zverko Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 zakaj pa ne? če zaupaš vozniku... nejma panike :naughty: jest se ne maram vozt uzad,ka benmu na zaupam,še seb ne zmeri :rolleyes:
Erik Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 zakaj pa ne? če zaupaš vozniku... nejma panike :naughty: zaupati je najmanjši problem....to je pravo mučenje tam zadaj :unsure:
Irencko Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 zaupati je najmanjši problem....to je pravo mučenje tam zadaj :unsure: ni res, sj so užitki, sicr pa odvisnu na kakem motorju ane :naughty: jest se ne maram vozt uzad,ka benmu na zaupam,še seb ne zmeri :rolleyes: ja no... tu j pa druga pesm pole :whistle:
Erik Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 ni res, sj so užitki, sicr pa odvisnu na kakem motorju ane :naughty: to je res da je odvisno od motorja...na cestnem je prava muka zadaj sedet
GrCaR Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Res je - moja lubica tok uživa da je kr hudo - hitrej k gre bolš ji je - ostri ovinki,bremzanje in gas čez gorjance, iz Kočevja na dvor s hitrostjo pošteno čez 100 - ona lepo uživa, včas lepo zapre uči pa sam vetrič posluša... Njej je noro pa se vozma z BMWjem al Kawo ni važn - pa res ne kruzam k mam na BMW-ju gumo do roba pa tud ko se skup vozma tak da je odvisn predvsem od tega kok ti zaupa :rolleyes: Res je na zaupanju vse k ona pač lepo prav da že vem kok je da se ji nagibi ne zdijo neki pretirani - pa gledama slike nagiba pa je mal presenečena!!! :naughty: Tak da se da uživat pomoje brez trpljenja tam zadi gor (zihr pa ne 500km norije na ninji) ajd sm jst tut tako najdu :lol: če greva malenkost bl počas, pa se men še useen dost hitr zdi, pa mi takoj reče, da nej grem hitrej :D čist naspidirana ženska
Irencko Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 to je res da je odvisno od motorja...na cestnem je prava muka zadaj sedet pa ne na vseh :whistle:
zverko Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 pa ne na vseh :whistle: na cbr se baje lepo sedi :naughty:
Irencko Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 na cbr se baje lepo sedi :naughty: kteri? meni j dobar :whistle:
zverko Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 kteri? meni j dobar :whistle: na moji se lpo sedi,sam ročaja ni odzad za držat,sn poskrbu,da se me kera mal prime :naughty:
Irencko Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 na moji se lpo sedi,sam ročaja ni odzad za držat,sn poskrbu,da se me kera mal prime :naughty: hehe, lisica... :naughty:
zverko Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 hehe, lisica... :naughty: lisjak :whistle:
Irencko Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 lisjak :whistle: ja no itk... nč zj pa letim jst, šiht kliče... d bo kmal penzija.. :whistle:
Erik Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 novi 600ki so grozni .... ampak verjetno tu tudi šteje velikost tistega ko sedi zadaj...ženske pa pač hočte it zraven da nas kontrolirate ne pa zaradi užitka...hec hec :whistle:
suhi Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 sm jst tut tako najdu :lol: če greva malenkost bl počas, pa se men še useen dost hitr zdi, pa mi takoj reče, da nej grem hitrej :D čist naspidirana ženska :worship: zmaga ne :worship: Moja že grunta kerga bi sama mela in tak naprej k je tak fajn se vozt - pobi vi pač ne znate z ženskam ravnat!!! Moja lubica se ni prej nikol vozla, se ji sploh ni zdel fajn, jz lepo uvedem v ta svet in zdej nori od veselja tam zadi!!! hehe ajd
Aless Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Meni osebno: ne biti zadaj / ne imeti zadaj :D to je najlepse ja....drugac je pa povsem odvisno od soferja....jaz se namrec z dolocenimi rad vzadaj vozim(da vec adrenalina vcasih)...dolocene pa tud jaz rad vzadaj vozim(predvsem zenske)....
GrCaR Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 :worship: zmaga ne :worship: Moja že grunta kerga bi sama mela in tak naprej k je tak fajn se vozt - pobi vi pač ne znate z ženskam ravnat!!! Moja lubica se ni prej nikol vozla, se ji sploh ni zdel fajn, jz lepo uvedem v ta svet in zdej nori od veselja tam zadi!!! hehe ajd je ja :blush: Moja se tut prej ni vozila, k jo je blo strah, pa razmišlala o varnosti pa to, pol sm jo pa jst ˝zastrupu˝ s tem :lol: in zdej uživa skos, sam morva it hitr, drugač se ji zehat začne zadi :lol1:
suhi Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Kolega GrCaR pa da ni tvoja lubica slučajn moja?! to bi pa blo sranje :naughty:
Erik Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 sam morva it hitr, drugač se ji zehat začne zadi :lol1: in kaj pomeni hitr?
GrCaR Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 in kaj pomeni hitr? kukr se da, sam da je še vedno varno.
Erik Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 kukr se da, sam da je še vedno varno. na ravnini tak ni adrenalina sam ko pa priletiš v ovinek eno nižje in gremo pol se pa začne. če imaš enega vzadaj to samo moti, bolijo te roke,omejen si pri gibanju...zato jaz takoj dol poberem tačke :rolleyes:
Robertos664 Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 jaz sem mojo samo na čebelici pelal :whistle: zdaj pa jo počasi prepričujem, da se pelje na pravem motorju zraven. :naughty:
minca Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 (popravljeno) men se je zadi furat ful dobr :OK: ...edin mal me pol boli rit pa hrbet, ampak ok...za užitke je treba mal potrpet .) tisti ki so me že vozil, so mi pa rekl, da je za spremembo dobr furat nekoga uzadi, da te mal objame, stisne, mal prime ...:whistle: :whistle: :blush: Popravljeno Julij 31, 2007. Popravil minca
soncy Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 z dobrim motoristom je super :worship: pa ne sam na motorju :lol:
moto rider Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 z dobrim motoristom je super :worship: pa ne sam na motorju :lol: V tem pogledu tudi jagri niso slabi... :D :P
soncy Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 V tem pogledu tudi jagri niso slabi... :D :P :lol: :lol: kva pa vem, s tistim puškam mal strašni zgledajo :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se