Irencko Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 A zatu tuk z veselem plujete te ači. Sam nikej mi pa nagre u glava. Ka enkat zmanka ači, kva a jih paberete pa u ajmar znem, pa jovo na novo ponovi vajo al kva? PS A ga je ris tm an lit švaba paidu? :lol1: nwm kaj a j biu tuk lačn, al j šnopc delvou... :alien1: ma ga je sam pregriznu... jak... :unsure:
Klajba Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 nwm kaj a j biu tuk lačn, al j šnopc delvou... :alien1: ma ga je sam pregriznu... jak... :unsure: Kva je pa folk delov, pa kapo..., a je blo kej :SS
bajo7 Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Sej jest glih tiste face gledam, pol se pa režim de mislem de bom poču Ja se po svoje so pa res zanimivi.
Irencko Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Kva je pa folk delov, pa kapo..., a je blo kej :SS uf kaj jst vem, sam wem d se je kr pocedil ud njega :SS
halls Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Sem si pogledav fotke od lani. Zanimivo,samo tisto špukanje očk pa ni za moj želodec! :rolleyes:
Irencko Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 sj res ni zdrav za želodčke... :trance_33_sleep: ma drgač so pa lih po tem žiri ful znane... vsak let jih matrajo... želodčke mislm :evilgrin:
ZEKKO Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 sj res ni zdrav za želodčke... :trance_33_sleep: ma drgač so pa lih po tem žiri ful znane... vsak let jih matrajo... želodčke mislm :evilgrin: Žiri so znane že od prej ko so bli še Rolling Bonsi.Ta igra z učki se pa zdej izvaja mislem da četrto leto zapored mislm pa da so jo vidl nek u Nemčiji na nekem zboru. mja no sam želodčke pa tud usak po soje zna matrat :lol: :naughty:
minca Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 žiri so zakon :yea1: sam tisto pluvanje oči pa res ni kej prida :SS letos si morem ogledat spored, da ne bom ravno na pluvanje pršla :SS :headbang:
irency Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 žiri so zakon :yea1: sam tisto pluvanje oči pa res ni kej prida :SS letos si morem ogledat spored, da ne bom ravno na pluvanje pršla :SS :headbang: A grewa Minca mal pogledat mogoče celo kampirat :evilgrin: :naughty: :naughty:
minca Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 A grewa Minca mal pogledat mogoče celo kampirat :evilgrin: :naughty: :naughty: :grim :grim sam....za ponoč a ne......zrihtat mi moraš kakšn radiator al pa kej podobnega :whistle: :whistle: da mi bo toplo :grim :) al pa :whistle: :naughty: :)
irency Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 :grim :grimsam....za ponoč a ne......zrihtat mi moraš kakšn radiator al pa kej podobnega :whistle: :whistle: da mi bo toplo :grim :) al pa :whistle: :naughty: :) Jaja bomo wse zrihtal kkšnga črnca :lol1: :lol1: ta bi ti zih ugaju :lol:
minca Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 (popravljeno) Jaja bomo wse zrihtal kkšnga črnca :lol1: :lol1: ta bi ti zih ugaju :lol: ja to bo to ja :nono: :nono: :nono: hočm borisa al pa t'deja :lol1: :lol1: :lol1: :grrrr Popravljeno Maj 25, 2007. Popravil minca
Irencko Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 ja to bo to ja :nono: :nono: :nono:hočm borisa al pa t'deja :lol1: :lol1: :lol1: :grrrr zj boš pa še zberčna... :naughty: haha, hec...
irency Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 ja to bo to ja :nono: :nono: :nono:hočm borisa al pa t'deja :lol1: :lol1: :lol1: :grrrr Oioii :lol1: Tedwa takoj dobiš sam mal greš plesat :lol: :lol:
halls Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 :grim :grimsam....za ponoč a ne......zrihtat mi moraš kakšn radiator al pa kej podobnega :whistle: :whistle: da mi bo toplo :grim :) al pa :whistle: :naughty: :) Jaz sem ze mal starejši in vem,kako se tem stvarem streže. :grim Se bom ful potrudo in . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ti zrihto en fajn vroč termofor!!!!!!!!! .) :P :grim
ZEKKO Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 Jaz sem ze mal starejši in vem,kako se tem stvarem streže. :grim Se bom ful potrudo in . . ti zrihto en fajn vroč termofor!!!!!!!!! .) :P :grim Ma kašn termofor.Eno flašo borovničk U GLAVO ULIT pa nav nč zebl :naughty:
minca Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: men je vseeen kaj pa kako....samo da bo toplo :grim :grim ;)
irency Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 :lol1: :lol1: :lol1:men je vseeen kaj pa kako....samo da bo toplo :grim :grim ;) :lol1: :lol1: :lol1: Vsen ti pa ne sme bit :kva1:
minca Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: Vsen ti pa ne sme bit :kva1: mi je ja :grim....no ne čist....ampak... :D hočm da mi bo toplo :grim ;)
irency Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 mi je ja :grim....no ne čist....ampak... :Dhočm da mi bo toplo :grim ;) Sej ti bo ej ob osmih gremo dol na jezer tko da weš planirat!! :evilgrin: :evilgrin:
minca Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 Sej ti bo ej ob osmih gremo dol na jezer tko da weš planirat!! :evilgrin: :evilgrin: :grim vi vil si,hav vil bi :lol1: :lol1:
irency Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 :grimvi vil si,hav vil bi :lol1: :lol1: , Da nebi slučajn greš pa konc grewa skup dol
halls Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 :lol1: :lol1: :lol1:men je vseeen kaj pa kako....samo da bo toplo :grim :grim ;) Seveda ti bo čist vseeno,še posebej,če boš upoštevala ZEKKOtov nasvet! :naughty: Samo pol,.....! :whistle:
ZEKKO Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 Seveda ti bo čist vseeno,še posebej,če boš upoštevala ZEKKOtov nasvet! :naughty: Samo pol,.....! :whistle: Ja marbit bo mal šmel po glav zutri :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se