Skoči na vsebino

Kako je biti sopotnica/k na motorju?

Priporočene objave

Objavljeno

sej men teh 7 točk ni noben problem spelat,sam oseba more bit taprava,kot sem že zgoraj napisala z rdečo :OK:

ampak nebi sam bremzala .) bi ga najprej navila do rdečga polja potem pa bremzala na vso moč :OK:

Sanda7!

Teh 7 točk bi postalo problem, če bi videla moj emšo. Pol pa če'b vidla kakšen sem, bi te pa prav vse minilo. Težek ko prase, majhen in zavaljen, ves zaripel v obraz, pa tisith pet las, ki jih češem na prečo, pa gliste mam :o , pa še po čebuli in česnu smrdim! :o :o Kaj pa hočeš s takem na zadnjem zicu? Saj bi ti delal samo sramoto! :D

Sem šel že spat, pa sem samo zaradi Sande7 vstal! :slap:

Objavljeno

veš kaj glede emša,starejši si boljši si,tako pravjo

na ostale zadeve pa se pozabi,če maš na kajmanskih otokih odprt račun :slap:

Objavljeno

veš kaj glede emša,starejši si boljši si,tako pravjo

na ostale zadeve pa se pozabi,če maš na kajmanskih otokih odprt račun :slap:

Imam odprt račun na otokih!!! (Hrvaških). Samo to je puf, še od lanske, turistične sezone! :hmm: :D :D

Objavljeno (popravljeno)

alo alo, konec zapeljevanja fičo... :grrr

Kratko & jerdnato;

Meni JE fino, če peljejo ata :D (ata še kar znajo... ) :yea1:

Meni NI fino, če pelje brat :grim (saj ima vse svoje meje, samo on... ) :slap:

Popravljeno . Popravil krava
Objavljeno

alo alo, konec zapeljevanja fičo... :grrr

Kratko & jerdnato;

Meni JE fino, če peljejo ata :D (ata še kar znajo... ) :yea1:

Meni NI fino, če pelje brat :grim (saj ima vse svoje meje, samo on... ) :slap:

Ti, krava! Tebe je pa ena sama fušija! Še takrat, ko se mi enkrat nasmehne priložnost, ti svoj nos vmes utakneš! :(

Pa daj že enkrat pusti Sando7, naj se sama odloči! :D :D :D

Objavljeno

ej fičo dej zrihti si msn bomo tam kakšno tapravo rekli,magar tud kej pokazali prek web kamere :naughty:

k tuki je itak sama fovšarija .)

Objavljeno

ej fičo dej zrihti si msn bomo tam kakšno tapravo rekli,magar tud kej pokazali prek web kamere :naughty:

k tuki je itak sama fovšarija .)

www.hotpussysanda7.com ?

Objavljeno

Sam sem imel nekaj sopotovanj, takih okoliških. Včasih sem to kar prenašal, zdaj pa..., nazadnje sem se zaupal sinu, da me je peljal iz Žirov do doma. Groznih nekaj minut.

LP Cvetoo.

We should do that again, sometime B)

Objavljeno

zdej k je pod nulo sem res prpravlena kakšnga deca pelat zadi,da me mal ogreje,pa itak ne bom v nevarnosti da se kej dvigne,k je itak premraz haha :lol1: .) :slap:

Objavljeno

naj še jest dodam svoje vtise z zadnjega sedeža.

ko sva imela čoperja sva se morala ustavljat vsakih 50 km . ker me je enostavno bolela tazadna, pa noge itd.

na xjr pa se je užitek vozit, zic je udoben noge si tut lahko pretegnem....sva naredila 900 km v enem dnevu pa me ni nič bolelo. v glavnem uživam , sam da se peljem. :OK:

dr.looney :devil:

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

No zdej pa še jest.

Vozilo: Gixxer 600

Voznik: Jax

Vtisi: Ženske sopotnice na cestakih :worship: , to pa je trpljenje, zaviranje pa sploh. Pospeševanje je v redu, tudi če je mal bol na obrate, ovinki tudi dokaj uredu, zaviranje pa je joj. Če hočete svoji bejbi mal przanest se izogibejte Marije Reke iz Velenja prot Litiji, za gor je še v redu, za dol je pa muka

Objavljeno

Če hočete svoji bejbi mal przanest se izogibejte Marije Reke iz Velenja prot Litiji...

Ti pa ne boš nič čez Litijo šimfu!!! :xx: :nono:

Objavljeno

Stric, ti bi se moral na pecotovi cbr-i peljat, mi je malo pred Vrhniko skoraj ratalo stojo naredit :o .

Objavljeno

Ti pa ne boš nič čez Litijo šimfu!!! :xx: :nono:

Nič Litije ne šimfam, šimfam pa čez Marijo Reko, ki ima na vsakem ovinku polito olje. Kr poglejte kok se mavričasto sveti... Pa še voda čez teče, za nameček še pesek, prašejte Jaxa, v enem ovinku smo šla počez

Tko da...

Objavljeno

mi je skoraj ratalo stojo naredit :o

:lol1:

se pa kar strinjam, da je hudo, ko imaš rit pa noge v zraku :blush: :devil: :D

• 1 leto pozneje...
Objavljeno

hm...zadaj je tko....dokler se ne usedeš prvič spredaj, si misliš..."uh malo pa boli ...mmm...no ampak se pa ja splača potrpet... "

ko si pa sprobal prvi zic.....je ppa na zadnjem zicu obupno...roke bolijo ko hudič....obračaš čelado , da bi kej vidu pa nč...obup!!

:D :D

Objavljeno

Odvisno od voznika, motorja, ter sedeža. Zna bit zlo fajn lahko pa tud ne. :whistle:

Objavljeno
Odvisno od voznika, motorja, ter sedeža. Zna bit zlo fajn lahko pa tud ne. :whistle:

se popolnoma strinjam :worship: :worship:

Objavljeno

Kot sopotnika na motorju me je v večini primerov strah, nimam nobenga občutka, čudno je ker sam ne kontroliram mašine, pa še manjši nagibi se mi čudni zdijo :D Verjetno zato ker sem se do zdaj fural zadi samo pri takih.. moje sorte :) Ni mi všeč zadaj, raje peljem sam :whistle:

Objavljeno

Odgovor na osnovno vprašanje;

JEBENO!!!

Objavljeno

Pregovor pravi:raje se slabo peljat,kot dobro hodit. Jaz pa pravim raje dobro hoddit,kot se z NORCEM peljat!!!!!!!!! :worship:

Objavljeno

Mene pa je pa kolega tako ustrašil na motorju z njegovo vožnjo pa še brez čelade sem bila, da sem si prisegla da se ne usedem več na motor. Tako, da je imel moj precej problemov da me je naučil kako izgubit strah pa kako se nagnit v ovinek čeprav sem še vedno včasih trda na ovinkih.

drugače pa boli rit in noge sploh na športaku ki ga imava midva pa tudi roke ponavadi ne čutim ko se kje ustaviva. ampak meni je še zmerom :worship: . drugače pa se držim za kestel edin pri posepeševanju gledam da imam roke skoz skupi in naslonjena na mojga. ker edino tako čuti kje je meja ker če čuti da mi roke uhajajo narazen mora spustiti gas. drugač sem pa mnenja da bo gledal tako da se ne streseva že zaradi sebe (in mene ter motorja) tako da mu ponavadi ne težim. le v primerih da gre čez mejo. :unsure:

Objavljeno
Mene pa je pa kolega tako ustrašil na motorju z njegovo vožnjo pa še brez čelade sem bila, da sem si prisegla da se ne usedem več na motor. Tako, da je imel moj precej problemov da me je naučil kako izgubit strah pa kako se nagnit v ovinek čeprav sem še vedno včasih trda na ovinkih.

drugače pa boli rit in noge sploh na športaku ki ga imava midva pa tudi roke ponavadi ne čutim ko se kje ustaviva. ampak meni je še zmerom :worship: . drugače pa se držim za kestel edin pri posepeševanju gledam da imam roke skoz skupi in naslonjena na mojga. ker edino tako čuti kje je meja ker če čuti da mi roke uhajajo narazen mora spustiti gas. drugač sem pa mnenja da bo gledal tako da se ne streseva že zaradi sebe (in mene ter motorja) tako da mu ponavadi ne težim. le v primerih da gre čez mejo. :unsure:

Si prepričana, da je tvoj kolega?

Na športnih motorjih je ena mizerija sedeti, kot sopotnik, pa tudi spredaj ni oh in sploh!

LP

Objavljeno
Si prepričana, da je tvoj kolega?

Na športnih motorjih je ena mizerija sedeti, kot sopotnik, pa tudi spredaj ni oh in sploh!

LP

No bil mi je kolega.. drugače pa je hotel pokazati kaj zna.. in imela sem srečo ker se je dva dni po tistem stresu in iz motorja naredu totalko.. njemu ni blo hudga pa tudi izučil ga ni ker je danes še hujši norec...

sedela sem tudi pri stricu na enduri pa lahko rečem da je boljše na ninji... pa tudi na Z- ju od soseda sem sedela pa tudi ni kaj prida..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!