triker Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Dajte v novici popravit lapsus: juLij in ne juNij O:-) ← Kje si pa to vidu-juNij ? :oops:
Euphoria Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Kje si pa to vidu-juNij ? :oops: ← Napisano je pr zadnjih novicah..junij namesto julij :yes:
triker Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Napisano je pr zadnjih novicah..junij namesto julij :yes: ← :eek: Ja res je-hvala
triker Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 A Alina (Vhttp://kleopatra-leskovsek.si/modules.php?name=photos&func=alina&img=01) bo tudi tam? A tale Alina?
.T. Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 A tale Alina? ← :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Tadej
MARJA Objavljeno Julij 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 (popravljeno) Evo jo, da ne boš tolk debelo gledal. http://http://www.freisingriders.com/freisingriders.html?name=Galeries&fn=5&pic=79' target='_blank'> Popravljeno Julij 7, 2005. Popravil MARJA
pirrulz Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 The page cannot be displayed. :glare:
MARJA Objavljeno Julij 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 Ma nekaj me za*******. Naslednji vikend se dobimo v Kranju - Supernova. Kdor ne ve kje je to, naj pojasnim, da se bo vse skupaj dogajalo na starem sejmišču okoli starega kranjskega bazena. Sicer pa sledite smerokazom, ki vas dobo pripeljali na kraj dogajanja. Vožnja bo v soboto ob 18:00 s postankom v starem delu Kranja, kjer bo na voljo okrepčilo. Senca za kamp zagotovljena, prav tako vreme, ki bo sončno s poletnimi temperaturami. Za varnost bo poskrbljeno.
Ena Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 Js pa tablce nimam več.Zgubljena!In to una lepa SLO,zdej pa hočjo met 6000 za čudno z plavim Euro dodatkom.Fuj - sovražim global.... .Sem pred veliko dilemo-naj pridem v Kranj utaplat žalost v Savo al raj v pir?! LpEna
Burnout Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 Sem na češkem tako da me ne bo :( Lepo se mejte!! Lp Burnout
_fafulja_ Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 sem že tam,sem že nažgana :drunk: lp,sabina
vađajna Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 oh drkalica,sva že dve...aja še divja zver pa smo vse :bounce: lp,darja
MARJA Objavljeno Julij 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Kdo bo poskrbel za glasbeno podlago. Poleg številnih glasbenih skupin bo v petek glavna skupina Autsajder, v soboto pa Razvaline. Za moto igre bo glavna nagrada pečeni odojek ( kralj živali, ihanski brancin..... ).
Kruse Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 ... Dogajanje bo tudi tokrat ob reki. Na plaži reke Save bo možno sončenje. Baje tudi kopanje :naughty: Tako da kopalk ne rabite... :rolleyes:
Sanda7 Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 sem pa glih mislila uprašat če smo lahko tud brez njih .) ampak za vsaki slučaj jih bom vrgla v kufr
Einherjar Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Za zenske je posebna ponudba oz. dovoljenje da ste lahko tudi brez kopalk.
era Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 .... brez kopalk?!? :blink: Kaj, pol... a bojo mokre majčke ?! :blink:
Janis Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Me prav zanima kolk motosvetovk se upa brez kopalk kopat :hmm: Dvomim, :closedeyes:
Janis Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Lani smo pa Firequinqe repek od praseta dobile, upam da tudi letos :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se