Moto32 Objavljeno Junij 26, 2005 Opozori Objavljeno Junij 26, 2005 Za konec pa še brat od moje bemwle :wub:
norc 16 Objavljeno Junij 26, 2005 Opozori Objavljeno Junij 26, 2005 moram rečt da se mi je to srečanje zelo dopadlo. čeprav škoda da sem imel novo gumo samo vse eno bnlo je super
stuhec Objavljeno Junij 27, 2005 Opozori Objavljeno Junij 27, 2005 Štuhi, če boš vsaj tolk gaziran, v kar nekako ne dvomim :devil:, kot na prejšnjih zborih se ti ni treba komarjev bat ! :devil: :devil: :whistle: LP Jaša ← saj jaz se jih ne bojim, vejo da so si predpisali smrtno obsodbo, ce se vsedejo na mene .)
stuhec Objavljeno Junij 27, 2005 Opozori Objavljeno Junij 27, 2005 moram rečt da se mi je to srečanje zelo dopadlo. čeprav škoda da sem imel novo gumo samo vse eno bnlo je super ← si bil na zajtrku ?
Mačica Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 Prišla, pogledala, odpeljala panoramsko vožnjo, zadela eno zeleno trenirko na srečelovu, šla domov. Moram rečt, da je bil zbor kot vsaki drugi. Fini cilj za popoldansko vožnjo, drugega pa niti ne rabim. Je pa res, da ste se s panoramsko vožnjo zelo lepo potrudili. Smo res videli lep kos tistega konca :OK:
lojzek Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Men je blo pa zlo fletn.... Sm pa mu nameni it čez Golico damu, pa je bla preveč glava slaba :SS U zahvalo me je pa pol po Tuhinjski pa pr brniku mal dež namakal... pa pol še pred domom.. :BUA: U glavnem... šele v tork sem se dodobra pobral na noge, pa upam da se drug let spet vidmo... :OK: PS... Sobotna teta je bla pa :004 :OK: Edn od plazilcev
tom Objavljeno Junij 17, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 17, 2006 no letos bo spet srečanje MK lisjak na isti lokaciji potekalo od 23.-25.6. zemljevid in opisano pot najdete nekaj postov nazaj, za program pa se moram še pozanimat. upam, da pridete motosvetovci v čim večjem številu
tom Objavljeno Junij 17, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 17, 2006 evo sem že našel program... petek, 23.junij: - od 14. ure....začetek srečanja predstavitev mini moto - od 20. ure....zabava s skupino Toti štirje gostje večera Klapovuhi umetniški večer presenečenja sobota, 24.junij - ob 15:30......panoramska vožnja motoristične igre - od 20. ure....skupina Page one skupina Heat (izola) .........
Miha Z. Objavljeno Junij 17, 2006 Opozori Objavljeno Junij 17, 2006 pridemo..... :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
Miha Z. Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 pridemo..... :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: klinc ne pridem :angry2: krem na Kolpo.....upam
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se