Erik Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 Bo pa malo več truda potrebno da boš mene užalila :DDrugače pa ne da ne bi bil prijazen, ampak na črpalkah ustavljam samo kadar tankam, kave pa ne pijem :P sej ni rekla da morš za sebe naročat ampak za njo :whistle: Drugače ima R6 prednji sedež tak velik da gresta gor komot dve suhi riti in tam sovoznica menda ne trpi :krneki: :evilgrin:
misty Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 sej ni rekla da morš za sebe naročat ampak za njo :whistle: ... saj vem, ampak ... :xx:
kat Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 Tok hudo, da sem se kljub odličnemu vozniku čez par mesecev prerinila na prvi sedež :evilgrin: ... argumenti - boleča kolena, ožuljena rit in ja tudi jest hočem met to igračo :P .... sovoznice pač ne pašemo na športake :whistle:
sarchy Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 Bo pa malo več truda potrebno da boš mene užalila :DDrugače pa ne da ne bi bil prijazen, ampak na črpalkah ustavljam samo kadar tankam, kave pa ne pijem :P hehe, pomen se.....pol greva pa lhk na sok :lol:
Brdaus Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 .... sovoznice pač ne pašemo na športake :whistle: Če pa punca še dobr zgleda, je pa sploh greh, da se zadaj fura :rolleyes:
Mitl Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 hvala za pozdrave. ja jst sm že fuul razmišlala da bi kupla motor sam pomoje se mojim doma utrže. :unsure: drač bi fuuul bla voznica. me mika res. sm ne vem kako nej jih doma prepričam kadr bi se odločla za nakup. :headbang: Ti zaupam moj recept:mal se odloči kaj bi imela,naberi mal brošur pa z njimi mal doma potipaj.po reakciji oceni-da ali ne.pr meni doma so bili načeloma proti(da je nevarno itd.pa sm dal avans pr uvozniku pa čez par dni prpeljal damu.športaka.davnega 2000.mami je še donc proti pa mam že spet letos novga. .)
Mitl Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 za ožent tale ČRNOLASKA :naughty: he Za ožent ja.sm jz tud to že pred časom ugotovu.mi kar dobr kaže.upam da bo kmal izvedljivo :kva2:
Brdaus Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 Za ožent ja.sm jz tud to že pred časom ugotovu.mi kar dobr kaže.upam da bo kmal izvedljivo :kva2: Mal :topic: ampak ti si za pretepst. Da tolk dolg že čakaš :angry: Bo treba 1x v Uršo pridt ;)
Mitl Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 Mal :topic: ampak ti si za pretepst. Da tolk dolg že čakaš :angry: Bo treba 1x v Uršo pridt ;) Predolg al pa ne.eni nimamo časa bit skoz na netu.so se druge stvari. :naughty:
Brdaus Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 Predolg al pa ne.eni nimamo časa bit skoz na netu.so se druge stvari. :naughty: Ti že veš :winkiss: Ampak obadva sva na netu ob pol pounoči.... ti da to kaj mislt? :evilgrin:
Mitl Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 Ti že veš :winkiss: Ampak obadva sva na netu ob pol pounoči.... ti da to kaj mislt? :evilgrin: Ne,mi ne da mislt.sva si pač čas vzela.vsaj jz :blink: .grem zdej tko enkrat v miže. :yawn: :zzz:
Mutika Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 Sopotnica na motorju? Ja, že v rosni mladosti sem bila, z vmesno prekinitvijo. :wub: , otroci, družina, ... Kasneje pa ponovno. Meni se pač zdi, glede na veliko izkušenj, ki jih imam, da si morata z voznikom popolnoma zaupati. 100%. Sopotnik naj bi bil "rukzak". Hm, ... saj je super, ampak, ... kar nekaj časa pa vozim že sama. :OK: Čeprav sem se vedno zelo rada vozila na drugem sedežu, ne bi šla več nazaj. :grrr Ni primerjave. Lepe sanje!
mastikator Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Sem bil parkrat sopotnik na cestaku, zelo vredu, s pospesevanjem ni bilo problema pac das komolce bolj skupaj takrat, edini problem sem imel s celado ker sem konstantno butal v voznikovo betico :whistle: ..nisem imel obcutka za velikost celade ocitno pa hoces kaj vidt in butnes :unsure: ...se ne bo ponavljalo v prihodnosti :rolleyes: MOras pa zaupati vozniku drugače je boljse da se ne voziš zadaj..
gorskaroza Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Sama sem bila kar nekaj let sopotnica na choperju, pa priznam da vedno ko smo se vozil na daljse ture sem posteno klela,ker me je vedno tako rit bolela za pop**dit.Smo se ustavljali vsakih 100km pa rit masirali :) hehe In ne vem kako vam uspe zaspati zadaj? Jaz tak firbec kot sem, hocem vse videt in za spanje takrat res ni casa :) Sicer pa je bila posledica bolece riti to, da sem si kupila svoj motor, ki ni bil choper. (pa sem vseeno trenutno tud brez tega,.. bo drugo leto zato nov :naughty: )
sarchy Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 Sama sem bila kar nekaj let sopotnica na choperju, pa priznam da vedno ko smo se vozil na daljse ture sem posteno klela,ker me je vedno tako rit bolela za pop**dit.Smo se ustavljali vsakih 100km pa rit masirali :) hehe In ne vem kako vam uspe zaspati zadaj? Jaz tak firbec kot sem, hocem vse videt in za spanje takrat res ni casa :) Sicer pa je bila posledica bolece riti to, da sem si kupila svoj motor, ki ni bil choper. (pa sem vseeno trenutno tud brez tega,.. bo drugo leto zato nov :naughty: ) res na choperju te je rit ful bolela. mene rit nč ne boli, sam pod koleni na zadnji strani pa za znoret tko po enih 300km je kriza, vozm se na fazerki. res res čim prej si bo treba svoj mopi nabavt in bo...hehe .) :P .) :P
Žarko G. Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 men se začnejo pritožvat komi po kakih 200 km sam jst tut ne morm tok podit :naughty:
Stripy2 Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Sama sem bila kar nekaj let sopotnica na choperju, pa priznam da vedno ko smo se vozil na daljse ture sem posteno klela,ker me je vedno tako rit bolela za pop**dit.Smo se ustavljali vsakih 100km pa rit masirali :) hehe In ne vem kako vam uspe zaspati zadaj? Jaz tak firbec kot sem, hocem vse videt in za spanje takrat res ni casa :) Sicer pa je bila posledica bolece riti to, da sem si kupila svoj motor, ki ni bil choper. (pa sem vseeno trenutno tud brez tega,.. bo drugo leto zato nov :naughty: ) hmm...mene pa rit boli vseen tud če se ne peleva daleč...tist sedež odzad je kot kakšen ploh.... :rolleyes: ...tko da bi blo res dobr se vsakič mal zmasirat....
suzyq Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 ...tist sedež odzad je kot kakšen ploh.... Namesto še par kil kromanih štang si nabavita gel sedež za zadaj :naughty:
Stripy2 Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Namesto še par kil kromanih štang si nabavita gel sedež za zadaj :naughty: :lol1:
gorskaroza Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 hmm...mene pa rit boli vseen tud če se ne peleva daleč...tist sedež odzad je kot kakšen ploh.... :rolleyes: ...tko da bi blo res dobr se vsakič mal zmasirat.... Ma na unmu Intruderju zadnji zic men ni bil ravno med udobnimi. Res da sem se zadaj pocutila kot v stanovanju, res lahko pocnes vse, ampak je bila masaza na vsakem postanku nujna. No... sicer pa nisem nikoli pritozevala nad masazo :whistle:
Gallus Objavljeno Avgust 24, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2007 ... samo nekajkrat ... pa še to po "pomoti" ... ... nein danke ... :glare: :glare: :glare: :glare:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se