Gregs Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 pa mu narišmo....... ← A da bi mu?! :P
Nagaya Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 no...ultimativno se položi tkole...in odpelje naprej seveda
maXXXimum Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 no...ultimativno se položi tkole...in odpelje naprej seveda ← Ne vela, k nima obeh nog na tačkah ;) Drgač je pa vseeno car :yea2:
Stric Burek Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 Uh, to bi blo bolše če bi mel obe nogi na eni tački :OK:
SiM Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 Kako ves kdaj prides do roba, da motor do konca polozim? Meja je tam, kjer ne gre več naprej... :naughty:
SiR Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 A ta ima pa hitrost 0?? ← Ima obodno hitrost na dani krožnici na površu planeta Zemlje ... ;)
TAURUS Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 a una fotka pa vem kje je bla slikana.. hehe...učeri je dubu R1 in zdej bi pa on kr "konc" gume isku....aiaiaiaia,....velik sreče.. zanč sm enga vidu k je brez kolenčka do konca polagu :worship: ...mal ga je spodnesl :oops: ... ti kr furi na polno čez ovinke(brez kolenčka),pol k ti bo pa motor zdrsavat začeu,pa stegn tist kolen...tkrt boš vedu da je konc...hehehe:P moj nasvet :P
bladzo Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 kar sm mu jst hotu pokazat s slikami, ni to kako se vozi, ampak s čim se da vozt (s čist nevoznim fazerom)
misty Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 bladzo :OK: gregs: nehi letet tko na smrt u ovinke :P :lol:
Thundercat Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 (s čist nevoznim fazerom) ← a nisi ti dokazal da je pač fazer kr v redu vozen? torej ni nevozen.... .)
moto rider Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 Meja je tam, kjer ne gre več naprej... Maaaaater...! Kva se don's na cesti dela?! Čist sem deklasiran! SiM! Če si to Ti, kapo dol in obžalujem, da sem se sploh podal v motorizem! Tukaj bi pa mog'l met' bolnico k'r za ograjo!
SiM Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 (popravljeno) Maaaaater...! Kva se don's na cesti dela?! Čist sem deklasiran! SiM! Če si to Ti, kapo dol in obžalujem, da sem se sploh podal v motorizem! Tukaj bi pa mog'l met' bolnico k'r za ograjo! ← :lol: Eh nisem to jaz. :grrr Slikco sem našel na www.svrider.com , narejena pa je na dirkališču VIR (pojma nimam kje je to). Popravljeno Junij 29, 2005. Popravil SiM
moto rider Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 :lol: Eh nisem to jaz. :grrr Slikco sem našel na www.svrider.com , narejena pa je na dirkališču VIR (pojma nimam kje je to). ****** Ej, lejga! Saj vem! Tale forum, mi je občasno polje za sproščanje odvečne energije. Moram reči, da se do onemoglosti zabavam. Tokrat si stopil pač ti na "kapsel". Saj ne zameriš, a ne!? Pa veliko užitkov na motorju ti želim!!! Hoj!
Gregs Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 gregs: nehi letet tko na smrt u ovinke Kje ti mene vidiš?! :o :P A to ti mislš unega, ko na Grobniku "na smrt" polaga?! :lol1:
kOdEbLuE Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 a nisi ti dokazal da je pač fazer kr v redu vozen? torej ni nevozen.... .) ← profi je reku da ne... itak pa mi AMATERJI nimamo kej ugotavljat, če pa že kej ugotovimo tuki na motosvetu pa itak nima nobene teže v njegovem svetu :lol1:
Furioso Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 VIR -> Virginia International Raceway Alton, Virginia, USA
gizmOkak Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 oooo jaaaaaaaa, tle bi pa živu u bližini :yea2: pa še en motor k mu kolenčkanje sploh ne leži :yea1:
misty Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Kje ti mene vidiš?! :o :P A to ti mislš unega, ko na Grobniku "na smrt" polaga?! :lol1: ← un je pa itak nepoboljšljiv :P gre na sistem: posluš mene kaj govorim, ne gledat kaj delam :D
bladzo Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Pozdravljeni, imam yamaho r1 in pri pologanju ovinkov ne vem, kje je meja. Do kod se lahko nagnem? Trenutno imam po gumi fore se za 1 cm do roba. Kako ves kdaj prides do roba, da motor do konca polozim? Hvala. ← pojdi do ovinka, ki ga v nulo poznaš,vzemi kredo ,in na rob gume zariši črte po obeh straneh 2 cm od roba,ko črt zmanjka si na robu to je to ← To kar ti je svetoval SLEPEC je kar dober način, edino ovinek bi zamenjal s širokim parkiriščem z dobrim asvaltom. Začneš krožit, "nežno" povečuješ hitrost, s tem pa tudi nagib in ohranjaš isti radij zavoja. Ne spreminjaj naglo hitrosti, saj lahko pride do zdrsa gum. Ko boš prišel do meje motorja, bo ta nežno zdrsnil, pri tem pa je pomembno, da te ne zagrabi panika in ne odreagiraš sunkovito. V najslabšem primeru boš zdrsnil, popraskal motor in se z izkušnjo več odpeljal domov. izgleda pa nekako takole.......
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se