mukki Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 Lani je bilo super, letos bo še bolje, upam, da Waru ne pozabi domačega teranovega likerja, lp :OK: ← Garantiram, da ga ne bo pozabu, sam če ga bo pa kej ostalo to pa ne :oops:
klimbra Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 Vale.....pa pišuko ne pozab!!!!! A kero???' Ma veš ti dobr .) .) .) .) :blush:
premza Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 V noči na nedeljo bo lilo! :D Pripravite čolne! :lol1:
Vale Objavljeno Junij 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 Vale.....pa pišuko ne pozab!!!!! A kero???' Ma veš ti dobr .) .) .) .) :blush: ← Pišuka je samo za SR :grim Premza => ni frke, smo že gumenjake pripravili ... :grim
Zdrawc Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 V noči na nedeljo bo lilo! :D Pripravite čolne! :lol1: ← :slap: :( :angry2: :topic: :headbang: :wallbash: j.... ti vreme
Pervy Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 jaz pridem, samo držte me na piru pa stran od žganega in devic pa bo vse vredu :grim
Vale Objavljeno Junij 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 jaz pridem, samo držte me na piru pa stran od žganega in devic pa bo vse vredu :grim ← Pervy nč ti ne verjamam, ker zadnje čase, ko rečeš, da prideš, te pol ponavadi ni <_< ...
ixs Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 V noči na nedeljo bo lilo! :D Pripravite čolne! :lol1: ← Ej ne ga srat! To je tradicionalno žegnanje! V petek z borovničkam(odznotraj), v soboto s pirom(odznotraj) in v nedeljo, da se počisti nesnaga:)
Pervy Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 Pervy nč ti ne verjamam, ker zadnje čase, ko rečeš, da prideš, te pol ponavadi ni <_< ... ← ja a sem jaz kriv da mi kak del poči??????? zdaj še ni zamenjan ampak ga nosim sabo za rezervo tak da mogoče malo zamudim če bo treba kje ob cesti menjat :P
Vale Objavljeno Junij 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 ja a sem jaz kriv da mi kak del poči??????? zdaj še ni zamenjan ampak ga nosim sabo za rezervo tak da mogoče malo zamudim če bo treba kje ob cesti menjat :P ← Povej kje boš obtičal, da ti pir dostavimo .)
Pervy Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 Povej kje boš obtičal, da ti pir dostavimo .) ← ob šanku :grim ampak piva nikoli ni preveč :alien1:
Hanzi Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 Glede na pivsko napoved, se vam pridružim v petek zvečer, po sestanku za Dolomite v Kam.... V sobot zjutraj mormo pa šrangat tko da bi bilo fino biti ob 9 doma :cry:
Špilferderber Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Veliki brat vas bo gledal: http://www.e-fotografija.com/artman/publis...ticle_683.shtml da boste :D !
Rude Boy Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Fotografiranje je v soglasju z organizatorjem dovoljeno. Koga je dovoljeno fotografirat ? Organizatorja ! :P ali je dovoljeno fotografirat tudi :alien1: enih par jih baje že čaka na borovničke !
Pervy Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 pervy ostaja doma in dela kopalnico in je nasploh priden, da bo lahko malo v črno goro za par dni pobegnil brez da bi služba znorela :grim uživajte :beer2:
margo Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 bil na borovnickah in....., no sem bil kar v mejah:grim
pegaso Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 Trenutno vreme sončno, 19 stopinj Celzija, pa mal piha! PRIDITEPAUŽIVITEPRESS!
DDEAN1 Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 Ravnokar se vrnil od tam pa moram rečt da je noro, folk kar prihaja. Vrema pa :hmm: upam da bo zdržalo :hmm:
Jurij Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 do pred 1h je vreme držalo... :D burovničke :OK: pojedu taaaaaaaaaaaaaako porcijo čevapov. tamali v kuhinji je zakon. ne vem kako jih je tok spravu na krožničk.. :yea2: pa par perčkov stisnu pa pobegnu pred mrakom Triciklov veliiiik... sam cesta do tam/od tam je bl tk tk... :BUA: tale mama je pa :kva2: učk špuknla... :yea2: pol je neko plaketo okol nosila-mislim, da je dobila nagrado za posebne dosežke... jaz sem bol od daleč vseskup spremljal - sm premal spiu...da bi probu. mrbit nasledn let.. :blush:
semamiz Objavljeno Junij 12, 2005 Opozori Objavljeno Junij 12, 2005 :OK: Se je kar neki dogajal! :OK:
Hanzi Objavljeno Junij 12, 2005 Opozori Objavljeno Junij 12, 2005 Bil v petek gor in se moram zahvalit Danetu, da mi je šel po prvi obrok hrane, da sem se spravil pokonci(in kasneje še sam šel po naslednje obroke). Tele češplje so mi dale malo vetra. O:-) Ob ene treh sem zalegel v avtu, ob šestih so pa itak že spet zvočnike najdel O:-) in sem se počasi dvignil in šel nadaljevat v dolino (Dopoldne šranga, zvečer pa vrhniška noč). Kaj naredim s slikami, na katerih obdelujemo češplje :naughty: (objavim malo kasneje .) )
Hanzi Objavljeno Junij 12, 2005 Opozori Objavljeno Junij 12, 2005 Ah bomo kar začel z objavljanejem "slikovnega dokaznega materiala" Kaj imaš ti to :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se