Lobo Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Sprašujem barbike,kaj za vraga čutijo na zadnjem sedežu cestnega motorja.Nisem ženska,zato me zanima!Gre zgolj za užitek,ali so okras?? Se dober počutite ko se pelete na trdi dili? Vsak motorist se raje vozi sam,brez prikolice! Po domače povedan,še noben ni pelu goloba seboj v Benetke! Če hočeš informacije iz prve roke si nažicaj kakšno punco in jo pelji z motorjem na enodnevno furo, pa ti bo vse povedala. Zakaj pa vozimo "golobe v Benetke" se pa spomni na tisto: Bolje domači golob na zadnjem zicu kot tuji na strehi. Ni nujno, da boš v "Benetkah" naletel na "goloba", ki bo prost in predvsem, da mu boš ti všeč. Saj veš tisto: Kakšna je razlika med sexom in drkanjem? Ne veš? Poskusi enkrat sexat.
Pravokotar Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Po domače povedan,še noben ni pelu goloba seboj v Benetke! Imaš prav. V eno roko. B) V drugi imaš tiča. Lahko tudi goloba. :doze:
predrzni Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 :yea1: že že folk, sam zamisli si takšno prikupno blondino,ki na vsak način ima željo,da zajaha zadnji sedež motorja.Dobi povabilo, vsa mokra sede s pokončno držo pred drugimi bejbami na mopsija.Prvi občutki so božanski!! No kaj se zgodi po 300 km-ih. Frače ne čuti, muskafiber po celem telesu, pa še kresnat jo ne boš mogel :BUA: ker je itak vsa zlomlena. Zato fantje, z bejbami sam do bližnje kafane.Na daljše ture pa ne rabite prkolce! Obstaja delo na TERENU! :slap:
Avatar Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 :yea1: že že folk, sam zamisli si takšno prikupno blondino,ki na vsak način ima željo,da zajaha zadnji sedež motorja.Dobi povabilo, vsa mokra sede s pokončno držo pred drugimi bejbami na mopsija.Prvi občutki so božanski!! No kaj se zgodi po 300 km-ih. Frače ne čuti, muskafiber po celem telesu, pa še kresnat jo ne boš mogel :BUA: ker je itak vsa zlomlena. Zato fantje, z bejbami sam do bližnje kafane.Na daljše ture pa ne rabite prkolce! Obstaja delo na TERENU! :slap: Mogoče to velja za vožnjo na cestakih, ampak gospodična, ki sem jo jaz odvlekel v Benetke, se ni (pretirano) pritoževala. Saj Ice in podobni mandeljci vlačijo svoje ženice po daljših rajžah, pa očitno kar gre.
Lobo Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Mogoče to velja za vožnjo na cestakih, ampak gospodična, ki sem jo jaz odvlekel v Benetke, se ni (pretirano) pritoževala. Saj Ice in podobni mandeljci vlačijo svoje ženice po daljših rajžah, pa očitno kar gre. Naj vpraša naše (Seba, Sanda7, če se ne motim), ki so bili na Nord Kappu (sem prav napisal?), če so jih motile prikolice.
Nagaya Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 (popravljeno) mi je vsake toliko prav po godu malo prikolico izigravat :) ..čeprav priznam, da podviga s 1100 km v enem dnevu na bom ponavljala...na nobenem sedežu motorja :blink: :yea1: že že folk, sam zamisli si takšno prikupno blondino,ki na vsak način ima željo,da zajaha zadnji sedež motorja.Dobi povabilo, vsa mokra sede s pokončno držo pred drugimi bejbami na mopsija.Prvi občutki so božanski!! No kaj se zgodi po 300 km-ih. Frače ne čuti, muskafiber po celem telesu, pa še kresnat jo ne boš mogel :BUA: ker je itak vsa zlomlena. Zato fantje, z bejbami sam do bližnje kafane.Na daljše ture pa ne rabite prkolce! Obstaja delo na TERENU! :slap: je pač ne vozit s seboj na daljše ture, če jo vse boli...:) a rabiš motosvetov štempelj of approval da jo lahko doma pustiš? za tistega moraš najprej izpolnit obrazec, ga overit in poslat adminu - ta ga predloži na sestanku sveta moderatorjev motosveta, ki na podlagi tajnega glasovanja poda svojo določitev :) al si hotel zanetit samo še eno monoton dan razbijajočo nekonstruktivno žolčno debato? :photo: Popravljeno December 4, 2005. Popravil Nagaya
Alla Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Jaz spadam pa pod dodatno opremo na zadnji zic. Ne za okras....ampak zato, da zadnja guma bolš prime.... :closedeyes: Alla
Tomozuki Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Ženske imajo rade trde dile... mi pa tudi obožujemo dotik dvojnega airbaga ob vsakem zaviranju. In ker je ravno cesti motor, te zaradi pospeškov objemajo, kaj se dogaja zaradi pojemkov, pa sem opisal en stavek prej. Skratka, so nepogrešljiv člen motoristovega udobja.
Lowrenc Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 No, nisem še sprobou ampak pravjo, da tiste, ki jahajo(konja al motor?!) tut dobro kavsajo! Dobre jahačice majo rade trda sedla, da je bolši občutek... Filing za stik s podlago pa to! :OK:
hajoktejn Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Bojda pri jahanju doživljajo orgazme tudi najbolj frigidne ženske... :blush:
Lowrenc Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 (popravljeno) Hja! No, d se ne zaide preveč stran od rdeče niti: :) Men ni nč bl groznega od vožnje zadaj! To je še hujš kt če me navije srat na železniški postaji v LJ, kjer majo trenutno že 2 meseca pokvarjen sekret! Včasih je samo smrdeu za pop***it(in un tip not v kapiji je btw včasih jedu pašteto, k jo je kar z roko namazou na kajlo kruha... ) ampak uporaben je pa biu za silo! Zdej je pa zaklenjen in prletiš s tazadnimi vzdihljaji pa kar bulo ti že na hrbtu dela, pol pa ugotoviš, d je zaklenjen... Enkrat se mi je to že nardil in glih mal je mankal, pa bi se onesvestu! Popravljeno December 4, 2005. Popravil Lowrenc
hajoktejn Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 (popravljeno) Zadaj vozit se je čisto super, samo motor mora bit pravi, mislim predvsem na luksuzne potovalnike; Jaz osebno sem se vozil sicer na R 1150 RT-ju par zanimivih fur in prav fino mi je blo da sem bil enkrat za spremembo jaz zadaj. :rolleyes: Popravljeno December 4, 2005. Popravil hajoktejn
cvetoo Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 (popravljeno) Zgodba, ki jo je sprožil Mare in izvira iz moje doline mi izvablja asociacijo na Motosvetovca in njegovo boljšo polovico, ki se v tej temi(še) ni oglasil. R1, on in ona, kot eno :eek: Sam sem imel nekaj sopotovanj, takih okoliških. Včasih sem to kar prenašal, zdaj pa..., nazadnje sem se zaupal sinu, da me je peljal iz Žirov do doma. Groznih nekaj minut. Ženo sem poprosil naj gre za božjo voljo delati izpit za A. Rekel sem ji, da je ne razumem, da ima najbrž od vožnje toliko kot od sladoleda, ki je zadaj za steklom. Ona pa vstraja. Lucky me, brez nje bi bilo dolgčas B) LP Cvetoo. Popravljeno December 4, 2005. Popravil cvetoo
Dry Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 (popravljeno) Dvakrat sem sedel zadaj - nič posebnega, verjetno tudi zato, ker je šlo zgolj za prevoz, ne pa za demonstracijo zmogljivosti motorja. Če bi me pa zanimalo, kaj kakšen stroj zmore, bi vsekakor sedel spredaj. Je pa res, da potem ko že sediš zadaj, nima več smisla razmišljati kaj preveč o zaupanju vozniku. Te stvari je potrebno pri sebi razčistiti že prej. Se mi je že zgodilo, da je ena gospodična začela razmišljati o zaupanju, ko sva bila sredi sicer čisto povprečnega desnega ovinka in je svoj dvom izrazila z kontranagibom :wallbash: , vsa sreča, da nasproti ni bilo nikogar. Ta izkušnja mi je dala misliti, da vsa razmišljanja o tem, komu prisedeš zadaj, veljajo enako tudi za to, komu ti dovoliš priseti zadaj. Sicer pa... pridejo trenutki in dnevi, ko moraš biti z motorjem čisto sam, brez družbe ali sopotnika. Bi se pa težko odpovedal vožnji v dvoje. Moja draga se zelo rada vozi z mano, na motorju sva kot eno, se mi je že zgodilo, da sem moral z roko potipat, če še sploh sedi zadaj. :naughty: Tudi ko stopalka podrsa po asfaltu, ni veliko drugače, kot če sem sam. Ko se je to zgodilo prvič v dvoje in ni ona niti trznila, mi je bilo jasno, da mi v ničemer ni v napoto. Sem pa ravnokar nabavil tudi interkom, je glih prejšnji teden prišel po pošti. Je že zmontiran v obe integralki, zgleda super, samo še ni bilo prilike, da bi ga preizkusil v akciji. ;) In - če bi moral izbrati ali samo sam, ali samo v dvoje, bi izbral samo v dvoje. :yes: Popravljeno December 5, 2005. Popravil Dry
stuhec Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Dvakrat sem sedel zadaj - nič posebnega, verjetno tudi zato, ker je šlo zgolj za prevoz, ne pa za demonstracijo zmogljivosti motorja. Če bi me pa zanimalo, kaj kakšen stroj zmore, bi vsekakor sedel spredaj. Je pa res, da potem ko že sediš zadaj, nima več smisla razmišljati kaj preveč o zaupanju vozniku. Te stvari je potrebno pri sebi razčistiti že prej. Se mi je že zgodilo, da je ena gospodična začela razmišljati o zaupanju, ko sva bila sredi sicer čisto povprečnega desnega ovinka in je svoj dvom izrazila z kontranagibom :wallbash: , vsa sreča, da nasproti ni bilo nikogar. Ta izkušnja mi je dala misliti, da vsa razmišljanja o tem, komu prisedeš zadaj, veljajo enako tudi za to, komu ti dovoliš priseti zadaj. jaz sem zaradi tega preizkusanja "malo" preletel ovinek in ni bilo glih fajn, pa glih men
Špilferderber Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Zadaj vozit se je čisto super, samo motor mora bit pravi, mislim predvsem na luksuzne potovalnike; Jaz osebno sem se vozil sicer na R 1150 RT-ju par zanimivih fur in prav fino mi je blo da sem bil enkrat za spremembo jaz zadaj. :rolleyes: :grrr :lol1:
rebel Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 (popravljeno) nekaj konkretnega o igri dvojic.. članek je sicer v italijanščini ampak iz podatkov o motorjih ki so v številkah lahko vsak nekaj razume sopotnik___.pdf Popravljeno December 5, 2005. Popravil rebel
GorazdH Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 :rolleyes: mam to "srečo", da sem precej "težji " od katerekoli sopotnice, tako, da tudi če se nagiba vsevprek še zmeri držim smer :lol: :grrr
EnaPac Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 No, nisem še sprobou ampak pravjo, da tiste, ki jahajo(konja al motor?!) tut dobro kavsajo! Dobre jahačice majo rade trda sedla, da je bolši občutek... Filing za stik s podlago pa to! :OK: o kvaliteti naj sodijo soudeleženi, ampak rada počnem vse troje. z veseljem in z užitkom :rolleyes:
hajoktejn Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 :grrr :lol1: And your point is?
ceco Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 Vidim da večina bolj ugiba kot ne kako in kaj se dogaja z našimi damami in "golobicami" na zadnjem zicu. In očitno zna to biti predvsem posledica slabega poznavanja ženske duše (njihovega načina razmišljanja, čustvovanja in podobno). Če zadevi primiksate še ugotovitev, da se v času spreminjamo (tudi ženske, ki za razliko od moških ponavadi ne postajajo plešaste), potem je stvar še bolj komplicirana. Zadevi dodate še estetski okus in všečnost do tipa motorja, pa enozložnice ali splošnega pavila ne boste odkrili. Znate pa ujeti trenutke (pa če niste pozorni, tega ne boste niti ugotovili, kaj šele doživeli), ko je vaša dama (o golobicah ne vem več) po vožnji rahlo omotična, kar se zna ob prvi priložnosti "žmucanja" dveh še kako poznati. Tudi po zelooo dolgi furi. Pa se ni potrebno na mopedu nič razmetavati, imeti perja v ušesih (ali kje drugje, da ne bom poceni) in podobno. Dama je pač videla svojega Mačkona na delu. In je čisto dovolj, da .... preskoči. Tole zna biti tudi podkrepitev ugotovitvi Cvetota o sladoledu izza šipe. Je bolj Mačkon na pladnju. Vaš Čečo
kađiva Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 Jz če se le da se vozim spredaj :D , zadej sedet mi je tko neprijetno,sploh pa ne zaupam nikomur... :grrr tko,da jz občudujem tiste,ki se vozijo z mano,ker najbrž ni prov prijetno zadej,ali pač...če ne bi bilo prijetno se sploh ne bi vozil zadej :hmm: hmmm to res lahko najbol sopotnice oz. sopotniki povejo po moje :) Imeti sopotnika zadej pa men niti ni tak problem dokler njegova ponavad njena :P teža ne presega 65kg,se da kr fino pelat še :grim edin mal me roke bl bolijo kt ponavad,to je vse. Mi je pa všeč,sploh v mrzlih dneh al pa ponoči k te neki greje od zadej :) in se te drži k klop :D
SiR Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 jst se dostkrat zadaj vozim, predvsem, če me kolena bolijo pa si jih pretegnem nogice tko, da na zadnj sedež usednem med vožnjo ... in potem imam monologe po vožnji sam s sabo ...
Lowrenc Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 jst se dostkrat zadaj vozim, predvsem, če me kolena bolijo pa si jih pretegnem nogice tko, da na zadnj sedež usednem med vožnjo ... in potem imam monologe po vožnji sam s sabo ... Veš kva pa jst nardim? Jst se pa usedem na rezervoar(če ni tanktorbe) in mi noge dol bingljajo in se tud sprodtim! OK, OK :topic:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se