stigmata Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 (popravljeno) 26.6. Tak nekak .) dogajališče: kartodrom Hajdoše pri Ptuju mislim da so kategorije... DIRKA MINIMOTO, SUPERMOTO, SKUTER! (če sem kaj zaj*** ne me tepst sem samo SLAB kurir :blush: ) L.P. Popravljeno Junij 23, 2005. Popravil stigmata
Jure007 Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 :nono: To je predebatirano že v temah skuter, supermoto in minimoto
batzajla Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 mislim da so kategorije... DIRKA MINIMOTO, SUPERMOTO, SKUTER... ← tomos pokal .) :P
Jure007 Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 tomos pokal .) :P ← Se kesam na pozabljivosti in se vsem udeležencem tomos pokala, posebno pa batzajli, opravičujem za nevšečnosti :D :P
stigmata Objavljeno Junij 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 Kesam se!!!!!!!!!!!!!! zaklente "me" pa zbište pa bo mir. Bom bla zdaj tiho (saj sem htela samo dobro) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
batzajla Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 nee nooooo,sej si faca da mal reklamo delaš...prouzaprou bi bli po svoje ok zmer v motodogodke napisat za posamezno dirko,ker teme v športnem motociklizmu ne spremljajo lih vsi... za stigmato :friend1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se