KeC Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Hja no endura pa Z res nista huda konkurenca pri udobnosti sedenja zadaj. :whistle:
črnolaska Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Hja no endura pa Z res nista huda konkurenca pri udobnosti sedenja zadaj. :whistle: glede na to da čoparja nism probala ker ga nism imela želje... bi pa probala trika in mislim da bo zmagal v udobnosti :rolleyes: ampak meni je ninja zakon tudi če me vse boli gor :whistle:
KeC Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Hm dejmo se držat teme, ne ocenjujemo motorjev kot takšnih ampak govorimo o izkušnjah na zadnjem sedežu. Glede na izjave tudi chopperji niso najbolj udobni za sopotnice. Pred trikom pa bi verjetno daleč spredaj bila kakšna Goldwinga alipa kateri od potovalnih BMW-jev in ostalih potovalnikov. Zdej če te vse boli na ninji potem bi težko rekel, da je za sopotnika zakon. Lahko, da ti je všeč izgled, zvok, tehnične lastnosti ampak zakon za spotnika pa menim, da je zelo težko. Pa da ne bom offtopic. 2x sedel po sili razmer kot sopotnik na motorju in meni osebno je bilo to 2x preveč. Gsx-r 750 ter Z750. Drugega ne morem rečt kot pa šta se mora, mora se. :whistle:
2384nsdf83 Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Pa če smo že pri tem, kaj je "za sopotnika zakon" - enim je všeč, če je grobo in aktivno ,drugi/e radi/e uživajo in poležavajo na zadnjem zicu ... kot da bi debatirali o tem, kaj je pr seksu najboljše. enim paše tako, drugim drugače .. meril pa itak nimamo skupnih, ker ima vsak drugačno doživljajsko območje.
Žarko G. Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 da čoper ni udobn ma se vid da nimate pojma vsi se furate samo s cestnimi kako boste pol karkol vedl
iztok66 Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Mene pa zanima kakoje kaj z glastnostjo v čaladi za spotnika, predvsem me zanima za naked bike?
_LuX_ Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 S koky-m se ni nc kej fajn zadej pelat na enduri k se on cist nazaj usede pol pa jest sedim pol na zicu pol pa na nosilcu za kovcek, drugac se je pa men zadej cist ql pelat ce ne vezo ksn norc.
črnolaska Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 tudi če me vse boli se raje vozim z motorjem kt pa da bi jih samo gledala..pa ne zaradi izgleda ali tehničnih lastnosti ali šminkiranja ampak iz samega veselja!! upam da bom kdaj tudi spredej! drugače pa tako kot so pri sexu odrgnine, modrice ipd. so tudi pri motorju ožgana ritka, trda zapestja... pa zato še noben ni nehal sexat??!?al kako?? hrupa je pa dost čeprov ima največje zasluge akrapo.. bolijo ušesa in podobno ampak se da potrpet.. mal se počaka kaj popije pa je bolje.. kako se vozi na čoprejih in trikih ne vem zato tudi nism pametovala le logično razmišljala.. tudi motorjev nism ocenjevala le kako je bilo zadej sedet sm povedala.. lp
Guest Brumer Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 da čoper ni udobnma se vid da nimate pojma vsi se furate samo s cestnimi kako boste pol karkol vedl Čoperja sem imel 2 leti(Virago 750) in sem mislil enako kot ti saj res ,da je bil sedež zelo mehek ampak,kar se tiče potovalne udobnosti(ne sedenja v fotelju) je bil in ostane Čoper kup svetlečega se ŽELEZA.Ko boš imel enkrat pravi motor boš povsem drugače razmišljal,celo sam sebe boš vprašal,kaj mi je bilo,da sem sploh kdaj vozil čoperja in zakaj. :worship:
ciciban Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Ma tlele pišete, kot da punce neznansko uživajo samo na Bmw-jih, Goldwingih in ostalem podobnem plehovju, ko pa vsi vemo, da so zadovoljene tudi s čem manjšim :P
HHV Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 ..., ko pa vsi vemo, da so zadovoljene tudi s čem manjšim :P Glih kar boš napisal, da je pomembna tehnika. :evilgrin: (TipičnaTolažbaTistihZMalimPress)
ciciban Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Osebno se zelo nerad furam zadaj. Vsaka čast puncam/ženam, ki se z nami prevažate naokoli :worship: @HHV; Vidim, da si dojel bistvo problema nekaterih odgovor na MS :photo:
suhi Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Odvisno od voznika, motorja, ter sedeža. Zna bit zlo fajn lahko pa tud ne. :whistle: Kot sopotnika na motorju me je v večini primerov strah, nimam nobenga občutka, čudno je ker sam ne kontroliram mašine, pa še manjši nagibi se mi čudni zdijo... Res je - moja lubica tok uživa da je kr hudo - hitrej k gre bolš ji je - ostri ovinki,bremzanje in gas čez gorjance, iz Kočevja na dvor s hitrostjo pošteno čez 100 - ona lepo uživa, včas lepo zapre uči pa sam vetrič posluša... Njej je noro pa se vozma z BMWjem al Kawo ni važn - pa res ne kruzam k mam na BMW-ju gumo do roba pa tud ko se skup vozma tak da je odvisn predvsem od tega kok ti zaupa :rolleyes: Res je na zaupanju vse k ona pač lepo prav da že vem kok je da se ji nagibi ne zdijo neki pretirani - pa gledama slike nagiba pa je mal presenečena!!! :naughty: Tak da se da uživat pomoje brez trpljenja tam zadi gor (zihr pa ne 500km norije na ninji) ajd
črnolaska Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Res je - moja lubica tok uživa da je kr hudo - hitrej k gre bolš ji je - ostri ovinki,bremzanje in gas čez gorjance, iz Kočevja na dvor s hitrostjo pošteno čez 100 - ona lepo uživa, včas lepo zapre uči pa sam vetrič posluša... Njej je noro pa se vozma z BMWjem al Kawo ni važn - pa res ne kruzam k mam na BMW-ju gumo do roba pa tud ko se skup vozma tak da je odvisn predvsem od tega kok ti zaupa :rolleyes: Res je na zaupanju vse k ona pač lepo prav da že vem kok je da se ji nagibi ne zdijo neki pretirani - pa gledama slike nagiba pa je mal presenečena!!! :naughty: Tak da se da uživat pomoje brez trpljenja tam zadi gor (zihr pa ne 500km norije na ninji) ajd Res je vse odvisno od zaupanja. zadj samo gledaš da skorej ne ve da te ima gor pa je..
primozh Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Meni osebno: ne biti zadaj / ne imeti zadaj :D
civava Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Osebno se zelo nerad furam zadaj. Vsaka čast puncam/ženam, ki se z nami prevažate naokoli :worship: .... Vsaka čast tistim, ki vedno nekoga furate zadaj :winkiss: . Meni osebno: ne biti zadaj / ne imeti zadaj :D :OK:
bmwslo Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Vsaka čast tistim, ki vedno nekoga furate zadaj :winkiss: . :OK: Hwala za čaščenje, a je veliko bolje biti spredaj kot zadaj (na motorju seveda). Pred mnogimi leti sem bil sopotnik na kar dolgih turah na MZ 125 in moram priznati, da se preveč nisem obremenjeval. Je šlo kolker je šlo, jaz sem pa zadaj kak čik pržgal :smoke: pa dal roke v žepe ker me je zeblo .Ko je prijatelj zabremzal me je malo naprej ruknlo in spet je nastala luknja od čika v njegovi bundi. :slap: Ja pa smo tudi kak konc dolomitov prevozli pa do dalmacije se podali ... No danes vem da nebi rad sedel zadaj :nono: Vsaka čast moji ženi :worship: in ostalim sopotnikom in sopotnicam :worship:
Frips Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Se mi je pa že zgodilo, da sem zaspal ozadi kot sopotnik :slap: Vse je odvisno, koliko zaupaš vozniku/ci.
KeC Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Dobr si. Meni se še vedno najbolj dopade: Uzdaj se u se i u svoje kljuse. Dvomim, da bi lahko zaspal. Pa recimo, da ne bom niti poizkušal :D
PuncaOdVojak25 Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 (popravljeno) Se mi je pa že zgodilo, da sem zaspal ozadi kot sopotnik :slap: Aha! Meni tudi :whistle: Sem skoraj z motorja zletela, v tisti sekundi sem bla budna ko sova :blink: če je pa tko prijetno... uspavajoče? :zzz: :lol: Popravljeno Julij 31, 2007. Popravil PuncaOdVojak25
Frips Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 A jbga, se zgodi. Bil naporen dan za mano hehehe Aja pa zadnjič sem se moji pustil, da me je peljala en krog....Adrenalina nikdar dovolj hehe
Žarko G. Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 men je enkrat vzadi jedu sladoled :headbang: :headbang: :headbang: pol pa sm za foro zabremzu pa vse vame :headbang: :headbang: :headbang: drugač pa sm se enkrat vozu vzad ko mi je mehanik dokazval da nč ne škripa je blo tok odobn zadnj zic :worship: :worship:
suhi Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Se mi je pa že zgodilo, da sem zaspal ozadi kot sopotnik :slap: Vse je odvisno, koliko zaupaš vozniku/ci. Moja lubica tud že kinkala - pol pa s čelado punk zažge ob mojo pa se lepo zbudi!!! hehe vse se da ja - užitki so očitno tole sedenje zadi -jz tud komi čakam da nardi izpit pa se bom jz lepo zadi tišo, za jošk... držu pa panču :rolleyes: :P Jeah
Erik Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 kdo se fura prostovoljno zadaj :krneki:
Irencko Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 kdo se fura prostovoljno zadaj :krneki: zakaj pa ne? če zaupaš vozniku... nejma panike :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se