Noise Objavljeno April 9, 2001 Opozori Objavljeno April 9, 2001 ZDRAVO! Mene zanima ce veste v tujini za kakšno veliko trgovino Kawasaki.Namrec nameravam kupiti VN 1500 TURER in na žalost tega motorja v Sloveniji ni mogoce videti. Res, da ni ravno poceni ,mislim ,da je to sramota za Slovenijo. Kako naj clovek kupi motor ce ga vidi samo na sliki.Pri nas je cca 4 motorjev tega modela vendar ni noben v letošnji in lanski barvi.Na sliki je rdece sive barve vendar vemo kako zgleda na sliki in v živo, mislim da ni primerjave, ker prejšna barva je zelena ter tenmo zelena v živo, na sliki pa se vidi crna in zelena.Na žalost nisva obiskala IMOT. Sedaj pa si želiva motor oz.barvo videti v živo v katerem od salonov v tujini ker tam ga verjetno naj bi imeli ce niso tako revni kot naši trgovci seveda. V upanju na kakšno koristno informacijo, se vam v naprej zahvaljujeta bikerja iz notranjske. L.P Seba in Sanda Odgovori na e-mail: Kawasaki@siol.net
pupa Objavljeno Maj 7, 2001 Opozori Objavljeno Maj 7, 2001 Lep pozdrav!! Danes sem klicala v DKS d.o.o. v MB (nekaj me je za ER5 zanimalo), pa sem se povprašala za ta vajin VN 1500 Tourer, pa je teta rekla, da bodo naslednji teden v Kranj in Ljubljano pripeljali modele, tako da si ga bosta lahko ogledala. Upam, da se teta ni zlagala!! Ce želita, lahko še pokliceta na tel:02/331-28-42. Veliko srece Pupa
Špilferderber Objavljeno April 21, 2004 Opozori Objavljeno April 21, 2004 komentar na zadnjo temo v tem forumu: iz 1500VN na KTMLC8 :? čudna so pota gospodova :D
Brrrm Objavljeno April 21, 2004 Opozori Objavljeno April 21, 2004 Niso čudna pota. Tisti prispevek je Noise v imenu Sebe in Sande posredoval v ustrezno temo, ki se potem sicer ni razvila. Tako, da Noise ni ciljal na 1500 ccm. Bila to naša Sanda. Staž na motorsvetu dovoljuje razumevati podrobnosti iz zgodnje zgodovine foruma. ;) :P :D
Špilferderber Objavljeno April 21, 2004 Opozori Objavljeno April 21, 2004 jaz sem si pa obetal zgodbo v stilu Kako sem kupoval pravi motocikel :devil: brrrm, vse si mi uničil <_< :P
Brrrm Objavljeno April 21, 2004 Opozori Objavljeno April 21, 2004 Motoratorji smo zato tu, da uničujemo sanje nadebudnežev :devil: :grim
mkosir Objavljeno Junij 27, 2005 Opozori Objavljeno Junij 27, 2005 (popravljeno) Lep pozdrav! Sorry če je tema na kej podobnega odprta samo nisem nič podobnega našel. Moj problem je sledeč. Na mojmu VN-ju man prevoženih 65000 km, letnik 98. Prejšnji teden mi je iz šponarja na zadnjem cilindru olje začelo kapljat. Peljem motor na servis pa mi seriviser reče ,da mam dihtungo prepihano. Vredu stvar razdre in ugotovi ,da ni to pravi ,da imam šponar znucan, pa ketno stegnjeno. Kul nared servis. Potem ga prašam ali je to normalno pr teh kilometrih. Pa mi je dejal ,da nej se ne sekiram ,da je pr meni še dolgo zdržal, da pa je to odvisno to od voznika in njegove vožnje. Zdaj pa mene zanima sledeče! Glede na to ,da ta motor voziva samo jaz in moj fotko, ter ,da ne poznam nobenih lastnikov VN-jev me zanima ali se je komu že to zgodilo in če se je pri kokih kilometrih?? lp mkosir Popravljeno Junij 27, 2005. Popravil mkosir
Sanda7 Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 moj fotr ma isto vn1500classica letnik 98 pa okol 30 taužnt km in mu je začelo isto neki olje pritekat na glavi mašine se mi zdi,zdej ga ma glih na servisu že tedn dni k čakajo menda dihtngo,tko da bo šele drug tedn nared,jeba no,spet bo drago
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se