jose Objavljeno Oktober 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Evo bullletcam: ← ....pritrjena na profesionalen način :whistle: .....ma glavno da je delala :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 :OK: :lol1: I get the joke. Dobri ste profoti! Ampak če ste že z navadno kamero snemal se namesto salotejpa dobi stojalce za na tank... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 :OK: :lol1: I get the joke. Dobri ste profoti! Ampak če ste že z navadno kamero snemal se namesto salotejpa dobi stojalce za na tank... .) ← V nedeljo ob 1300 v lepi njihovi :doze: :doze: El B. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Barto... laptimer? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Dela.. 1.20.drobiž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Dela.. 1.20.drobiž ← :yea1: Bravo, dobro si to tišal... :grim Mene pa zanima cena... kolk bi blo, da ti zrihtaš dva laptimerja + oddajnik... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 :yea1: Bravo, dobro si to tišal... :grim ← ...vedno več je konkurentov da preseže tvoj čas :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 :yea1: Bravo, dobro si to tišal... :grim Mene pa zanima cena... kolk bi blo, da ti zrihtaš dva laptimerja + oddajnik... :D ← Rabiš Aprilio 1000 kubično, vseeno kako, + Conrad kit 191710 za cca 15 € in en stari akumulator... lahko tudi kak drug motor ki ima serijsko laptimer gor, ki ga malo potweakaš da ne rabiš sam stiskat.. El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Rabiš Aprilio 1000 kubično, vseeno kako, + Conrad kit 191710 za cca 15 € in en stari akumulator... lahko tudi kak drug motor ki ima serijsko laptimer gor, ki ga malo potweakaš da ne rabiš sam stiskat.. Eh, spet ene učene besede za nas glupe ekonomiste... :D Kaj je to potweakaš? :hmm: Oz. a bi se to dalo namontirati na CBR-o ali ne? Oz. kaj hudiča moram kupiti, da bo delalo?! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 ...vedno več je konkurentov da preseže tvoj čas ← ...in to je super! :OK: Bo naslednjič fajn dirkat... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Eh, spet ene učene besede za nas glupe ekonomiste... :D Kaj je to potweakaš? :hmm: Oz. a bi se to dalo namontirati na CBR-o ali ne? Oz. kaj hudiča moram kupiti, da bo delalo?! :D ← Imaš serijsko gor štoparico ali ne ? Ne? -> pozabi na to verzijo Da! -> kupiš pri conradu (www.corad.at) kit komplet z oznako 191710, sestaviš, in rele vežeš tako, da bo ob osvetlitvi sprejemnika dal signal na tvoj gumb štoparice namesto tebe... Dovolje enostavno razloženo? Še ena slikica.. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 :hmm: Oz. a bi se to dalo namontirati na CBR-o ali ne? Oz. kaj hudiča moram kupiti, da bo delalo?! :D Kupiš narejen lap-timer in je ... Sej ga boš imel nekaj let ... Verjetno dlje, kot motor :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 :OK: :lol1: I get the joke. Dobri ste profoti! Ampak če ste že z navadno kamero snemal se namesto salotejpa dobi stojalce za na tank... .) ← :topic: še več infotov na http://www.pashnit.com/more/cameramount.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Khm... Onboard video. :whistle: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Khm... Onboard video. :whistle: D. ← :( meni pa ne dela :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 :( meni pa ne dela :( ← Imaš DivX codec-e dovolj nove? D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 11, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 super video :OK: ....sam Danči mal si bil prehiter in si uhajal iz kadra :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Kupiš narejen lap-timer in je ... Sej ga boš imel nekaj let ... Verjetno dlje, kot motor ← Dej nehi, Sym! A res???? :eek: Jaz sem pa mislil, da se to kupuje za enkratno uporabo... kot always ultra... always kaka... :glare: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Imaš serijsko gor štoparico ali ne ? Ne? -> pozabi na to verzijo Da! -> kupiš pri conradu (www.corad.at) kit komplet z oznako 191710, sestaviš, in rele vežeš tako, da bo ob osvetlitvi sprejemnika dal signal na tvoj gumb štoparice namesto tebe... Dovolje enostavno razloženo? ← :worship: Jasno razloženo.. tudi za nas glupe ekonomiste... :P :naughty: :whistle: O:-) Skratka: ne bo palilo, gremo iskat druge lapije... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 (popravljeno) Khm... Onboard video. :whistle: D. ← danci super :OK: :OK: zanima me pa kje se bo dalo videti ostale posnetke saj si kar nekaj posnel Popravljeno Oktober 11, 2005. Popravil škorpijon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 danci super :OK: :OK: zanima me pa kje se bo dalo videti ostale posnetke saj si kar nekaj posnel ← Cela zadeva je dolga 1 uro in 3 minute... Encodiranje pa traja in traja in ... lp, D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 Posnetek incidenta, kot sem ga videl jaz... Celoten film pa se uploada, je pa velik 340MB. :kva2: Čez dve uri in pol bi naj bil gor. D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 Posnetek incidenta, kot sem ga videl jaz... Celoten film pa se uploada, je pa velik 340MB. :kva2: Čez dve uri in pol bi naj bil gor. D. ← Ni gor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 Alo?? Kak ste te vozli? Nekateri dolgi, nekateri kratki krog?? Tak dobro, da ni prej vsekalo..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 Ni gor... ← Je. :) Zadeva se uploada v 'temp', potem pa se moram jaz zbudit in jo premaknit v galerijo. :grim D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se