Skoči na vsebino

Kako je biti sopotnica/k na motorju?

Priporočene objave

Objavljeno

Na SS-a se itak usedajo samo mazohisti. :evilgrin: Spredaj so večinoma tipčki, ki imajo prekratkega in se potem s hitrostjo poskušajo dokopati do mokrih ženskih spodnjic - al' zarad' užitka, al' zarad' potu itaque ni važno. :headbang: Če ste kdaj opazovali dekleta na zadnjih sedežih SS-ov... so tako klišejske. Vse so vel'ke meter pa žilet, da lahko sploh kolena porinejo tja do ušes in seveda ustrezno lahke, da vozniku niso v preveliko breme, ko mu na poti iz ene ulice v drugo ležijo na hrbtu, kot kak ruzaček. :eek: Je kdo kdaj opazil kako normalno? :hmm: No saj... Katera normalna pa bi se sploh usedla na SS-a? :whistle:

Moja sopotnica pravi, da uživa zadaj... Zgodilo se je že nekajkrat, da je (tudi ona) zadremala zadaj. Sicer pa navdušeno opazuje okolico in po možnosti še kaj slika... Letos jih je zadaj naredila že 13 jurjev in pol in še vedno ne kaže nobene želje po tem, da bi se preselila naprej. Sedež je bil sicer deležen minimalne predelave, to je pa vse. Drža na "enduri" je pač nekaj čisto drugega in nekaj sto kilometrov pa tja proti 1000 na dan je (lahko) pravi užitek.

Lahko se seveda pogovarjamo o bolj ali manj udobnih mopedih... A v grobem še vedno ostane dejstvo... na SS-ih so mazohisti, ki iščejo adrenalin... :kva2: Bolj ko si mahnjen na "udobje v potovanju" bližje si ali "potovalnim enduarm", ki te pač ne priklenejo čisto na asvalt, ali pa pravim potovalnikom. :zzz:

Sam se kot sopotnik počutim ponavadi čisto OK, pa čeprav priznam, da sem sopotnik redko. Ko pa sem, sem samo z nekom, ki ima "pospravljeno podstrešje". Vsega pa itak ni mogoče predvideti... :huh:

Objavljeno
Moja se tut prej ni vozila, k jo je blo strah, pa razmišlala o varnosti pa to, pol sm jo pa jst ˝zastrupu˝ s tem :lol: in zdej uživa skos, sam morva it hitr, drugač se ji zehat začne zadi :lol1:

:hmm: :unsure: se mi zdi, da si opisal mene :D . Čeprov meni ne pomaga niti ful gas, tačke in podobno. Enostavno mi je dolgčas :yawn: .Cestak (zadnji sedež) pa itak ni za moj križ, bi ga rajši peljala sama :kva2:

Objavljeno
men se je zadi furat ful dobr :OK: ...edin mal me pol boli rit pa hrbet, ampak ok...za užitke je treba mal potrpet .)

tisti ki so me že vozil, so mi pa rekl, da je za spremembo dobr furat nekoga uzadi, da te mal objame, stisne, mal prime ...:whistle: :whistle: :blush:

ma daj, kdo ti je to pravil, te je osvajal, al pa ni pravi motorist.... nič ni fajn met priveska odzadaj, na motoru morš bit sam pa pika, zato si bom jaz dal verjetno plastike nardit, da mi ne bo mogo noben gnjavit naj ga peljem.... :D

Objavljeno
Čeprov meni ne pomaga niti ful gas, tačke in podobno. Enostavno mi je dolgčas

:huh: :ninja:

Objavljeno (popravljeno)
ma daj, kdo ti je to pravil, te je osvajal, al pa ni pravi motorist.... nič ni fajn met priveska odzadaj, na motoru morš bit sam pa pika, zato si bom jaz dal verjetno plastike nardit, da mi ne bo mogo noben gnjavit naj ga peljem.... :D

so bli pravi motoristi....no z 2ma sm bla v boljšem kontaktu al kako bi temu rekla :whistle: ...z drugimi pa ne :grrr....pa tut nobenga nisem gnjavila da bi me pelju :grrr

ti pa nared z plastikami, motorjem in priveski kar hočeš....mene ne zanima nč :grrr

važn, da je blo men in vozniku :OK: ...ko smo se furali okol.....

Popravljeno . Popravil minca
Objavljeno
:hmm: :unsure: se mi zdi, da si opisal mene :D . Čeprov meni ne pomaga niti ful gas, tačke in podobno. Enostavno mi je dolgčas :yawn: .Cestak (zadnji sedež) pa itak ni za moj križ, bi ga rajši peljala sama :kva2:

Sej veš ... :naughty:

Objavljeno

Najboljš je blo sedet uzadi in po pisti ...zlo hitr . Njprej sem mela takele oči :eek: pol pa :D .

Aja pa enkrat na Goldwingi zadi :worship: ....ma me tkole lohk furate dokler čte. Lohk spim zraven, telefoniram, slikam, skuham kosilo.... :whistle:

Objavljeno
:huh: :ninja:

ja ? :? ma res mi je dolgčas, ne pomaga nič :unsure: .

Sej veš ... :naughty:

afkors :grim

Objavljeno
so bli pravi motoristi....no z 2ma sm bla v boljšem kontaktu al kako bi temu rekla :whistle: ...z drugimi pa ne :grrr....pa tut nobenga nisem gnjavila da bi me pelju :grrr

ti pa nared z plastikami, motorjem in priveski kar hočeš....mene ne zanima nč :grrr

važn, da je blo men in vozniku :OK: ...ko smo se furali okol.....

sej pravim, da te je osvajal hehe :D

Objavljeno
Čeprov meni ne pomaga niti ful gas, tačke in podobno. Enostavno mi je dolgčas

ja valda ko furaš motor z 60imi konji :whistle: al kok jih ma un tvoj :whistle:

kupi 1000rr, R1, gsx-R 1000, kakega dučeta 900ccm+ ali zx-10r ............ pa me zanima če boš isto pisala

Objavljeno
na ravnini tak ni adrenalina sam ko pa priletiš v ovinek eno nižje in gremo pol se pa začne.

če imaš enega vzadaj to samo moti, bolijo te roke,omejen si pri gibanju...zato jaz takoj dol poberem tačke :rolleyes:

ERIK bravo :worship: :worship: :worship:

Objavljeno
je ja :blush:

Moja se tut prej ni vozila, k jo je blo strah, pa razmišlala o varnosti pa to, pol sm jo pa jst ˝zastrupu˝ s tem :lol: in zdej uživa skos, sam morva it hitr, drugač se ji zehat začne zadi :lol1:

grčar ti prepočas vozš... dej jo men en krog pa me zanima če bo še tok navdušena ... :lol1: :lol1: :lol1: al pa pol ko bo 600ccm ... če bi se z mano zapeljala bi pomojem prvič in zadnič na motorju sedela :lol1:

Objavljeno
kupi 1000rr, R1, gsx-R 1000, kakega dučeta 900ccm+ ali zx-10r ............ pa me zanima če boš isto pisala

Še vedno trdim isto, tako za bulldoga kot za R1 :krneki: . Kaj boš pa zdaj :devil: . Zadaj mi je dolgčas in pika. Mogoče tebi ni.

Aja..pa strašenje punc, ki sedijo na zadnjem sedežu ni prav zdravo ;) , vsaj z moje strani :yes:

Objavljeno
Še vedno trdim isto, tako za bulldoga kot za R1 :krneki: . Kaj boš pa zdaj :devil: . Zadaj mi je dolgčas in pika. Mogoče tebi ni.

pol pa sta sam 2 možnosti;

-da se z R1ko nisi peljalo

-da si se peljala zadi z nekom ki je čisti amater .... :whistle:

res da se z R1 ko nisem peljal, sm se pa peljal z enim na 600ccm ninji... pa tip je ožemu na polno... pa ne mi rečt da je dolgcajt zadi, ker jst sm sam upov pr 200km/h na bom gor ustou :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

jaw jernej, kaj ti delaš s puncam z naše šole

baraba grda :whistle:

jst jih lepo vozm na okol

ti pa jih kr strešiš :lol1:

Popravljeno . Popravil Žarko G.
Objavljeno

Hm a ni že to, da veš da se pelješ z amaterjem dovolj adrenalina, da bi te pokonc držal? :closedeyes:

Objavljeno
pol pa sta sam 2 možnosti;

-da se z R1ko nisi peljalo

Žal nič od tvojih "trditev" ne bo držalo :) . No, ne obremenjuj se preveč z mojim statusom na zadnjem sedežu, bom se potrudila ostati budna - zaenkrat ;) :OK:

Objavljeno

kaj nej rečem.........sam 2x sem zadaj na motorju sedel.........2x preveč....mi ni prijetno, ker težko nekomu zaupam ( čist drugi občutki, kot sopotnik v avtomobilu)

Moja dokaj uživa.....če le ne traja več kot 100km.......revca lani trpela na 1000rr po Sardiniji.....letos na vari pa drema zadaj......se vsaj ne pritožuje, ko tačke podrajsajo :whistle:

Objavljeno
jaw jernej, kaj ti delaš s puncam z naše šole

baraba grda :whistle:

jst jih lepo vozm na okol

ti pa jih kr strešiš :lol1:

ah dej no ne pretiravi... še use so v enem kosu dol z motorjaa zlezle... ene bolj zelene druge bolj blede :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

jaz sem danes mojo prvič od zadaj peljal (sem tudi sam prvič koga peljal zadaj). prva reakcija, ko se je vsedla na motor, je bila ''daaaaaaaaaajjjjjjj mmmmmeeeeee dooooooooolll!'' pol pa lepo počasi pa je bilo kar lušno. sem še sam bolj friški na motorju, tako da sma šla res počasi. na koncu je rekla, da se bo še kdaj peljala z menoj. :naughty:

Objavljeno
jaz sem danes mojo prvič od zadaj peljal (sem tudi sam prvič koga peljal zadaj). prva reakcija, ko se je vsedla na motor, je bila ''daaaaaaaaaajjjjjjj mmmmmeeeeee dooooooooolll!'' pol pa lepo počasi pa je bilo kar lušno. sem še sam bolj friški na motorju, tako da sma šla res počasi. na koncu je rekla, da se bo še kdaj peljala z menoj. :naughty:

in si jo dal pol dol :naughty: :naughty: :naughty: ?

Objavljeno

mislm da ma jernej prou...sej punce loh same seb lažete...sam usi vemo kaj to pomen stiska...mene je nekdo s foruma k ma hondo RR (vsi vemo kdo je to :D )

že ene parkrat na motorju pelu..pa sm zmer biu čist zelen..pa se ne ustrašm hitr ;) tud v avtu ni počasn :D

Objavljeno
mislm da ma jernej prou...sej punce loh same seb lažete...sam usi vemo kaj to pomen stiska...mene je nekdo s foruma k ma hondo RR (vsi vemo kdo je to :D )

že ene parkrat na motorju pelu..pa sm zmer biu čist zelen..pa se ne ustrašm hitr ;) tud v avtu ni počasn :D

Zelena barva je čist naravna, tako, kot strah!

Objavljeno

Strah in dolgčas sta 2 popolnoma različni stvari .) . No vsaj jaz ta dva občutka drugače doživljam, zate ne vem :hmm: . Tako da...meni je še vedno dolgčas, strah pa me je tudi kdaj, tako da :krneki:

Lagati samemu sebi pa tudi ni dobro in tega ne prakticiram .)

Stiska na motorju pride mimogrede in ni potrebno da sediš na RR z nekim spihancem. :unsure: .

Objavljeno

Potem je dejansko jasno, da imaš svoje predstave o tem kaj sploh motorizem je. Meni je doživljanje novih stvari (cest, dežel, ljudi, hrane), ne pa brezglavo norenje od oštarije do morja, ker misliš da si kul.

Dolgčas :huh: zadaj; moraš met pa res dolgočasnega frajerja, ali pa nekaj ne špila v tvoji bučki :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!