pero Objavljeno April 8, 2002 Opozori Objavljeno April 8, 2002 Gate navlečem gor pa pridem v Mirno Peč-Klimbra hitr me rukn na seznam!Če bo moja tamala tople gate našla gre zraven! Ciao,by Pero
Pervy Objavljeno April 8, 2002 Opozori Objavljeno April 8, 2002 a ta krst je kaka krscanska fora z cerkvo pa zupnikom in takimi stvarmi? SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
Ice Objavljeno April 8, 2002 Opozori Objavljeno April 8, 2002 quote: a ta krst je kaka krscanska fora z cerkvo pa zupnikom in takimi stvarmi? ma neeee.....to je crna masa. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Pervy Objavljeno April 8, 2002 Opozori Objavljeno April 8, 2002 quote: quote: a ta krst je kaka krscanska fora z cerkvo pa zupnikom in takimi stvarmi? ma neeee.....to je crna masa. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. ice: resno mislim, a to je ono ko zupnik moli za motoriste pa motorje sprica? sem slisal da se jih je polovica iz enega kluba, ki so lani ali predlani bli na krstu pozneje skotala. PS: ne mislit da strasim, tak sem slisal SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
Ice Objavljeno April 8, 2002 Opozori Objavljeno April 8, 2002 yep pervy.....to je to. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
klimbra Objavljeno April 8, 2002 Opozori Objavljeno April 8, 2002 MIRNA PEČ........14.4.2002 UDELEŽENCI: klimbra kekec III udi Lojzi Pero še kdo......????????????? Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
kekec III Objavljeno April 9, 2002 Opozori Objavljeno April 9, 2002 quote: JEST TUD. Sonce naj sveti vsak dan pa še ponoči.. lp
Thundercat Objavljeno April 9, 2002 Opozori Objavljeno April 9, 2002 Jst tud grem sam ne vem KDAJ se ta stvar začne tam!!!! Thundercat
klimbra Objavljeno April 9, 2002 Opozori Objavljeno April 9, 2002 MIRNA PEČ..........14.4.2002 ZAČETEK..............11,00 ZBOR.......(predlogi,ker nimam pojma??????) Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
Lucky Objavljeno April 10, 2002 Opozori Objavljeno April 10, 2002 Men se stvari že zapletajo, ne vem, če bom lahko šel. Dobr blagoslavljajte, pa rečte župniku, da naj pri onemu tam zgoraj eno lepo besedo zastavi še za une ki jih ni zraven. Burn to be wild Popravil/a - lucky dne 10/04/2002 ob 14:23:50
Desmo Objavljeno April 12, 2002 Opozori Objavljeno April 12, 2002 quote: Da ne iščem po globusu SLO, je ta Mirna Peč v bližini Novega Mesta? Zadnjič sem se peljal skozi Mirno peč. Bilo je nekje med Ivančno gorico in Grosupljem... Bye Desmo
Ice Objavljeno April 12, 2002 Opozori Objavljeno April 12, 2002 BTW...zakaj cakati...naredite danes eno rundo z motorjem in boste zegnani ....OD NAJVISJE INSTANCE in to zastonj.globina zegna odvisna od volje trpljenja. en konkretni haaap-TCHIEEEE in dober bremz z gornje stajerske. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
MARJA Objavljeno April 12, 2002 Opozori Objavljeno April 12, 2002 quote: quote: Da ne iščem po globusu SLO, je ta Mirna Peč v bližini Novega Mesta? Zadnjič sem se peljal skozi Mirno peč. Bilo je nekje med Ivančno gorico in Grosupljem... Bye Desmo Kje je poznavanje zemljepisa. Mirna peč je na stari cesti Trebnje - Novo Mesto.
Desmo Objavljeno April 12, 2002 Opozori Objavljeno April 12, 2002 quote: Kje je poznavanje zemljepisa. Mirna peč je na stari cesti Trebnje - Novo Mesto. Sem bil opozorjen, da sem bil res v zmoti. Poznavanje zemljepisa pa s tem nima veze. Dolenjskopisa pa ne učijo nikjer, sem se pozanimal... Bye Desmo
DAN Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 Kdo gre na žegnanje v Ribnico iz posavja? Lahko se dogovorimo za skupno furo,interesenti javite se!!! LP DAN
Thundercat Objavljeno April 20, 2002 Opozori Objavljeno April 20, 2002 Ne vem če ste to že ugotovili sami sam ta blagoslov je na koledarju 28.4 napisan!! A ne??? Thundercat
MaraudeR Objavljeno April 20, 2002 Opozori Objavljeno April 20, 2002 quote: Ne vem če ste to že ugotovili sami sam ta blagoslov je na koledarju 28.4 napisan!! A ne??? Thundercat ejj..bols da en dan prej pridemo kot da zamudimo
Hanzi Objavljeno April 21, 2002 Opozori Objavljeno April 21, 2002 Ma bom kar Nikota poklicu on sigurno ve kdaj bo krst. Sonce naj sveti vsak dan
Hanzi Objavljeno April 21, 2002 Opozori Objavljeno April 21, 2002 Krst je 27.4. preveril pri kontaktni osebi. Zbor do ene ure popoldan v ribnici nato skupinska vožnja in žegnanje. Ne nam spet načrte za Dubrovnik poderat če niste sigurni. Pa kaj gledate tisti motoristični koledar v katerem so podatki narobe. Oglejte si Koeldar dogodkov na MOTOSVETU kjer piše pravilno. Sonce naj sveti vsak dan
udi Objavljeno April 21, 2002 Opozori Objavljeno April 21, 2002 Gremo gremo seveda more nas dec požegnat! seveda pa me zanimajo predlogi kdaj in kje bi se dobili ?? udi
Wobewt Objavljeno April 21, 2002 Opozori Objavljeno April 21, 2002 quote: Gremo gremo seveda more nas dec požegnat! seveda pa me zanimajo predlogi kdaj in kje bi se dobili ?? udi Enako! S predlogi na dan, plis...
Lucky Objavljeno April 21, 2002 Opozori Objavljeno April 21, 2002 Ljubljanska regija, zbor ob 11h na Barju, pol pa izica do Ribnice, da se mamo čas razgledat. Nato pa po župnikovem programu. A se strinjate? Burn to be wild
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se