Rude Boy Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Pridem na hladno pivo! ← a špilajo !? :P pridem na petkov oktet borovničk ! :OK:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Baje bomo v soboto lahko spet sadili riž :kva2: ... predlagam borbe v blatu :grim ← ne hvala .... nkol več se nam zajebal in kampiral v dolini ... pero ti in biba ste pa ble kot na gumenjaku :grim :grim :devil: :devil:
mukki Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 a špilajo !? :P pridem na petkov oktet borovničk ! :OK: ← No če prideš pa v petek me pa pocukej za rokav .)
Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 No če prideš pa v petek me pa pocukej za rokav .) ← Muki, ne pozabi na sendvič :P :004
Vale Objavljeno Junij 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 ne hvala .... nkol več se nam zajebal in kampiral v dolini ... pero ti in biba ste pa ble kot na gumenjaku :grim :grim :devil: :devil: ← Posluši ti :fight2: ... to ni smešno spljoh :fight2: ... ti bom jaz dala en gumenjak :fight2: ... skor sem morsko bolezen dobila, se prehladila in ne vem še kaj, če ne bi v petek predozirala borovničk, bog ve če bi bila še zdej med živimi :cry: :004
BIG YELLOW Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 V petek težijo Razvaline ,vsoboto pa Quatroriti,AC DC Cover band,Drinkersi, pa tete bojo tud!!
king Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Kaj pa vreme :? ??? Pizda, k je tok zaj.., če je vse v blatu. Če bo vreme lepo ja, če ne, pa sorry.... Upajmo na najboljš.... pa da se vidmo, "ekipa" je že sestavljena
mukki Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Muki, ne pozabi na sendvič :P :004 ← Kakšnega čejš met, z veliko baso?? Važi, da ne boš sam na borovničkovi dieti .)
ixs Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Kaj pa vreme :? ??? Pizda, k je tok zaj.., če je vse v blatu. Če bo vreme lepo ja, če ne, pa sorry.... Upajmo na najboljš.... pa da se vidmo, "ekipa" je že sestavljena ← Ma jebeš vreme! Če je žur je žur! Ma ne boš se zdej na vreme zgovarjat! :eek: :D
Zdrawc Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 pa ka vas tak vreme jebe.. :blink: vreme bo glih prav za Žiri & borovničke :D
Lowrenc Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 ,v sobotopa Qatronic,AC DC Cover band,Drinkers, pa tete bojo tud !! Em, al v petek pa nau tet? :lol:
tati Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Lani je bilo super, letos bo še bolje, upam, da Waru ne pozabi domačega teranovega likerja, lp :OK:
raubritter Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Pridem,pa če tud po trepalnicah :kva2: ← sam a mami ve ,daboš šla :hmm: a te bo cagiva gor potegnu :naughty:
Zdrawc Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 :? :? :? kdaj se začnejo kvalifikacije, za učke špukat :kva2: , jaz mam dopoldne še šiht :angry2:
jakajuka Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 a mogoče kdo ve za termin panoramske vožnje? lp, zx-6r 05
kađiva Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 a te bo cagiva gor potegnu :naughty: ← ...to bomo pa še videl koga bo cagiva tja peljal,....če sploh koga :devil: :D :D ..... ...no ja za primerno podkupnino se vse da zment :grim .... :lol1: :lol1: .... ...se vidmo :photo:
divja zver Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 sam a mami ve ,daboš šla :hmm: a te bo cagiva gor potegnu :naughty: ← Oh normalno da mamica ve :D sicer pa nisem stara 12 let ane :D jah bom mogla mal cagivo podkupit,sicer sem brez denarja,tko da mu bo kar drugače vrnila :naughty: aja no,sicer pa ni samo on...mam še dost drugih kolegov :naughty: Se vidmo v Žireh :yea1:
batzajla Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 huskvarna,k sm bil jst 14 let star,sm se že sam z mopedom okol vozu! :glare: :grim
sledo Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 a mogoče kdo ve za termin panoramske vožnje? Vožne pa v žireh ni vsaj do zdaj jo ni blo.Sj še bol.Parkiraš pa pstiš pr mer.Edin vsake tolk cajta je dobr prevert da se ni moped že pogreznu v tist blat.Predlagam rokavčke na balanc. :OK:
katjuška Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Potem pravite da bo kar zanimivo! Potem je pa potrebno iti pogledat! Pa glejte bo hrupno po Poljanski dolini kdor se bo peljav skozi! Druga e sem pa bila dve leti nazaj in povem d se splaca it pogledat! motoristi smo glavni to se ve!!! Lepo in po pameti! :yea2: :zzz: :wub:
jalovec Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 ce ne bo dezja !!!!! bomo vidl kdaj bo konc BMW zbora!!!!! :yea2:
jalovec Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 ja bmw pol pa ostalo ja tko je !!!! :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se