bowla Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Evo naju na kratko iz Splita jutri pa se vidimo gor.... ali dol... lp ← ej važi ej pridi ga malo :beer2: da boš :SS ajde ej
mukki Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Evo prispela nazaj..... Zbor je bil noro dober :OK: lahk rečem da eden mojih najboljših do sedaj. Gostoljubje, na višku, pravzaprav ni manjkalo ničesa. Novica pa ta, da je bowla svoji izbranki na odru izročil prstan :inlove: :kva2:
S57CQ Objavljeno Julij 29, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Svaka cast ekipi iz Novega Travnika.... Kar se pa Bowle- Junior-a -David-a tice pa ni kaj fant se je odrezal.... :worship: Vedno drugi v metanju gume.... lp DaNe p.s. grem trenirat - dvigovat krigl....
tati Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Evo prispela nazaj..... Zbor je bil noro dober :OK: lahk rečem da eden mojih najboljših do sedaj. Gostoljubje, na višku, pravzaprav ni manjkalo ničesa. :inlove: :kva2: pa letos, gremo??? :? :? :? :? .) .) .)
bowla Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 pa letos, gremo??? :? :? :? :? .) .) .) JA ITAQ :devil: KVA MISLIŠ TI O:-)
tati Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 KVA MISLIŠ TI O:-) Mislim, da mormo iti na vajino obletnico zaroke, ker smo lansko leto manjkali :hmm: :hmm: :beer2: :drunk:
bowla Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Mislim, da mormo iti na vajino obletnico zaroke, ker smo lansko leto manjkali :hmm: :hmm: :beer2: :drunk: hvala bogu!!!!!!!!! 14,15,16 - julij. 2006 evo nas tam - že z mislimi!!!!!!!!!!! :eek: :kva2: Tudi en boljših zborov in Bosnia
tati Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 hvala bogu!!!!!!!!! 14,15,16 - julij. 2006 evo nas tam - že z mislimi!!!!!!!!!!! :eek: :kva2: Tudi en boljših zborov in Bosnia kaj pa mukki, gre ??? :? :?
bowla Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 kaj pa mukki, gre ??? :? :? seveda gre!!!! Sej veš kako nam ježko brez nje!!! Drugaće lahko pa tud ona sama kej napiše. :BUA: :kva2: Novi Travnik - zakon!!! Pozdrav vsem motoristom ježko = je težko!!!
tati Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 :kva2: Novi Travnik - zakon!!! Pozdrav vsem motoristom :kva2: :kva2: :kva2: itak, da je treba dol :grim
tati Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 :kva2: :kva2: :kva2: itak, da je treba dol :grim sam neki, a ni Novi travnik vikend kasneje, ker tega dežuram - mislim, da bi moglo bit en teden kasneje, če ne pa res ne vem kaj naj :? hvala bogu!!!!!!!!! 14,15,16 - julij. 2006 evo nas tam - že z mislimi!!!!!!!!!!! :eek: :kva2: ti bolj veš - zdaj me je skoraj kap :slap: :slap: , upam, da nisem jaz..... spet.... :angry:
bowla Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 sam neki, a ni Novi travnik vikend kasneje, ker tega dežuram - mislim, da bi moglo bit en teden kasneje, če ne pa res ne vem kaj naj :? ti bolj veš - zdaj me je skoraj kap :slap: :slap: , upam, da nisem jaz..... spet.... :angry: ne,ne bo kar držalo tako!!!
PERO58 Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 ne,ne bo kar držalo tako!!! Drži kot neostik :grim
tati Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Drži kot neostik :grim kaj zdaj drži - kdaj je dol zbor - sicer pa dežurstvo se mi začne v nedeljo ob 19 uri, mislim, da do takrat že lahko pridemo do lj. :? .) <_<
Zdrawc Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 tati, se mi zdi, da boš morala za kaj takega malo na AC :grim
tati Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 tati, se mi zdi, da boš morala za kaj takega malo na AC :grim lansko leto sva z Mukki štartali iz Livna ob 9 zjutraj in točno 18.45 sem parkirala motor na triaži - po domače na urgenci, ob 19.00 sem bila že v akciji :blink: :grim :hmm:
Zdrawc Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 pridni punci :grim a mukki letos spet gre :hmm:
tati Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 pridni punci :grim a mukki letos spet gre :hmm: pridni ja :grim :grim :grim .) .) ne vem, ker mislim, da mi je nekdo omenil, da še nima registriranega motorja......, bom preverila :hmm: :hmm: :hmm:
Zdrawc Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 da še nima registriranega motorja :eek: :xx: :slap: le kaj grunta :hmm: punca
S57CQ Objavljeno Junij 28, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 :eek: :xx: :slap: le kaj grunta :hmm: punca Da nije ljubav u pitanju??? .) Al pa vneto spremlja fuzbal prvenstvo??? :cry: l :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: :krneki:
tati Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Da nije ljubav u pitanju??? .) Al pa vneto spremlja fuzbal prvenstvo??? :cry: l :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: se bojim, da ja - iz srca ji privoščim... :grim :grim :grim
Hellenca Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Zadnč sem zaslišala njenga predsednika, če je še med živimi :hmm: ...... Mukki je zaljubljena O:-)
tati Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Zadnč sem zaslišala njenga predsednika, če je še med živimi :hmm: ...... Mukki je zaljubljena O:-) saj jaz to že precej časa vem, pa saj ni nujno, da vejo vsi na moto svetu .) .) .) .) privoščim ji, upam, da se kaj vidim kmalu z njo, ker živiva le cca. 7 km. narazen.... je super punca........upam ,da še pride kaj med nas..... :D :grim
tati Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 ¸Gresta al ne - Bowla in ..... .) .) :yea1:
mukki Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Da nije ljubav u pitanju??? .) Al pa vneto spremlja fuzbal prvenstvo??? :cry: l :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: evo mene :OK: ja vse sorte se dogaja, ima ljubavi, nema motora :blush: tud motor bo, sam nekot še ni blo časa, se je ata odloču da bo delal mal generalke, pa to mal dlje traja. kk že kovačeva kobila je zmeri bosa..... Ali pa vas mogoče prepuščam same, da me boste drugo leto bolj veseli ;) Nazaj k temi, THE CROWLS so zakon, to je bil en izmed mojih najboljših zborov, (sicer pa v bivši YU res ne moreš da se nebi mel fajn), pa še najboljše čevapčiče majo!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se