Roy Objavljeno Maj 7, 2004 Opozori Objavljeno Maj 7, 2004 Živjo,zanima me,če kdo ve kakšna je razlika med ktm 525 exc in 625 sxc,kateri je bolj divji(KM,KW navor),pa kakšen je lahko največji rezervoar za gorivo,ki se dokupi? Roy :?
D.J. Objavljeno Maj 7, 2004 Opozori Objavljeno Maj 7, 2004 SXC ima za osnovo mašino LC4, precej močna zadeva, ki pa ima v primerjavi z EXC šibko točko in to je teža, kar spoznaš v težavnem terenu EXC je ravnotako močan stroj, ki mu, kolkor sem ga mel priliko vozit, malenkost peša moč v najnižjih obratih, potem pa samo trga in dviguje EXC je čisti racing terenec, SXC pa je vzdržljiv robusten delovni stroj z dobrimi zmogljivostmi in vsestransko uporabnostjo oboje je hudo, če kupuješ kej takega, se moraš odločit če se boš vozil po cesti in terenu ali samo po terenu
enduraš Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Mene zanimajo izkušnje lastnikov SXCejev. Če ga sploh kdo ma na tem forumu? Torej... so kakšne težave s tem motorjem? Kako se pelje? So že zrihtal ,da se lohk 2 vozita? A res velik bolj trese kot LC4 ? KTM 625 SXC Motor: 1 cilinder, 4-taktni Prostornina: 625 ccm Zaganjač: elektro in nožni Menjalnik: 5 stopenjski Teža: 139 kg
GUMY Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Težave so iste kot pri tvojem, trese isto, gre boljš, ma slabše bremze za na cesto, pa manjši tank, pa še zmerej je sam za enga. Pa za težke terene je precej neroden, ker je previsok.
stuhec Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 jaz imam zeljo ga imet, in ga tudi bom imel da pa se naret za 2, vsaj tako so mi rekli bi pa mene tudi zanimalo v praksi kako je
enduraš Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 torej ni nobenega na tem forumu, ki ima ali pozna koga, ki ima SXC 625????
GUMY Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 torej ni nobenega na tem forumu, ki ima ali pozna koga, ki ima SXC 625???? Ja, poznam človeka, ki ima 625 SXC letnik '03, pa jaz imam 625 SMC letnik '04, ki je SM verzija. Kaj pa te še zanima?
enduraš Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 zanima me kolk drugačn menjalnik ma SXC od LC4... nekje sm slišal, da se SXC s cesto zastopi glih tko kot EXC
GUMY Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 zanima me kolk drugačn menjalnik ma SXC od LC4... nekje sm slišal, da se SXC s cesto zastopi glih tko kot EXC Menjalnik je isti, samo končni prenos (verižniki) je za kakšen zob krajši. Proti LC 4 so minimalne razlike: homologacija samo za 1 osebo, 9.5 litrski tank, drugačen števec, drugačen izpuh, drugačen vplinjač, par cm več hoda na vzmetenju, manjši prednji zavorni disk. Pri teži to nanese ene 6-7kg razlike. Tako da z EXC nima nobene zveze, ne tehnično, ne po filingu.
IKE Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 Menjalnik je isti, samo končni prenos (verižniki) je za kakšen zob krajši. Proti LC 4 so minimalne razlike: homologacija samo za 1 osebo, 9.5 litrski tank, drugačen števec, drugačen izpuh, drugačen vplinjač, par cm več hoda na vzmetenju, manjši prednji zavorni disk. Pri teži to nanese ene 6-7kg razlike. Tako da z EXC nima nobene zveze, ne tehnično, ne po filingu. Če ti to kaj pomaga ? [attachmentid=90521]
ASSO Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 jaz imam 525 exc super zadeva,vseno se moraš vprašat kje se boš vozil,za cesto niti ni tolko primeren no sej je z cestnimi gumami in kak zob manj zadaj bi še šlo ker drugače ima zelo kratke prenose in na cesti v pospeševanju je prou brutalen! tudi servisi so pogosti,dosti bol kot pri 625 drugače za teren odličen,mogoče mal premočen dokler se ne navadiš,drugače kolega je imel 625 in se je precej matral po terenu zaradi teže in veličine motorja,mislim da ga je imel kako leto dve in si kupil 525! definitivno bol divji 525,rezervar se da montirat od 12l
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se