freak Objavljeno Marec 23, 2002 Opozori Objavljeno Marec 23, 2002 Kaj mi priporočate, ne vem za katerega bi se odločil, vendar sta oba dva motorja kar lepo vodljiva, s tem, da je Honda močnejša, koliko se to pozna v praksi??Hvala za odgovore
freak Objavljeno Marec 23, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Marec 23, 2002 quote: Bandit - kateri 600 ali 1200 ? LP SBN Ja 600, sej hornet je sam 600 ni 1200...
Ice Objavljeno Marec 23, 2002 Opozori Objavljeno Marec 23, 2002 quote: Ja 600, sej hornet je sam 600 ni 1200... nope,900 tudi. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
premza Objavljeno Marec 23, 2002 Opozori Objavljeno Marec 23, 2002 Če gledaš 600-tke, bi dal jaz zraven še Fazer, ki je boljša od obeh, pa še precej cenejša! LP premza
suzuki Objavljeno Marec 23, 2002 Opozori Objavljeno Marec 23, 2002 quote: Če gledaš 600-tke, bi dal jaz zraven še Fazer, ki je boljša od obeh, pa še precej cenejša! LP premza K tej izjavi lahko dodam se konkretne stevilke: na MotoBoomu v CE so mi na stantu od Yamahe povedali, da imajo se nekaj lanskih modelov (rdece barve, nebistveno drugacne od letosnjega modela) po 1,35 MSIT. ZELO cool cena za hud motorcek, ce so ti vsec 600tke. LP suzuki
YZFgeorge Objavljeno Marec 23, 2002 Opozori Objavljeno Marec 23, 2002 Fazer-ka je po testih od teh treh najboljša....ker pa ne sprašuješ po njej - Hornetka. Just my opinion. Accelerate 'till you see God ....then brake.
pjotr Objavljeno Marec 24, 2002 Opozori Objavljeno Marec 24, 2002 Vozil sem Bandita 600 pred dvema letoma. Meni osebno se je zdel motor čisto OK, ampak malo premalo prepričljiv. Motor je treba precej priganjati saj ima največji navor šele pri 9.500 - 10.000rpm , moč pa je 78KM pri 11.000rpm. Podobne lastnosti ima večina 4 valjnih šeststotakov (le da so moči okrog 100KM) vključno s Hornetko (ima bivši agregat od CBR-ke). Motor ima mehko vzmetenje, je nekoliko manjših dimenzij in precej okreten, ni pa primeren za ostro vožnjo. Grajajo predvsem to, da motor oživi šele pri 9.000 rpm in da ni primeren za višjerasle voznike. Fazerca ima nekaj boljšo odzivnost pri nižjih vrtljajih (agregat iz YZF 600 thundercat). Motor je v testih zelo pohvaljen, ima zaščito pred vetrom, primeren za potovanja in športno vožnjo in cenovno ugodnejši. Sam sicer prisegam na twin-e, v zgornjem primeru pa bi se odločil za Fazerco. Lp, Pjotr. " Samo brez panike, pa dol z moje žene! "
pero Objavljeno Marec 24, 2002 Opozori Objavljeno Marec 24, 2002 Sem slišal same pohvale glede Fazer 600!Glede na to pa da je cena res nadvse ugodna je za razmislit kar direktno o njej!No bandit in Hornet sta približno enaka motorja tako da bodo pri nakupu odločale malenkosti, kot so izgled,pripadnost,pohvale,graje in nenazadnje cena! Pa malo razmisli in primerjaj možnosti nakupa z svojimi finančnimi možnostmi! Vsekakor bo v vseh primerih nakup odličen-poceni reg.,obilje km!Torej! Pa srečno vožnjo! Ciao,by Pero
Sanda7 Objavljeno Marec 24, 2002 Opozori Objavljeno Marec 24, 2002 Mogoče bi bil lahko v tvoji skupini tudi SUZUKU SV650N ali pa z poloklepom.Je super motor,lahko vodljiv s 70KM in 210 kmh.Predlog pač. sanda LIVE TO RIDE
huba-buba Objavljeno Marec 24, 2002 Opozori Objavljeno Marec 24, 2002 sam vozim hornetko(naked) in sem kar zadovoljen, je zelo lahko vodljiv in okreten motor,popravit moram pjotr-ja : res da motor oživi pri športni vožnji šele nad 6.000 rpm in da je sedež res nižji ampak če si visok do nekje 185 cm, ne boš imel problemov! motor ima 98 KM pri 12.000 rpm , končna 225 km/h! poraba je 5,5 - 6,5 l ! sam se moraš odločit a so ti všeč naked motorji al pa z oklepom? LP
Onim Objavljeno Marec 25, 2002 Opozori Objavljeno Marec 25, 2002 Bandit vs Hornet-> Kupi Hornet (močnejša, lažja...), pa v Sloveniji je Bandit 600 drag, kot da bi bil iz zlata (predrag!!!!), rabljenih je bolj malo. Tud sam sem se odločal med tema dvema, pa je bilo v oglasnikih več Hornet. Če pa ti je Bandit zelo všeč pa lahko kupiš 2 leti starga za 1,3 mio SIT???!!! Edino, kar mene moti na hondi je majhnost motorčka (kompaktne mere). Fazer po mojem mnenju najboljša, vendar je "grša" od Hornetke. Lp, Onim GSF {Genuine Suzuki Fun}
strom Objavljeno Marec 25, 2002 Opozori Objavljeno Marec 25, 2002 Večino so ti že ostali povedali, zavedaj se pa tudi cen delov in potrošnega materiala... honde so drage namreč glede tega. So pa definitivno v vrhu kar se kvalitete tiče. SV tudi ni slab predlog, glede na V mašino ima pa najbrž več navora v nizkih obratih. Sem vozil šectotaka 10kkm pa moram reči da za enega je super... ko sta pa dva gor, bi se pa poznalo par končkov več. Moj ima 75KM. Glede na to da se ponavadi vozim z boljšo polovico, kupujem 1100. LP
huba-buba Objavljeno Marec 25, 2002 Opozori Objavljeno Marec 25, 2002 ne strinjam se s stromom, saj deli tako za bandita ter horneta stanejo približno enako, pravzaprav pa so ti važni samo potrošni deli ob rednih servisih(svečke,filtri,olja) ki so cenovno kar enaki! če ne boš mel kake nesreče pri hornetu opravi redne servise kar sam(če obvladaš), ker ni nobenih drugih problemov z samo mašino !!! zatorej poceni vzdrževanje !! LP
pjotr Objavljeno Marec 28, 2002 Opozori Objavljeno Marec 28, 2002 Ja, lahko samo pritrdim, da je SV650 res super. Največ se vozim sam in zato mi povsem zadostuje, pa nisem ravno "penzionist" na motorju. Glede na "odličnost" naših cest je dobrih 200 km/h definitivno zadosti, v pospeških se pa lahko kosa z večino šeststotakov, da o prožnosti sploh ne govorim, sploh zdaj, ko sem si privoščil Akrapoviča. Lp, Pjotr. Samo brez panike, pa dol z moje žene!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se