peter1 Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 za vas ne vem. mene istra ne vidi vec na masovnih prireditvah. :fight2: ← ej ful so bli Hrvati žalostni k tebe ni bilo
Einherjar Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 ej ful so bli Hrvati žalostni k tebe ni bilo ← Ajaaa.. zanj so me sprasevali... Drugac pa kapo dol, fantasticen zbor, od katerega se lahko vsak organizator kaj nauci.
Lowrenc Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Full je blo vredu, čeproj smo tja pršli šele v soboto! (zakva že :hmm: ) muzka vredu, pir hladen(razn tizga, k so ga iz odra zmetal :lol: prouzaprou sploh ni smešn! ) Striptiz je biu pa tut soliden, lihk bi pa vsaj dve tetke naštimal in ne "eno dvakrat". No, sj ne, da je bla slaba... :OK: Slovencou pa več ko polovica :blink: V glavnem : SEE YOU NEXT YEAR!!
Kruse Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Striptiz je biu pa tut soliden, lihk bi pa vsaj dve tetke naštimal in ne "eno dvakrat". :blink: A sem kaj narobe videl? Saj sta bili dve teti... Prva na dva komada, ta druga je imela pa tri razlicne "tocke" :naughty: (ce se temu lahko tako rece) :)
raubritter Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 :OK: :OK: :yea2: :yea1: dobr je blo :D
travac Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 :OK: :OK: :yea2: :yea1: dobr je blo :D ← Aja... A bo kaka fotka?
APAČI Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Tut js bil tam u soboto z mojo bolšo polovico, bla sicer brez mopija ker sma bla na dopustu in me je razočarala vstopnina za pešake ki je po glavi stala 40 kun in zato sem pač spil samo eno pivce, ki sem ga spil s še dvema našima.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se