: bo saj mal man za delat :D

ja ej pa blat nav treba delat :naughty:

še od lani nisem spucala čevljev, se prav nič ne bojim, da ne bi bilo blata :P :P :P :P

Objavljeno
še od lani nisem spucala čevljev, se prav nič ne bojim, da ne bi bilo blata :P :P :P :P

Izvoli tvoje čevlje direkt z zborapost-12931-1180683052_thumb.jpg

Objavljeno
Izvoli tvoje čevlje direkt z zborapost-12931-1180683052_thumb.jpg

te so še dobre, moje so bile še enkrat bolj obložene :lol1: :lol1:

Objavljeno

temu ti praviš čavlji :eek: .....za v Žiri :lol1:

:whistle:

Objavljeno
Zakva???

Aj kšn vidu palčka Smuka :kva2: :kva2:

ko bi bil sam palček smuk... :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!