Skoči na vsebino

Kako je biti sopotnica/k na motorju?

Priporočene objave

Objavljeno

Veš kva pa jst nardim? Jst se pa usedem na rezervoar(če ni tanktorbe) in mi noge dol bingljajo in se tud sprodtim!

OK, OK :topic:

jst pa včasih z podkolenom zahaklam greben motorja in z ritjo po tleh drajsam ;)

Objavljeno

jst pa včasih z podkolenom zahaklam greben motorja in z ritjo po tleh drajsam ;)

Pol se pa ves prešvican zbudiš,ane :kva2: :devil:

Drgač je pa pri vožnji v dvoje pač tako,da je treba tempo same vožnje spravit na tak nivo,da ni ne prvi ne drugi trd od strahu. Vsak par rabi določeno število kilometrov,da se navadi drug na druzga.

Sam se kot sopotnik na motorju počutim dokaj nelagodno,zato prisedem zadaj le v primeru,ko ni druge možnosti.

Prav tako pa ne vozim rad sopotnikov,katerih obnašanja ne poznam.

Z mojo mojo življensko (in zdaj tudi moto) sopotnico sva rabila kar mnogo skupnih kilometrov,da sva se navadla drug na druzga.

Prva skupna vožnja je bla tko "hitra",da so naju celo mrtvi polži prehiteval :kva2:

Je blo pa iz fure v furo bolje in zdaj se že kar nekaj časa lahko tudi hitro peljeva,a s stopalko pa še lih ne drsava skoz ovinke (jap,tudi bemwla zmore pridet s stopalko do asfalta). Vožnja nama je postala v užitek,kar je pa tudi namen vožnje v dvoje,ane :naughty: B)

Objavljeno

Pol se pa ves prešvican zbudiš,ane :kva2: :devil:

nope

seen him do it :)

ob priliki sem svojo mamo peljala na bled na kremšnite..

na zadnjem sedežu motorčka...

..prej ni nikoli sedela na motorju, ker je naš ata izrazito anti-motoristično nastrojen..

pa ji je bilo všeč :)..pa presneto dobro se je peljala za abrahamovko, ki prvič sedi na motorju :)

pomoje bomo podvig še kdaj ponovili :kva2:

Objavljeno

občutki vožnje zadaj........mmmmm ne hvala .)

na čoprju te boli rit in cel hrbet, vmes je dolgcajt, noge čist pokrčene (pač sem visok)....sedel le ene parkrat

na krosi....ozek zic, ki leze v rit...nikamor za prijet (ne spredaj, ne zadaj), ko začne zalagat se samo križaš ko pomisliš na "štoflce" na gumah in ko začne cel motor kao "nadzorovano" (mogoče za voznika, zame ne) drseti iz ovinka

še najbolje se počutim na cestaku...spredaj se primeš za tank, pri bol "lagani" vožnji lahko tudi zadaj, edino kar je, je da moraš zaupati vozniku (kar mu!) ...pa še zmeri me je blo strah, ko se je začel pred ovinkom presedati ven iz zica .)

Odkar imam svoj motor in svoj način vožnje pa mi je vožnja kot sopotnik še veliko bol zoprna, saj ima vsak svoj stil vožnje in meni najbol odgovarja moj :D

moram pa priznati, da se zelo nerad vozim zadaj, ko začne voznik zalagati....zato sploh ne razumem punce/kolega, ki se vozi z menoj in dejansko uživa zadaj

Objavljeno

Pred parimi leti me je znanec,povabil na vožnjo s svojim ZZR 1100 in seveda sem kot bi vsak mulec mojih let takrat takoj privolil.

Možakar je bil star okrog 40 in je bil izkušen maček (dirke za državno prv. Grobnik),seveda sm mu zaupal,vendar ko mi je na križišču povedal ,kako naj se ga držim,sm zavohal iz njegovih ust vonj po alkoholu;možak je bil kr precej opit(kar sem opazil šele kasneje) in se je hotu očitno mal pokazat prd nami pobčki...

Od križišča naprej se je začel pekel,vožnja na nož,šel je tudi do 180 čez naselje....

Ko sva prispela nazaj,sm se delau,kao ,da je blo zakon v resnici pa sm bil čist presran in kolena so se mi :kva2:

Od tega dogodka,se ne peljem z nobenim več zadaj,je le najboljši filing,ko sam nadzoruješ zadevo...

Objavljeno

Pred parimi leti me je znanec,povabil na vožnjo s svojim ZZR 1100 in seveda sem kot bi vsak mulec mojih let takrat takoj privolil.

Možakar je bil star okrog 40 in je bil izkušen maček (dirke za državno prv. Grobnik),seveda sm mu zaupal,vendar ko mi je na križišču povedal ,kako naj se ga držim,sm zavohal iz njegovih ust vonj po alkoholu;možak je bil kr precej opit(kar sem opazil šele kasneje) in se je hotu očitno mal pokazat prd nami pobčki...

Od križišča naprej se je začel pekel,vožnja na nož,šel je tudi do 180 čez naselje....

Ko sva prispela nazaj,sm se delau,kao ,da je blo zakon v resnici pa sm bil čist presran in kolena so se mi :kva2:

Od tega dogodka,se ne peljem z nobenim več zadaj,je le najboljši filing,ko sam nadzoruješ zadevo...

Hej dolenjček; a te lahko povabim na eno turistično vožjo na zadnjem zicu; sm slišala da blazno uživaš :whistle: :devil:

Objavljeno

Hej dolenjček; a te lahko povabim na eno turistično vožjo na zadnjem zicu; sm slišala da blazno uživaš :whistle: :devil:

:grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr

bo dolenček rajš sam vozu :)

Objavljeno

:eek: sranje

jest sem pa najprej prebrala "dojenček"

:grim

Objavljeno

:grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr

bo dolenček rajš sam vozu :)

Pussy :P

Objavljeno

And your point is?

my point is, da se malo zamisli nad željo po vožnji na zadnjem sedežu..

gre za ciničen smeh in grdo provokacijo ..

in upam, da jo boš znal po moško sprejet :D

Objavljeno

Pussy :P

ja itak,največja pi... :lol1:

Objavljeno

Dolenjček, nič ti ne zavidam doživljaja, mene je en brihtnež na ta način stresel sicer s tomosevega torija a vseen mi ni zraven prišlo od užitka. Vožnja v dvoje ni postavljanje ampak medsebojno spoštovanje.

Objavljeno (popravljeno)

my point is, da se malo zamisli nad željo po vožnji na zadnjem sedežu..

gre za ciničen smeh in grdo provokacijo ..

Ne vem iz česa si razbral mojo "željo" po vožnji zadaj, samo rekel sem da ni z njo nič narobe in da je prav fino na udobnem motorju; kar pomeni da sem komentiral vožnjo zadaj kot tako in nikjer nisem izrazil želje da bi bil sopotnik. Če pa si mislil, me provocirat pa ti lahko povem da si v tem še slabši od nekaterih na tem forumu, ki so prav tako zanič. :kva2:

Popravljeno . Popravil hajoktejn
Objavljeno

Če pa si mislil, me provocirat pa ti lahko povem da si v tem še slabši od nekaterih na tem forumu, ki so prav tako zanič. :kva2:

Ni šlo po moško, mogoče bi tole znal pomagat? :whistle:

post-9351-1133958838.jpg

Objavljeno (popravljeno)

Ta z logotom KTM bo v redu :kva2: , kar prinesi s seboj v roll-bar 17. :winkiss:

Objavljeno

Ta z logotom KTM bo v redu :kva2: , kar prinesi s seboj v roll-bar 17. :winkiss:

sori

me ne bo

lahko ti pošljem iz matighofna po povzetju

Objavljeno (popravljeno)

Škoda, pa ravno zaradi tebe sem se odločil da grem :cry: .

:P

Objavljeno

Škoda je dober avto, ja :)

Objavljeno

Kako je biti sopotnica na motociklu?

Samo toliko počak'te, da grem ženo vprašat. Mogoče ona ve?:? :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

Kako je biti sopotnica na motociklu?

Samo toliko počak'te, da grem ženo vprašat. Mogoče ona ve?:? :hmm:

A se ne moreš zadret? Tko fotr dela, pa mu kar uspeva. :?

Objavljeno

Tud mene zanima :eek: .

Objavljeno

No? In kaj pravi tvoja sopotnica? :D

A, moja misliš? :hmm:

Sem se zadrl v stopnišče, kot je "hajoktejn" predlagal in jo vprašal. Pa je rekla, da me bo zbila kakor kanto, zato ker že ves čas sedim pred "televizorjem" in Vas čekiram na Motosvetu, kakšne oslarije noter dajete!

T'ko je to p'r nas! Kako je pa p'r vas, pa sami veste...

Pa še nekaj...

Enkrat je na vsem lepem rekla: "Jaz, al' pa motor"! :hmm:

To smo hitro reš'l. Sem se kar v garažo preselil, pa je bil gmah p'r bajt - (En dan).

Pol se ja pa premislila... :friend1: Pa sem lohk' spet na balkonu spal... :(

A 'ma še kdo podoben "kažin"?

(Ampak, tole pa res ne paše na tazaden zic)! :nono:

Objavljeno

A, moja misliš? :hmm:

Sem se zadrl v stopnišče, kot je "hajoktejn" predlagal in jo vprašal. Pa je rekla, da me bo zbila kakor kanto, zato ker že ves čas sedim pred "televizorjem" in Vas čekiram na Motosvetu, kakšne oslarije noter dajete!

T'ko je to p'r nas! Kako je pa p'r vas, pa sami veste...

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!