juddy Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 (popravljeno) Meni je včeraj ratalo popisat samo del trase med PO in KP - sem bil zelo pozno iz službe, tako da me je ujela tema. Ugotavljam sledeče: 1. približno tretjina ograj je na odsekih, za ketere se ne moreš odločit ali je potrebna dvojna zaščita ali ne, 2. precej je takih ograj, ktere za vožnjo v smeri popisa (slike vedno v smeri vožnje) niso nevarne, v nasprotno stran pa izgleda vse drugače (ker slikam v smeri vožnje - popisa, je taka ograja na sliki videti nenevarna) 3. nekatere ograje se nadaljujejo skozi dva ovinka in je navaren samo del take ograje 4. ravna cesta - (nenevarna ograja) ; ravna cesta+križišče (stranska cesta iz desne) - (nevarna ograja?) 5. Delo je na nekaterih (večina) ovinkih zelo nevarno. Enkrat do sredine naslednjega tedna bom šel delo dokončat (prej mi ne bo zneslo). Popravljeno Julij 14, 2005. Popravil juddy
uti Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 šele danes vidla to prošnjo! javi, kako je z odsekom Dravograd - Maribor, če je že kdo kaj delal! drugače pa javi, pa z Lindau-om priskočiva na pomoč!
FireStarter Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 Cesta 215 - 1163, Sevnica - Trebnje ocvrta! Posljem po mejlu!
frankie Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 206 Kočevje-Brod (BREZ LJ-KOČEVJE) in 214 Kočevje-Dvor, done and dusted always in wet :yea1:
jalovec Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 bovec - kr gora lahko probam -JALOVEC :hmm:
Robert Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 super ... se že dogaja Moderatorje prosim, da na seznam cest na začetku teme dodajo k vsaki cesti še popisovalce te ceste. To so: Marky, Juddy, Dawe The Wave, Firestarter ← Zdaj jih je že več. Moderatorji, kaj ste na dopustu ali se Vam ta prošnja zdi nepomembna :hmm: Pozdrav od Roberta
hotschko Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Sicer ni bil odsek še omenjen ampak predlagam Litija- Ljubljana na kateri sem vsak dan! Se javim da jo popišem! Mogoče mi kdaj še prov pride! Mogoče še Litija preko Bogenjšperka če je interes!¨ LP :OK: ← kar pot pod gume in javi, ko narediš.
hotschko Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Jaz lahko dam še en pogled na en mal zreduciran (dirkaški O:-) ) odsek te ceste. Razmišljam nekako v smislu... manj ko bo ograj, prej bojo. :hmm: Bi se dalo že s par 100m ograj zadevo naredit precej bolj varno. ← no daj. če želiš ti pošljem DTW-jev seznam, ki ga lahko morda malo skrčiš. Sicer pa namen ni varovati dirkačev ampak tiste, ki padejo "po krivici" (pesek, olje, listje, vozilo na tvojem pasu itd ...)
hotschko Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Ce Juddy ne bo imel casa, bom jest LJ - Postojna. ← Ti jo kar naredi, pa naj Juddy samo PO-KP.
hotschko Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 zanima me sledeča stvar: na moji relaciji je veliko ograj ki v eno smer ne pomenijo nič, v drugo smer pa so resnično nevarne. Kaj v takem primeru? :? Najboljš da napišem za obe smeri :) :naughty: ← voziš v eno smer ocenjuješ pa nevarnost za vožnjo v obe smeri. Se pravi da na isti seznam dodaš ograje, ki so nevarne v to ali ono smer.
hotschko Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 šele danes vidla to prošnjo! javi, kako je z odsekom Dravograd - Maribor, če je že kdo kaj delal! drugače pa javi, pa z Lindau-om priskočiva na pomoč! ← kar veselo na delo. Se ni še nihče drug javil. B)
hotschko Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 (popravljeno) še par pojasnil popisovalcem. 1. popiši ograje, ki so nevarne v eno ali v drugo smer vožnje 2. dolžino ograje v seznamu podaj samo za ukrivljeni (konkavni) del ograje na zunanjem delu ceste !!! Ravni del in/ali iztek v prevoj ali naslednji ovinek ne štej kot dolžino ograje v ovinku. Na fotografijah bo označeno kaj in do kje točno želimo ograjo. 3. rezultate pošlji na info@MotoristiPredParlament.com Popravljeno Julij 15, 2005. Popravil hotschko
hotschko Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Moderatorje prosim za kopiranje (ne premik) zgornjega posta v drugo objavo te teme.
hotschko Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 bovec - kr gora lahko probam -JALOVEC :hmm: ← ti kar ... dela bo pa verjetno kar dosti ... :fredy: B)
hotschko Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Trenutno stanje Popisano: Dawe The Wave: Latkova vas - Trbovlje Firestarter: Sevnica - Trebnje Frankie: Kočevje - Brod Frankie: Kočevje - Dvor Marky: KR - Jezersko V delu: Juddy: KP - PO Kruse: LJ - PO Robert: Razdrto - GO Staycool: Ajdovščina - Godovič Jalovec: Bovec - Kr.Gora RoadRacer: LJ - Litija Uti & Lindau: MB - Dravograd
Staycool Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Končal Ajdovščina - Godovič :OK: sicer pa - kar nekaj problemov z živčnimi šoferji :blink: :blink:, ne vem kaj jih je motlo da jst s fotoaparatom skačem okoli :yea1:
hotschko Objavljeno Julij 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Trenutno stanje- latest update Popisano: Dawe The Wave: Latkova vas - Trbovlje Firestarter: Sevnica - Trebnje Frankie: Kočevje - Brod Frankie: Kočevje - Dvor Marky: KR - Jezersko (še čakam fotke in seznam) Staycool: Ajdovščina - Godovič V delu: Juddy: KP - PO Kruse: LJ - PO Robert: Razdrto - GO Jalovec: Bovec - Kr.Gora RoadRacer: LJ - Litija Uti & Lindau: MB - Dravograd ←
hotschko Objavljeno Julij 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 (popravljeno) bilo super duper fajn, če bi nekdo še LJ - Kočevje potegnu, da bi imeli cesto 206 celo "pod streho" Popravljeno Julij 17, 2005. Popravil hotschko
hotschko Objavljeno Julij 18, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 NUJNO !! ... a bi imel kdo še danes ali jutri zjutraj oz. dopoldan čas, da odpelje cesto 106 od Škofljice do Kočevja. Ovinkov z ograjami je samo ene par in dela res ne bo veliko. bi šlo ?
hotschko Objavljeno Julij 18, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 (popravljeno) narejeno. sem žrtvoval večerni film in se z avtom odpeljal na izlet ... B) :) Popravljeno Julij 18, 2005. Popravil hotschko
jalovec Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 imam pa kar dela ampak bo ze bo trajalo kaksen dan vec - a je kaj casovne omejitve!!! .)
jalovec Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 je pa ful motoristov na tej relaciji!!!! :OK:
hotschko Objavljeno Julij 22, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Jalovec, če še nisi proti koncu malo počakaj. Bom probal dobiti točne stacionaže in dolžine vseh ovinkov na tej cesti in boš lahko vpisoval podatke na obstoječ seznam. Verjetno bo tako lažje.
Mačica Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Evo. Poslikala in popisala cesto: Ptuj - Vurberk - Maribor Hočko, slikice dobiš naslednji teden, ko jih pretočim. V planu je še Ptuj-Lenart in Ptuj-Ormož. Če bi rad še kdo drug te relacije obdelal... Saj je bilo rečeno naj se popiše tudi Štajerska, ane?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se