ZEKKO Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 A tu res prave kravje očke špukate? :eek: Nagravžno! :SS Probaš :naughty: :010
snoopy Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 A tu res prave kravje očke špukate? :eek: Nagravžno! :SS Sofitč :whistle: :kva2: :kva2: Res ja...mi je blo lani tolk žal k sm to zamudu.. :eek:
halls Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Sofitč :whistle: :kva2: :kva2: Res ja...mi je blo lani tolk žal k sm to zamudu.. :eek: Gledanje al špukanje? :hmm:
snoopy Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Gledanje al špukanje? :hmm: Gledanje špukarjev :whistle: :lol:
c0Li Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Gledanje špukarjev :whistle: :lol: Sem najprej pomislil, na spukanje gledarjev.
snoopy Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Sem najprej pomislil, na spukanje gledarjev. Ideja ni slaba :naughty: :naughty: Sam me mika da bi sprobal to kot tekmovalec... :evilgrin: :evilgrin: A kdo lahko pove kakšni so občitki?? :whistle:
ZEKKO Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 A kdo lahko pove kakšni so občitki?? :whistle:
snoopy Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 A kdo lahko pove kakšni so občitki?? :whistle:To pa morš prašat Bajota, on bi skor mogu vedt :kva2: Razn če se ne spovne :naughty: Sj pomoje je tko najbolš :kva2: :D B)
halls Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Jaz bi probo špuknt,samo bi mogo bit orng nadevan! :hmm: Kak žmah kaj je? :? Nagraužno!!! :SS
snoopy Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Jaz bi probo špuknt,samo bi mogo bit orng nadevan! :hmm: Kak žmah kaj je? :? Nagraužno!!! :SS Ti si tut začetnik?? Zakaj pa žmah??(kaj to je?) Bova skp pluvala na druge... :OK:
halls Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Ti si tut začetnik??Zakaj pa žmah??(kaj to je?) Bova skp pluvala na druge... :OK: Čista Koroščina! :yea1: Žmah je okus.
irency Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 In še nekaj utrinkov in tradicionalnega tekmovanja v pljuvanju kravjih oči ... Oioiii nagrawžno :blush: :blush:
Miha Z. Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 (popravljeno) Nagravžno! :SS fina rit.... :P Popravljeno Maj 24, 2007. Popravil Miha Z.
Tratnjak Damijan Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 ....pridem.... Tanartabol kr iz šotorom. :yea2:
Klajba Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 samo da bi bilo vreme, pa bo spet polno smeha, zajebancije... ma se bom kar po rit dol po breh pr drsau
ZEKKO Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 samo da bi bilo vreme, pa bo spet polno smeha, zajebancije... ma se bom kar po rit dol po breh pr drsau Vreme bo :lol: Po bregu bo pa še bol letel če se bo slučajn kej ulil :naughty: pa še več smeha bo :kva2:
ZEKKO Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 samo da bi bilo vreme, pa bo spet polno smeha, zajebancije... ma se bom kar po rit dol po breh pr drsau Vreme bo :lol: Po bregu bo pa še bol letel če se bo slučajn kej ulil :naughty: pa še več smeha bo :kva2:
Klajba Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Vreme bo :lol: Po bregu bo pa še bol letel če se bo slučajn kej ulil :naughty: pa še več smeha bo :kva2: :hmm: ZEKKO :hmm: , ne vem kam bi te dau... Ti pasluš, sam ulan sn pa gledal kagar pa brih, ka sa se tipi drsal pa rit, pal sma se pa režal, de sn skar duše spustu :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: Kar se tiče pa dajanja pospeškov kravjim ačim, je pa tle kar nikej lipih, sočnih nad vse akusnih slik :OK: http://www.sairach-club.si/index_slo.htm
bajo7 Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 :evilgrin: :evilgrin: A kdo lahko pove kakšni so občitki?? :whistle:To pa morš prašat Bajota, on bi skor mogu vedt :kva2: Razn če se ne spovne :naughty: Seveda, da se spomnim. Saj je Štrpin zmeraj zmagal. Sam :evilgrin: :rolleyes: jaz treniram :naughty: . Občutki so pa nepopisni :whistle: :whistle: :closedeyes: :headbang:
bajo7 Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Upam, da bo letos tudi pljuvanje kravjih oči Malo šnopca prej pa še potem malo. :worship: :worship: :headbang:
Klajba Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 (popravljeno) A zatu tuk z veselem plujete te ači. Sam nikej mi pa nagre u glava. Ka enkat zmanka ači, kva a jih paberete pa u ajmar znem, pa jovo na novo ponovi vajo al kva? PS A ga je ris tm an lit švaba paidu? :lol1: Popravljeno Maj 25, 2007. Popravil Klajba
ZEKKO Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 :evilgrin: :evilgrin: Seveda, da se spomnim. Saj je Štrpin zmeraj zmagal. Sam :evilgrin: :rolleyes: jaz treniram :naughty: . Občutki so pa nepopisni :whistle: :whistle: :closedeyes: :headbang: Štrpina sm zadnč srečov na Springerjih v Landolu.Sm mu reku da more letos tazadn pluvat očke ker bi pol drugim odeležencem morala dol padla in bi pol sam še šnopo natepaval :kva2:
bajo7 Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Štrpina sm zadnč srečov na Springerjih v Landolu.Sm mu reku da more letos tazadn pluvat očke kerbi pol drugim odeležencem morala dol padla in bi pol sam še šnopo natepaval :kva2: Se men je čist vsen. A taprvi a tazadni plujem, efekt je isti.Folk gleda pa se zgraža, sami pa tega ne upajo počet. Ne vem zakva, če jim ne paše pa nej ne gledajo, nej grejo raj za šank bo bolje.
bajo7 Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 A zatu tuk z veselem plujete te ači. Sam nikej mi pa nagre u glava. Ka enkat zmanka ači, kva a jih paberete pa u ajmar znem, pa jovo na novo ponovi vajo al kva? PS A ga je ris tm an lit švaba paidu? :lol1: Šnopc je pa samo preventiva proti predobremu vidu. :010 :kva2: :drunk:
Klajba Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Ne vem zakva, če jim ne paše pa nej ne gledajo, nej grejo raj za šank bo bolje. Sej jest glih tiste face gledam, pol se pa režim de mislem de bom poču
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se