Skoči na vsebino

Amortizerji

Priporočene objave

Objavljeno

Da malo poročam stanje.Odpeljal sem motor na servis,kjer sm jim naroču naj mi zamenjajo semeringe na obeh vilicah.Motor dobim isti dan in ga odpeljem domov.Sedaj po 3 dneh opazim,spet majhno lužico,vendar pod levo vilico,ki prej ni spuščala.Po par urni vožnji opazim,da spušča tudi desna vilica.Problem je v tem,da se daj ne spušča pri prašni gumici,vendar spodaj tam kjer pride os kolesa vpeta.Ima kdo kako idejo;kje lahko spušča?Kokr jz vem,je spodaj neki vijak,ki drži vzmet?

Jutri pokličem servis,da jim odpeljem motor nazaj.

Objavljeno (popravljeno)
Da malo poročam stanje.Odpeljal sem motor na servis,kjer sm jim naroču naj mi zamenjajo semeringe na obeh vilicah.Motor dobim isti dan in ga odpeljem domov.Sedaj po 3 dneh opazim,spet majhno lužico,vendar pod levo vilico,ki prej ni spuščala.Po par urni vožnji opazim,da spušča tudi desna vilica.Problem je v tem,da se daj ne spušča pri prašni gumici,vendar spodaj tam kjer pride os kolesa vpeta.Ima kdo kako idejo;kje lahko spušča?Kokr jz vem,je spodaj neki vijak,ki drži vzmet?

Jutri pokličem servis,da jim odpeljem motor nazaj.

Verjetno bo dovolj samo malo dotegnit,če pa bo še vedno puščalo,bo potrebno zamenjat tesnilo na spodnjem vijaku.Je pa problem,ker ko bo odvrnil vijak bo ven steklo oleje.Dalo bi se,če bi motor polegli na tla na nek karton in bi nato zamenjal tesnilo,sicer pa bo treba ponovno vilice razstavit. :eek:

Ps: še tole,če so amortizerji napunpani(pod pritiskom) je predno se odvije vijak potrebno pritisk spustiti.

Popravljeno . Popravil Brumer
Objavljeno

Eco včeri sm jih odpeljal in je samo malo odtegnil vijake in jih spet zategnil.Sedaj ne spušča več :rolleyes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!