ZEKKO Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 A bo letos kj bolši striptiz? :evilgrin: Upej da bo :naughty: Če pa nav bolši pa kšnga več popij da se navš preveč sekirov :kva2: :beer1: :beer1: :beer1:
Lowrenc Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Al' šnopca bo kej na zalogi al samo tisto, kolkor ga bo v kangli z očkami :P
sršenar Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Oo Lowrenc a u Žiri boš pa pršu? Sm te zadnč v Besnc iskov pa te nism najdu, sj k me boš vidu se me boš spovnu sam zdj sm brez dovgih las! Če ti omenm kkšnga orla pa žurko pri božnarju se me boš pa mogoče res spovnu :naughty: ?? Sj če te srečam te povabm na pir nč bat! :yea1: ! lp miha
ZEKKO Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Al' šnopca bo kej na zalogi al samo tisto, kolkor ga bo v kangli z očkami :P Ko bo tega u kangl zmanka boste pa drugega dobil :evilgrin: prej pa neeeeeee :kva2: sam da nav pol kej takga :chase:
Lowrenc Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Oo Lowrenc a u Žiri boš pa pršu? Sm te zadnč v Besnc iskov pa te nism najdu, sj k me boš vidu se me boš spovnu sam zdj sm brez dovgih las! Če ti omenm kkšnga orla pa žurko pri božnarju se me boš pa mogoče res spovnu :naughty: ?? Sj če te srečam te povabm na pir nč bat! :yea1: !lp miha U madonca Sršenar! A to si ti! V Besnco sm pa uletu sam v 5k zvečer mal pogledat tk de je bla velka šansa, de me nisi vidu ja :xx: Drgač pa če se v Žireh srečava pa de te slučajn ne spoznam(kar sevede dvomim) me pa le suni pod rebra :grim
volk Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 A bo letos kj bolši striptiz? :evilgrin: :grim Bom tud jaz pomago :evilgrin: :010 :K
klimbra Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Jooooooooooooooooojjjj Plizzzzzzzzzzzzzz.....sam tega ne...... :evilgrin: :evilgrin:
tati Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 :grim Bom tud jaz pomago :evilgrin: :010 :K :yes: :hmm:
bajo7 Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 :grim Bom tud jaz pomago :evilgrin: :010 :K Tega pa Žiri ne prenesejo. ŠOK ŠOK ŠOK :drunk: :eek: :headbang: Dej prizanes nam to.
tati Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Tega pa Žiri ne prenesejo.ŠOK ŠOK ŠOK :drunk: :eek: :headbang: Dej prizanes nam to. kaj pa tisti vaši kurji uči...... :SS :SS :SS :SS
bajo7 Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 kaj pa tisti vaši kurji uči...... :SS :SS :SS :SS Učki so pa za boljši vid sej sem že reku.
SoNcY4s Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 am, možn da sm spregledala, samo prašala bi, a bo skupna vožna okol? Pa kero uro? Sodelavke bom prvlekla, k še niso ble nikol na motozboru, pa bi se rade pelale :blush: lp soncy
Zdrawc Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 kaj pa tisti vaši kurji uči...... :SS :SS :SS :SS to niso kurji uči :grrr pač pa krawji :lol:
bajo7 Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 am, možn da sm spregledala, samo prašala bi, a bo skupna vožna okol? Pa kero uro? Sodelavke bom prvlekla, k še niso ble nikol na motozboru, pa bi se rade pelale :blush: lp soncy Mislem, da je ni. Tko kot vsako leto.
SoNcY4s Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 a pol pa tko, a to zato k noben ni takat zmožn pelat :D lp sonč
Klajba Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 a pol pa tko, a to zato k noben ni takat zmožn pelat :D lp sonč Nak, Sairach MK pripravi skupinsko vožnjo ob zaključku motoristične sezone, drugače pa si lahko pogledat slike iz njihove spletne strani, mislim da so gor. Zekko a so? :whistle:
SoNcY4s Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 ja sm že vse vidla ja. Lepo to. ;) Sj zato sm prašala k na nekaterih so ble. lp sonč
Klajba Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 ja sm že vse vidla ja. Lepo to. ;) Sj zato sm prašala k na nekaterih so ble. lp sonč Ave :hmm: , te nisem popolnoma zastopil. Si napisala na nekaterih, a misliš zborih?
SoNcY4s Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Ave :hmm: , te nisem popolnoma zastopil. Si napisala na nekaterih, a misliš zborih? ja na zborih, ampak na splošno. Tle v Žireh res nism vidla da bi mel, samo tko posamezno pač se vozjo. Sej zastopm zdj, samo spomnla sm se na to, pa me je zanimal kako je s tem. tnx lp sonč
Klajba Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Ni zakaj. Zanima pa me, kdaj se uradno začnejo igre, kaj boste vse priredili, koliko klubov pričakujete...
ZEKKO Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Ni zakaj. Zanima pa me, kdaj se uradno začnejo igre, kaj boste vse priredili, koliko klubov pričakujete... Igre se začnejo u soboto popdne,za točno uro lih še nevem ,bom pa mal vprašal Sovo ki je zadovžen za igre. Upam da navjo pretežke, ker Skobc ma enepar hudih idej :evilgrin: Klubov bo veliko, ponavad jih je saj 150 pridejo pa iz cele evrope.
Klajba Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Igre se začnejo u soboto popdne,za točno uro lih še nevem ,bom pa mal vprašal Sovo ki je zadovžen za igre.Upam da navjo pretežke, ker Skobc ma enepar hudih idej :evilgrin: Klubov bo veliko, ponavad jih je saj 150 pridejo pa iz cele evrope. Zekko tnx :worship:
ZEKKO Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 am, možn da sm spregledala, samo prašala bi, a bo skupna vožna okol? Pa kero uro? Sodelavke bom prvlekla, k še niso ble nikol na motozboru, pa bi se rade pelale :blush: lp soncy Pri nas ni skupne vožnje...meni osebno se zdi ta vožjna brez veze
volk Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Tega pa Žiri ne prenesejo.ŠOK ŠOK ŠOK :drunk: :eek: :headbang: Dej prizanes nam to. :eek: Kaj da ne? Sem se že nekajkrat slekel tam. :grim Res da je blo takrat bolj interne narave vendar navdušenje prisotnih je napeljalo k nagrajevanju širše populacije. Jer ste vi to tražili: :010 ...lahko vam podarim samo sebe... Pravzaprav me ženski del lahko na eno uro renta res,res
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se