Moto32 Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 A 'ma še kdo podoben "kažin"? :grim :grim :grim Samo v niansah je razlika :whistle:
jupiter Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Odgovor na... Kako je biti sopotnica/k na motorju? Zame? Heh, sem slab sopotnik...al pa pač preveč kritičen. Poleti sem se v Grčiji kot sopotnik peljal samo nakaj km in še to na enem maxi skuterju. Ves čas em bil živčen, pa na polno kritičen - v smislu lej ga kekca kje vozi; kaj pa idealna linija; ja dej že gas, ja kva se pa zdej tolk nagibaš itd. itd. itd. :eek: :eek: :slap: Moje mnenje je, da smo tisti, ki smo sami motoristi ful bolj kritični kot sopotniki. Vseeno se mi zdi, da veliko bolj razumemo kaj se dogaja v sprednjem sedlu kot nekdo, ki ni voznik konjička. In zato smo pač kritični in še toliko bolj obsodimo kakšno napakico, ki jo morebiti naredi el`kapitano. :headbang: Zato občudujem mojo bejbo, vsakič ko mi pove, da zadaj uživa, pa še malj bolj. Ker jst ne - na motorju jasno! :worship: Jebiga, jst pa zadn zdic - ne hvala.
Sanda7 Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 to je ovisno spet od vsakega posameznika moj se tud ni hotel z mano na zadnjem zicu furat,je skoz godrnjal da ga zgečka v trebuhu in da ne zdrži. Ampak se je počas navadu,k je spoznal da zna bit včasih prav zabavno,ker moje roke morjo bit potem obvezno na bilanci njegove pa so frej in si jih pač včasih tud mal zaposli .) Tko da hudga mu ni kadar je zadaj je pa jasno da je motoruist in da bolj uživa če vozi sam,ravno tako jaz,kadar grem z njim zadej mi je fajn samo za to ker je motor udoben in nudi posebne užitke. Najbolj pa sovražim kadar se peljem zadaj na svojmu motorju,itak ni glih udoben in mi je prov muka.
Tiger Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 A, moja misliš? :hmm: Sem se zadrl v stopnišče, kot je "hajoktejn" predlagal in jo vprašal. Pa je rekla, da me bo zbila kakor kanto, zato ker že ves čas sedim pred "televizorjem" in Vas čekiram na Motosvetu, kakšne oslarije noter dajete! T'ko je to p'r nas! Kako je pa p'r vas, pa sami veste... Pa še nekaj... Enkrat je na vsem lepem rekla: "Jaz, al' pa motor"! :hmm: To smo hitro reš'l. Sem se kar v garažo preselil, pa je bil gmah p'r bajt - (En dan). Pol se ja pa premislila... :friend1: Pa sem lohk' spet na balkonu spal... :( A 'ma še kdo podoben "kažin"? (Ampak, tole pa res ne paše na tazaden zic)! :nono: Fičo,tvoja je pa res ena prjazna oseba in sploh ne verjamem ,da se dere na tebe. :grrr Vsaj kolker jo jaz poznam mislim, da je tko in da ti mal zavajaš tukaj :hmm: Če je pa res tko huda pol ji pa za spomlad obljubi eno fajn turo pa bo prec prjazna :OK: Pozdrav obema :yea1:
moto rider Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Fičo,tvoja je pa res ena prjazna oseba in sploh ne verjamem ,da se dere na tebe. :grrr Vsaj kolker jo jaz poznam mislim, da je tko in da ti mal zavajaš tukaj :hmm: Če je pa res tko huda pol ji pa za spomlad obljubi eno fajn turo pa bo prec prjazna :OK: Pozdrav obema :yea1: Ti bom jst dal, "Pozdrav obema"! :angry2: Najprej se "razgali", da bomo ved'li, s kom (katero zverino) imamo opravka?! Potem, bomo pa naprej karte mešal'! Grrrrrrrrr!!!
Tiger Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Ti bom jst dal, "Pozdrav obema"! :angry2: Najprej se "razgali", da bomo ved'li, s kom (katero zverino) imamo opravka?! Potem, bomo pa naprej karte mešal'! Grrrrrrrrr!!! A se spomniš kavice letos v začetku septembra na črnem kalu,ko sta šla na morje :OK: Pa tud prej smo se večkrat vidli na kakšni furi, ko sva se prlimala k vam iz Litije :naughty:
moto rider Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 A se spomniš kavice letos v začetku septembra na črnem kalu,ko sta šla na morje :OK: Pa tud prej smo se večkrat vidli na kakšni furi, ko sva se prlimala k vam iz Litije :naughty: Ja, ja, ja!!! :OK: :OK: Kristalno jasno!!! Malo se hecamo po forumu, pa se iz tega vedno kaj zanimiv'ga izlušči. Tole je že en tak, prijeten "ocvirk"!!! Se še kaj pokontaktiramo! Čao! Pa še boljšo polovico pozdravi!!! :yea1: Čao!
vulcan Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Da bi se vozil na zadnjem sedežu. :xx: Sem se samo eno parkrat, pa mi ne potegne preveč. Vsaka čast moji boljši 1/2, da uživa v vožnji na zadnjem sedežu :OK: , posebej ker jest vozim :D :devil: .
pirrulz Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 (popravljeno) Fičo,tvoja je pa res ena prjazna oseba in sploh ne verjamem ,da se dere na tebe. :grrr Vsaj kolker jo jaz poznam mislim, da je tko in da ti mal zavajaš tukaj :hmm: Če je pa res tko huda pol ji pa za spomlad obljubi eno fajn turo pa bo prec prjazna :OK: Pozdrav obema :yea1: Ja, ja, ja!!! :OK: :OK: Kristalno jasno!!! Malo se hecamo po forumu, pa se iz tega vedno kaj zanimiv'ga izlušči. Tole je že en tak, prijeten "ocvirk"!!! Se še kaj pokontaktiramo! Čao! Pa še boljšo polovico pozdravi!!! :yea1: Čao! Hehe. grupač se obeta. Hehe. :grim Drugač pa na zadnjem zicu 1. v avtu: samo sex in pa, če se peljete s kake žurke, pa kolega vozi, ti pa se odločiš, da boš malo zalegnil na zadnjem zicu in 2. na mopedu: nič od zgornjega. Komur pa paše, be my guest (no, niti ne, ker ne maram odvečnega tovora razen sebe in nežive prtljage) :grrr Popravljeno December 9, 2005. Popravil pirrulz
vulcan Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Hehe. grupač se obeta. Hehe. :grim Drugač pa na zadnjem zicu 1. v avtu: samo sex in pa, če se peljete s kake žurke, pa kolega vozi, ti pa se odločiš, da boš malo zalegnil na zadnjem zicu in 2. na mopedu: nič od zgornjega. Komur pa paše, be my guest (no, niti ne, ker ne maram odvečnega tovora razen sebe in nežive prtljage) :grrr Egoist :devil: .)
Pervy Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 mene je zadaj strah pa še kontra se nagibam :blink: ne ne ni to za mene pa če me rossi pelje z 50 ccm skuterjem ko me bo strah :eek:
pirrulz Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Egoist :devil: .) Vem, ja. :OK: Ampak drugač mam pa tudi kako slabo lastnost, ne samo dobrih. :grrr :grim
moto rider Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Hehe. grupač se obeta. Hehe. :grim Ena sama foušija te je!
P182 Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Drugač pa na zadnjem zicu 1. v avtu: samo sex in pa, če se peljete s kake žurke, pa kolega vozi, ti pa se odločiš, da boš malo zalegnil na zadnjem zicu in 2. na mopedu: nič od zgornjega. Komur pa paše, be my guest (no, niti ne, ker ne maram odvečnega tovora razen sebe in nežive prtljage) :grrr jst sm tut tko razmišlu in govoru, potem pa je prišla ona... :whistle:
SiR Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 ker je to tok strašno sam dokazuje, kake potrebnice so ene in ka jvse bi naredile, da bi se dol dale :)
Tomozuki Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 jst se dostkrat zadaj vozim, predvsem, če me kolena bolijo pa si jih pretegnem nogice tko, da na zadnj sedež usednem med vožnjo ... in potem imam monologe po vožnji sam s sabo ... Ja, to jaz počnem precej redno. Sploh tisto z monologi.
Šarc Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 Ja po kakšnih štirih urah vožnje tut jest dobim večkrat samega sebe za sopotnika na zadnjem zicu. Drugač je pa samo za ženske namenjen. :devil: No predvsem iz praktičnih razlogov: Ne poznam tipa ki bi mel tolk mal kil, da bi moj KLE še zraven prenesel. Jest + O:-) moj ego + še kkšna je ravno prava obremenite za nedeljske LT furce. O:-)
pirrulz Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 (popravljeno) Ena sama foušija te je! Ne vem. Nisem še videl vajinih žensk. :devil: :) Šalim se, samo šalim, stari. Vi kar uživajte. :grim Popravljeno December 10, 2005. Popravil pirrulz
Sanda7 Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 če ima sluičajno kak moški tuki željo da ga punca pelje na motorju mu jo rade volje izpolnim edin pogoj je ta da se drži za ročaje na motorju :grim drgač pa lahko z mojim al pa svojim mopedom
moto rider Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 če ima sluičajno kak moški tuki željo da ga punca pelje na motorju mu jo rade volje izpolnim edin pogoj je ta da se drži za ročaje na motorju :grim drgač pa lahko z mojim al pa svojim mopedom Jaz sem zelo zainteresiran! Peljal pa bi se pod pogojem, če; - Bi se lahko držal za kaj toplejšega in mehkejšega, ker so ročke pozimi t'ko mrzle. - Pa glavo bi naslonil (spredaj), da nebi gledal naprej. (Pa mižal bi - pa kaj bi študiral). - Pa zelo bi mi pasal', če bi fejst bremzala! - Pa, če bi lohk fejst noge skup tiščal? - Pa, če bi se daleč peljala? - Pa, če bi ti (si) lahko nazadnje kje roke pogrel?! - Pa še kaj bi se našlo... Torej, upoštevati bi morala teh sedem točk, potem pa tudi vreme in mraz nebi bila več problem! :D :hmm:
Sanda7 Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 a teh 7 točk si naštudiral ravno za sando7 .) če bi danes še un Seba na vzemi ali pusti stavil na 7 pa bi mel 15M v žepu,kaj nisem bla jaz na stolu :cry: drgač pa teh 7 toč je izvedljivih za mojga
Leteči Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 Fičo ti si prezahteven sopotnik, če boš take trosil te nobena ne bo marala na zadnjem zicu :P
moto rider Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 Fičo ti si prezahteven sopotnik, če boš take trosil te nobena ne bo marala na zadnjem zicu :P Veš kaj leteči. Sem Sandi7 takšne pogoje postavil, da mi je kar mal' nerodno. Samo, kar je je. Zgodovine za nazaj, se pa ne da popravljat'! Ona je za hece, pa s tem ne bo problema! Pa še tukajle po forumu se odbro razumeva... Oba odlično obvladava slovensko in s tem sploh nimava problemov. V tem primeru te bom pa še pozdravil!! :yea1: Sem te hotel ravno na PM! Saj veš, kako je s to stvarjo... Špeh je treba na vsake tolko časa nasolit, da se ne pokvari. S pozdravi = enako! Ti & vsi ostali se imejte. Fiček gre na spanje. Je 'mel včeraj težko noč!!! :zzz: Drugač bo treba generalno delat?!!! Hoj!
Sanda7 Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 sej men teh 7 točk ni noben problem spelat,sam oseba more bit taprava,kot sem že zgoraj napisala z rdečo :OK: ampak nebi sam bremzala .) bi ga najprej navila do rdečga polja potem pa bremzala na vso moč :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se