Skoči na vsebino

Kako je biti sopotnica/k na motorju?

Priporočene objave

Objavljeno

jst prou uživam, če sevede zaupam vozniku. najraj se peljem na športivi

Objavljeno
jst prou uživam, če sevede zaupam vozniku. najraj se peljem na športivi

ja vrjamem....sej men tud fuul ful paše če gre preko mej( hitrost) . :kva2:

sam to ni dobr

sm pol pa mal pomislm na druge, kaj bi trpel če bi se nama kej naredl...

starejši ljudje gledajo na motoriste čisto drugače (da so norci neumni...itd)

Objavljeno
ja vrjamem....sej men tud fuul ful paše če gre preko mej( hitrost) . :kva2:

sam to ni dobr

sm pol pa mal pomislm na druge, kaj bi trpel če bi se nama kej naredl...

starejši ljudje gledajo na motoriste čisto drugače (da so norci neumni...itd)

paše če gre preko meje (hitrost) ampak men samo tam kjer precenim, da je minimalna možnost da se nama lahko karkoli naredi: živali, ljudje, kaka križišča.. pa še vedno obstaja možnost da poči ketna :unsure: , zablokira bremza itd. tako da sej paše trenutek ali dva maksimum pol je pa to to zame itak pa ko gre čez 200 km/h mene zadj špona vrat in zaradi poškodbe ni ravno priporočen delat dolgo kej taga.

glede starejših pa ne vem.. okol mene so vsi zgleda po duši malce motoristi. ker vsi (še stara mama) pravijo da kar ti je usojeno to pač bo. pol pa al bo to z motorjam ali brez. norc neumen je pa še meni tisti ki se pelje tako kot da se pelje zadnič.

midva mava športaka s katerim se težko pelješ počasi pa vseeno ne pretiravava (ok ne pretirava ko me ima gor, kako se pa vozi sam pa ne vem- če ga dobim da gre preko limita bo pa tudi slišal svoje :naughty: :rolleyes: ).

vsak pa po svoje uživa v vožnji, jz sem ugotovila da sem precejšni sigurant ratala čeprov nimam velik besede ko se vse skup že pelje.. :rolleyes:

Objavljeno

Sej to je res v vožnji lahko uživaš tako kakor ti paše

.....zato jst rajši vidm da se pelemo v skupini, ker vem da pol bomo vsi počas vozil v koloni. v glavnem enkrat smo se pelal tm od Godoviča pa ke do Mosta na Soči....mislem cesta ful dobra za furat se tko...in pol ko smo šli nazaj...mislem svašta....se je pelu edn na invalidskem vozičku ful počas in po sredini desnega vozišča(tam cesta seveda ni pregledna). in mi ga nismo vidl (nismo šli zlo hitr-počas pa tud ne :blush: ) k je bil za ovinkom. kolega pa sopotnica k sta se vozila prva(medva zadnja), sta tok zavirala d sploh ni blo možno d bi lahka čist ustavla (inv. voziček ne gre niti 10 km/h) sta ga obvozla po levi strani (kar je logično) ampak se je nasproti prpelu kombi in je tok mal mankal da ni počlo.(šlo je za cm-e)

ko se voziš po cestah vidiš velik takih frk kr te kr zazebe ko pol pomisleš kaj bi lahka blo. in tm na tisti cesti se je ubilo že fuul motoristou. žal!!

Objavljeno

Ama nimam izkušenj kot sopotnik, razen iz zelooooooooooo daljnih časov ko so tomos mopedini kraljevali po cestah...

ma če me ktera vzame za sopotnika se pusti pregovorit.

apaurinpress

Objavljeno
Ama nimam izkušenj kot sopotnik, razen iz zelooooooooooo daljnih časov ko so tomos mopedini kraljevali po cestah...

ma če me ktera vzame za sopotnika se pusti pregovorit.

apaurinpress

hm...tomos :kva1: .....s tistm smo se učasih v osnovno šolo fural.....dobr strojček se za furat.....sam tm pa ni bit za sopotnika.....pol še frej prstaneš u kliničnem

Objavljeno
hm...tomos :kva1: .....s tistm smo se učasih v osnovno šolo fural.....dobr strojček se za furat.....sam tm pa ni bit za sopotnika.....pol še frej prstaneš u kliničnem

Ooo ,da ni bil za sopotnika.Bil bil, sedež si menjal jota pa je bil, sam klinični ne vem če je bil... :hmm:

Objavljeno

Sej tomosi so še skoz živi...a popularni ne več tok. Še se ga sreča na glavni cesti.... :rolleyes: sam pomoje ne prideš več daleč z njim...ali pač!!

:blink:

Objavljeno

ne maram biti v vlogi sovoznika. še posebaj ne na svojem motorju. ne maram nikogar voziti. rad pa vidim dve osebi na enem motorju, ker če je motor premajhen se zgodi ha-ha efekt.

Objavljeno
Sej to je res v vožnji lahko uživaš tako kakor ti paše

.....zato jst rajši vidm da se pelemo v skupini, ker vem da pol bomo vsi počas vozil v koloni. v glavnem enkrat smo se pelal tm od Godoviča pa ke do Mosta na Soči....mislem cesta ful dobra za furat se tko...in pol ko smo šli nazaj...mislem svašta....se je pelu edn na invalidskem vozičku ful počas in po sredini desnega vozišča(tam cesta seveda ni pregledna). in mi ga nismo vidl (nismo šli zlo hitr-počas pa tud ne :blush: ) k je bil za ovinkom. kolega pa sopotnica k sta se vozila prva(medva zadnja), sta tok zavirala d sploh ni blo možno d bi lahka čist ustavla (inv. voziček ne gre niti 10 km/h) sta ga obvozla po levi strani (kar je logično) ampak se je nasproti prpelu kombi in je tok mal mankal da ni počlo.(šlo je za cm-e)

ko se voziš po cestah vidiš velik takih frk kr te kr zazebe ko pol pomisleš kaj bi lahka blo. in tm na tisti cesti se je ubilo že fuul motoristou. žal!!

ja midva sva se kak mesec nazaj peljala po tisti cesti.. in nama je en z ninjo pripeljal po pasu k je prehiteval v nepreglednem ovinku zravn pa še pozdravljal tako da nisva vedla ali naju klati iz motorja ali pozdravlja! :unsure:

na cesti iz bohinja pa naju je šel osel v levi ovnik prehitevat po levi strani.. pa midva sva vozila po sredini pasu..sva se ga tako ustrašla da bi kmalu pogrnila.. :krneki: in on je mislil da je frajar :unsure: :krneki:

Objavljeno

ja takih k se delajo frajerja mi gredo pa na živce ampak čist sam zarad tega k se neki hvaljo pa kažejo pol jih pa stres. in na koncu je vse drugo krivo sam on sam ne. pa jih ni velik takih ampka se najdejo

Objavljeno
ne maram biti v vlogi sovoznika. še posebaj ne na svojem motorju. ne maram nikogar voziti. rad pa vidim dve osebi na enem motorju, ker če je motor premajhen se zgodi ha-ha efekt.

vrjamem...sploh pa če si sam voznik motorja pol je čist drgač

Objavljeno
ja takih k se delajo frajerja mi gredo pa na živce ampak čist sam zarad tega k se neki hvaljo pa kažejo pol jih pa stres. in na koncu je vse drugo krivo sam on sam ne. pa jih ni velik takih ampka se najdejo

tud sama sm sopotnica in sicer ful uživam na motorju, res to je to, ampak je pa res da se eni delajo take frajejčke, da kar glava boli, učer sva se z mojim vozila od kobdilja proti sežani, mislm dva frajerja zletela mimo naju v levem ovinku....bog ne daj da....škoda besed. sam kot praviš na koncu krivo vse drugo.

pozdravček vsem sopotnikom, ki mogoče postanemo tudi vozniki hmal .)

Objavljeno

a vas tud kej bolijo noge, ampak zadaj za koleni, verjetno mam mal predolge hlače in se mi nabira usnje tam na pregibu zadaj in boli ful, zdržim enih 350 km pol pa mi čjo kar noge odpast. :lol:

Objavljeno

hvala za pozdrave. ja jst sm že fuul razmišlala da bi kupla motor sam pomoje se mojim doma utrže. :unsure:

drač bi fuuul bla voznica. me mika res. sm ne vem kako nej jih doma prepričam kadr bi se odločla za nakup. :headbang:

Objavljeno

A na sportaku, pa full pokrčena kolena? Zna biti, ja.

Objavljeno

joj boge sopotnice, kok trpite k vas "frajerji" prehitevajo. Če se nekdo vali po polžje, a se je treba ustavit za njim, mu pomahat, vprašat za dovoljenje če se lahko kolega motorista s sopotnico prehiti?

pussytopic

Objavljeno
na cesti iz bohinja pa naju je šel osel v levi ovnik prehitevat po levi strani.. pa midva sva vozila po sredini pasu..sva se ga tako ustrašla da bi kmalu pogrnila.. :krneki: in on je mislil da je frajar :unsure: :krneki:

Oprosti.... ne bom več :blush:

@ Misty: pa še pol ure morš za njim vozit, da te opazi v ogledalu :D

Objavljeno
...

@ Misty: pa še pol ure morš za njim vozit, da te opazi v ogledalu :D

ne vem, tisto moje vprašanje je bilo itak retorično. Če mislim nekoga prehitet je ponavadi bolje da to storim preden se zave da sem za njim :D

Objavljeno
ne vem, tisto moje vprašanje je bilo itak retorično. Če mislim nekoga prehitet je ponavadi bolje da to storim preden se zave da sem za njim :D

Sej.... poj pa sopotnicam tangice v rit lezejo :lol1:

Objavljeno
Sej.... poj pa sopotnicam tangice v rit lezejo :lol1:

če jih imajo gor :whistle:

Objavljeno
tud sama sm sopotnica in sicer ful uživam na motorju, res to je to, ampak je pa res da se eni delajo take frajejčke, da kar glava boli, učer sva se z mojim vozila od kobdilja proti sežani, mislm dva frajerja zletela mimo naju v levem ovinku....bog ne daj da....škoda besed. sam kot praviš na koncu krivo vse drugo.

pozdravček vsem sopotnikom, ki mogoče postanemo tudi vozniki hmal .)

joj boge sopotnice, kok trpite k vas "frajerji" prehitevajo. Če se nekdo vali po polžje, a se je treba ustavit za njim, mu pomahat, vprašat za dovoljenje če se lahko kolega motorista s sopotnico prehiti?

pussytopic

Hm, nevem če sva se lih vozila po polžje. To je čist tko, meni se zdi 120-130 kar vredu vožnja, da lahko počakaš tudi do konca ovinka, za nekatere pa pač ne :headbang: :headbang: ..

pa sej itak je to brez veze razpravlat...tko da, vsak po svoje pa je...sam da pridemo živi domov...

Objavljeno
hvala za pozdrave. ja jst sm že fuul razmišlala da bi kupla motor sam pomoje se mojim doma utrže. :unsure:

drač bi fuuul bla voznica. me mika res. sm ne vem kako nej jih doma prepričam kadr bi se odločla za nakup. :headbang:

jp če bo vse po planu jz drugo leto...upam da me kej ne preseneti ker želja je res ful velika da bom mela svoj motor. drgač pa tud moje doma malčk skrbi ta moja želja, ampak.....hmmm :D

Objavljeno

pussytopic

lej sej ni panike, ne bit tkoj užaljen, lahko pa če si tolk prijazen ko me srečaš in s pozdravi prehitiš na prvi pumpi naročiš kavo. :worship:

Objavljeno
lej sej ni panike, ne bit tkoj užaljen, lahko pa če si tolk prijazen ko me srečaš in s pozdravi prehitiš na prvi pumpi naročiš kavo. :worship:

Bo pa malo več truda potrebno da boš mene užalila :D

Drugače pa ne da ne bi bil prijazen, ampak na črpalkah ustavljam samo kadar tankam, kave pa ne pijem :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!