linza Objavljeno Junij 17, 2005 Opozori Objavljeno Junij 17, 2005 Dragi motoristi, u subotu bi isao proci Mandratsku cestu i trebao bi spavanje u blizini. Jel znate neko biker frendly place sa pristupacnim cjenama? Teya nikako da mi se javi :whistle:
Thundercat Objavljeno Junij 17, 2005 Opozori Objavljeno Junij 17, 2005 Zdravo! Poizkusi kaj tukaj poiskat oz. vsaj preveri cene.... http://www.sloveniaholidays.com/
Teya Objavljeno Junij 17, 2005 Opozori Objavljeno Junij 17, 2005 Tek jutros vidjela SMS... i ja sam mislila ovdje pitati :whistle: No? A kdo ve za kako prenočišče? .)
Jurij Objavljeno Junij 17, 2005 Opozori Objavljeno Junij 17, 2005 mogoče mi mal zemljevid u glavi nagaja - ampak sem pomislil... Jalovec? Godec Pub?... al je to daleč od Julijcev.. :?
Jurij Objavljeno Junij 17, 2005 Opozori Objavljeno Junij 17, 2005 mi ni dal miru (a sem se osramotil al ne...) pa sem pogledal na routenet.nl in mel prov. evo slikca in napotki kak do Rateč-Planica Routedescription.doc
linza Objavljeno Junij 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 17, 2005 Dobro, hvala svima na trudu. Bum videl di cu spavati. Sve je uredu Teya, mozda se vidimo u prolazu
Tanatos Objavljeno Junij 17, 2005 Opozori Objavljeno Junij 17, 2005 No? A kdo ve za kako prenočišče? .) ←
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se