Skoči na vsebino

Kako je biti sopotnica/k na motorju?

Priporočene objave

Objavljeno
Potem je dejansko jasno, da imaš svoje predstave o tem kaj sploh motorizem je. Meni je doživljanje novih stvari (cest, dežel, ljudi, hrane), ne pa brezglavo norenje od oštarije do morja, ker misliš da si kul.

Dolgčas :huh: zadaj; moraš met pa res dolgočasnega frajerja, ali pa nekaj ne špila v tvoji bučki :whistle:

Kdo tukaj govori o brez glavem norenju? Na to je namigoval Jernej, ne jaz. Če bi prebral kakšen moj post več, bi dojel da take vožnje ne odobravam. Kako mene moj frajer vozi se tebe sploh ne tiče, v moji bučki pa špila tako, kakor mi paše. In bo še naprej - tudi ko bom vozila sama. ;)

In ja, zadaj je dolgčas. Odgovorila sem na vprašnje teme in zakaj je meni dolgčas zadaj nisem ne tebi, ne nobenmu dolžna razlagat. Torej..zadaj je dolgčas pa se postavi na glavo :P .

Pa lep dan :yea1:

Objavljeno (popravljeno)

Sej boš še zrasla, brez skrbi.

Čeprav po nicku in slikci dvomim.

Mogoče te pa frajerka voz okoli, pa je to narobe :evilgrin:

aja, dolžna nisi ničesar pojasnjevat, ampak za neargumentirane odgovore se itak ve koliko veljajo :trance_33_sleep:

Popravljeno . Popravil hajoktejn
Objavljeno
ampak za neargumentirane odgovore se itak ve koliko veljajo :trance_33_sleep:

:worship:

Objavljeno
Sej boš še zrasla, brez skrbi.

Čeprav po nicku in slikci dvomim.

Mogoče te pa frajerka voz okoli, pa je to narobe :evilgrin:

aja, dolžna nisi ničesar pojasnjevat, ampak za neargumentirane odgovore se itak ve koliko veljajo :trance_33_sleep:

V čem je problem? Ti grem na živce? Sem ti pojedla živce? Laho na ps, da ne smetiva teme :krneki:

Objavljeno

Ne rabiva; se poslavljam od nadaljne debate.

Objavljeno
grčar ti prepočas vozš... dej jo men en krog pa me zanima če bo še tok navdušena ... :lol1: :lol1: :lol1: al pa pol ko bo 600ccm ... če bi se z mano zapeljala bi pomojem prvič in zadnič na motorju sedela :lol1:

ja ti pa ful veš, k smo se res pou leta nazaj nazadne fural ;) Itak se pa men ni treba dokazovt pred nekom, ker furam po svojih sposobnostih, da je še varno, ne pa neki pretiravanje...

sej BMK za use, važn da jst in punca uživava.

Objavljeno
ja ti pa ful veš, k smo se res pou leta nazaj nazadne fural ;) Itak se pa men ni treba dokazovt pred nekom, ker furam po svojih sposobnostih, da je še varno, ne pa neki pretiravanje...

sej BMK za use, važn da jst in punca uživava.

word :OK:

Objavljeno

jst pa cist vrjamem, ko bejbe pravjo, da jim je dolgcajt zadi sedet.

tak da moj predlog je: miske, pejte delat izpit in same furajte, k edin to je taprav uzitek :)

s.

Objavljeno

Kot sovoznica na na motorju zelo uživam v vožnji. Vendar moraš vozniku zaupat (glede vožnje), da lahko uživaš.

Seveda je drugače, če si sovoznik kot pa voznik motorja.

Lepa je vožnja če je bol počasna seveda je pa še lepša če je tudi brzina.

Sedaj se ne voziva že lep čas, saj imava druž. člana v bolnici prav zaradi prometne nesreče z motorjem

ko enkrat vidiš ljubljeno osebo v takem stanju, se potem malo zamisliš.

v glavnem srečno vožnjo želim vsem

Objavljeno (popravljeno)

Meni tudi ni dolgčas. čeprav imam namen it delat izpit mi ni dolgčas zadj. vsaj pogledam malo naokoli pa še zato zmanjka časa ker ponavadi gledam cesto in folk spredaj kako se obnaša da pričakujem nenadno bremzanje in polaganje motorja. če je čas pa tudi malo po okolici pogledam. ne sedim zadj samo zato ker je pač moj najdražji motorist in morm ampak zato da kaj vidim in ker je užitek. in brez zamere mislim da če je nekomu dolčas si je kriv sam! vedno se da narediti nekaj da ti ni dolgčas. tudi med vožnjo. razen če si totalno nezainteresirane vrste človek, ki se mu ne da niti živet!

lp

Popravljeno . Popravil črnolaska
Objavljeno

za ožent tale ČRNOLASKA :naughty:

he

Objavljeno

Če je pa res dolgčas pa štrikanje in kvačkanje s seboj vzameš :naughty: . No men se še ni zgodil, da bi mi blo na motorju dolgčas. :winkiss:

Objavljeno
Meni tudi ni dolgčas. čeprav imam namen it delat izpit mi ni dolgčas zadj. vsaj pogledam malo naokoli pa še zato zmanjka časa ker ponavadi gledam cesto in folk spredaj kako se obnaša da pričakujem nenadno bremzanje in polaganje motorja. če je čas pa tudi malo po okolici pogledam. ne sedim zadj samo zato ker je pač moj najdražji motorist in morm ampak zato da kaj vidim in ker je užitek. in brez zamere mislim da če je nekomu dolčas si je kriv sam! vedno se da narediti nekaj da ti ni dolgčas. tudi med vožnjo. razen če si totalno nezainteresirane vrste človek, ki se mu ne da niti živet!

lp

Ja sej jst sm tud razmišlala o tem da bi delala izpit...pa me je minil...iz več razlogov seveda....

sam je glih tko bit uredu sovoznik... :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)

Če je pa res dolgčas pa štrikanje in kvačkanje s seboj vzameš :naughty: . No men se še ni zgodil, da bi mi blo na motorju dolgčas. :winkiss:

Ja al pa karte :naughty:

Objavljeno (popravljeno)
Ja sej jst sm tud razmišlala o tem da bi delala izpit...pa me je minil...iz več razlogov seveda....

sam je glih tko bit uredu sovoznik... :rolleyes:

No mene ni minil.. samo bolj ko se pogovarjava z mojim bolj ugotavljam da ne bo izvedljivo..na žalost.. ampak če bo le priložnost sigurno grem delat izpit.. je pa fletno bit sovoznik če le zaupaš vozniku in da tudi voznik ve kaj ti paše in kaj ne.. :blush:

Objavljeno

lp

:)

Objavljeno
No mene ni minil.. samo bolj ko se pogovarjava z mojim bolj ugotavljam da ne bo izvedljivo..na žalost.. ampak če bo le priložnost sigurno grem delat izpit.. je pa fletno bit sovoznik če le zaupaš vozniku in da tudi voznik ve kaj ti paše in kaj ne.. :blush:

Itaq... :rolleyes: ....sm se pa tud že posklusla z kolegi pelat....zakon...sm se vseen nism počutla čit zihr...čeprav jih dobr poznam...

enkrat k smo se na Vršič pelal je bla ful frka k so gor po un cest se kr ovce pa krave :headbang: pasle in pol so ble na začetku nek skrite za ovinkom in se jih ni vidl. In je mau mankal da se nismo zaletel...dobr da nasproti ni blo nobenga če ne bi bil totaln kreš...mislem haloo

Objavljeno
Itaq... :rolleyes: ....sm se pa tud že posklusla z kolegi pelat....zakon...sm se vseen nism počutla čit zihr...čeprav jih dobr poznam...

enkrat k smo se na Vršič pelal je bla ful frka k so gor po un cest se kr ovce pa krave :headbang: pasle in pol so ble na začetku nek skrite za ovinkom in se jih ni vidl. In je mau mankal da se nismo zaletel...dobr da nasproti ni blo nobenga če ne bi bil totaln kreš...mislem haloo

Jz pa se ne vozim z nobenim drugim. Me je en kolega peljal samo enkrat in nikoli več. :unsure: Sm se ustrašla motorjev pa ovinkov pa vsega. Tko da je moj rabil kar nekaj časa da me je navadil nazaj na vse skupi. Kolega je hotel pokazat kako se kao vozi. In se 2 dni po tistem skrešal tako da je bil motor totalka njemu pa k sreči nič. Drugač pa se je že z mojim tudi naredl da je bla na ovniku proti gorenski (Radovljica) mivka in je šlo na milimetre. Samo se boljš počutim peljat z mojim kt pa s kakim norim kolegom ki nima pameti! :rolleyes:

Objavljeno
...

enkrat k smo se na Vršič pelal je bla ful frka k so gor po un cest se kr ovce pa krave ...

Ja, saj kdo bi kaj takega tam, na Mangartu ali pa kje v Dolomitih pa drugje po hribih kaj takega pričakoval. Ti, ti ovce ti!

Objavljeno
Ja al pa karte :naughty:

da mal pošlogaš pred ovinki :naughty:

Objavljeno
Tko da je moj rabil kar nekaj časa da me je navadil nazaj na vse skupi.

:slap:

:whistle:

Objavljeno
:slap:

:whistle:

Kaj? mogoče si samo ti tak strokovnjak ki se po slabi izkušnji upa usest gor in letet z enmu zadj po ovinkih do kolenčka.. :rolleyes:

Objavljeno

Ja se je vse ok dokler se nam nič ne zgodi na cesti. Takrat niti pomisliš ne na kakšno nesrečo oz. se ne zavedaš kaj vse se lahko zgodi. Pol je pa frka ko dobiš tel. klic da se ti fant al pa kolega/ica ponesreči in je v kritičnem stanju.

Takrat se šele malo zamisliš.

Je pa res da velikokrat so tudi vozniki avtomobilov do motoristov nestrpni. (izsiljujejo prednost, prehitevanje v koloni kljub temu da si viden v odzadju...itd)

Jaz želim srečno in varno vožnjo vsem in izkoristite še teh par lepih sončnih dni ki so pred nami.

lp Stripy2 :rolleyes:

Objavljeno
Jaz želim srečno in varno vožnjo vsem in izkoristite še teh par lepih sončnih dni ki so pred nami.

Par? Do decembra je še dolga :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

Ja se je vse ok dokler se nam nič ne zgodi na cesti. Takrat niti pomisliš ne na kakšno nesrečo oz. se ne zavedaš kaj vse se lahko zgodi. Pol je pa frka ko dobiš tel. klic da se ti fant al pa kolega/ica ponesreči in je v kritičnem stanju.

Takrat se šele malo zamisliš.

Je pa res da velikokrat so tudi vozniki avtomobilov do motoristov nestrpni. (izsiljujejo prednost, prehitevanje v koloni kljub temu da si viden v odzadju...itd)

točno tako! :worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!