danci1973 Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 <_< :angry2: <_< ti dam raje par spletnih naslovov ( bolj zanimivih ) za gledat? moja malenkost , ampak v soboto ne ampak v nedeljo. Grem montirat laptimer O:-) O:-) O:-) A si že zlotal!? :worship: Si kaj sprobal 'range'? (Danči, pridi mimo- če maš moped poflikan, boma sprobala ) El B. ← Nimam še... D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 moja malenkost , ampak v soboto ne ampak v nedeljo. v soboto ali nedeljo ali kar obadva dneva :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 7, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 kaj zdaj, je v nedeljo pista fraj al ne, se je kdo meno s Krešotom :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Ko ste tam, ziher kaj poklepetate z lastnikom? Recimo - koliko ga je koštala izgradnja piste, kako ne/zajebano je bilo pridobiti papirje (ali je na črno?), ... itd? ← Kaj maš za bregom ?:hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Kaj maš za bregom ?:hmm: ← Nič... Mogoče kak manjši projekt v Sloveniji ;) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Zdaj se spomnim lepotičke z LJ tablico.......Gregs nas ni mel časa predstavit, kaj? :grim vsi smo bili, kot da smo zadnjič tam....precej nabito je bilo, na stezi in ob njej..... :) red ni panike naslednjič se bova oba malo potrudila da se predstavila pa bo sigurno pa bo še veliko časa za te stvari :friend1: :friend1: :friend1: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 a kdo ve že ali je pista frej v nedeljo če ima kdo informacijo naj jo javi tukaj gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Oktober 8, 2005 Deli Objavljeno Oktober 8, 2005 jutri je pista frej sem se pozanimal zanima me pa koliko je kandidatov za jutri :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gamma Objavljeno Oktober 8, 2005 Deli Objavljeno Oktober 8, 2005 Jaz bi šel :) ; namerava še kdo iz Lj :? ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 8, 2005 ...pridem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Oktober 8, 2005 Deli Objavljeno Oktober 8, 2005 Jaz bi šel :) ; namerava še kdo iz Lj :? ?? ← ja mi štartamo iz lj tako da se načeloma lahko zmenimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gamma Objavljeno Oktober 8, 2005 Deli Objavljeno Oktober 8, 2005 ja mi štartamo iz lj tako da se načeloma lahko zmenimo ← Kje in kdaj pa planirate štart? Se vam rad pridružim! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Oktober 8, 2005 Deli Objavljeno Oktober 8, 2005 Kje in kdaj pa planirate štart? Se vam rad pridružim! ← zmenjeni smo ob pol desetih na trojanah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 8, 2005 Deli Objavljeno Oktober 8, 2005 Banda motoristična, to, da sem vam FEEEEJST fouš, že tako ali tako veste, ampak da vam želim obilico užitkov in veliko dobrih časov.... eeee... tega pa še ne veste... :D :D :D :OK: Me pa najdete v Trebnjem na Maksi delavnici.... :whistle: ...če pride kdo tja motorirat... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 8, 2005 ...pa roštilj se tudi baje pripravlja :rolleyes: ......že filam baterije za fotkiča :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 9, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 evo danes spet bilo super dol, tako kot vedno :yea2: .....cel kup motosvetovcev bil dol :) ....eni prvič in takoj 'krstili' pisto, na srečo samo lepotne praskice po plastihah :whistle: ....je pa en dečko iz HR malo huje padel, tako da je bil z reševalnim vozilom prepeljan v bolnišnico, upam da ni nič hujšega :( ...fotke sledijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 @jose tij tüj danes dirkal po pisti :? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 9, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 @jose tij tüj danes dirkal po pisti :? :) ← :nono: nope jaz sem za letos zaključil, razen če se bo zadnja guma menjala :whistle: ....danes sem bil v vlogi fotografa :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 9, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 ....evo fotki :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 9, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 ...danci, elbarto v akciji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 9, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 ...škorpijon v akciji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 9, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 ...v dvoje je lepše :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 9, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 ...čao mama :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 9, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 ...Dašenka je spet tačke brusila :worship: ...kdor zna, zna :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 9, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 ...takole to počnejo naši sosedi, mislim da ga Vuhec kličejo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se