Rude Boy Objavljeno Julij 25, 2005 Deli Objavljeno Julij 25, 2005 Lani je bilo zelo dobro Zur je praktično na obali-plaži Vsekakor splača :OK: ← kar Volk napiše, to drži ! letos :OK: z malimi sladkimi dodatki: petkove panoramske vožnje na ribji piknik in sobotne dopoldanske vožnje z ladjo in mornarskim zajtrkom ! žur za čisto 10-ko ! prisotni in videni: Volk, DaNe, Špilferderber, pa en kup Prlekof iz ormoško ljutomerskega vinorodnega okoliša :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Julij 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 25, 2005 še nikoli videna kombinacija ribe, planinskega doma in panoramske vožnje je hudoo pasala.. tudi pivo po nenormalni ceni 10kn (čevapi 15kn, itd.) :yea2: pa Atomik Harmonik Bunkerus :yea2: petkovo veselico malce pokvaril dež, nasplošno pa oh in ah.. zjutraj mi je edino en nenaspan purger naprej metal piranski zaljev, ampak so ga brati hrvati pravočasno utišali, preden bi pokvaril špil.. <_< p.s. opravičilo MS bandi, ker sem v soboto zjutraj brez pozdrava odrinil proti SLO.. 2200km dalmacije mi je dalo žulja v rit in sem že zgodaj spakiral proti deželi brez zborov ob morju.. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 25, 2005 Deli Objavljeno Julij 25, 2005 opravičilu bomo dali ime: PIVO :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Julij 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 25, 2005 v sredo ob 18h si vabljen v CE k XXXom na zbor celjskih motosvetovcev.. pivo se že hladi... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 26, 2005 Deli Objavljeno Julij 26, 2005 kdo in zakaj me briše? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Julij 26, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2005 nekaj fototov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Julij 26, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2005 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Julij 26, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2005 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 26, 2005 Deli Objavljeno Julij 26, 2005 kdo in zakaj me briše? :blink: ← marica hrdalo iz rid ! :P Špil, lepi motorji, še posebaj oni črni na bele kockice :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Julij 26, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2005 marica hrdalo iz rid ! :P Špil, lepi motorji, še posebaj oni črni na bele kockice :P ← črne kockice bi na takem zboru sicer morale bit' rdeče, a vseeno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 10, 2006 Deli Objavljeno Julij 10, 2006 :blink: volk in rude - vdva sta bolj seznanjena s jugo moto sceno, kdaj je ta zbor, že tale Novi travnik me je čisto zmedel, ker sem bila 100% prepričana, da je naslednji vikend :? :? :? a gresta :? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 10, 2006 Deli Objavljeno Julij 10, 2006 Od 17.07. do 23.07. bo brezplačno kempiranje za vse motoriste, samo dogajanje bi se pa naj pričelo v sredo 19. Drugače pa več info na www.mk-sjene.hr. Po moje bo noro! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 Od 17.07. do 23.07. bo brezplačno kempiranje za vse motoriste, samo dogajanje bi se pa naj pričelo v sredo 19. Drugače pa več info na www.mk-sjene.hr. Po moje bo noro! :grim maš res. :grim V Sarajevu se srečali, pride se že lahko v ponedeljek. Mislim da je cel teden mal dogajanja; šank, muzka... V četrtek so psihomodo pop. dogajaaaaaaaaaaa gremoooooooooooooooooo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 Evo tema že obstaja .) KLIK lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 maš res. :grim V Sarajevu se srečali, pride se že lahko v ponedeljek. Mislim da je cel teden mal dogajanja; šank, muzka... V četrtek so psihomodo pop. dogajaaaaaaaaaaa gremoooooooooooooooooo a gremo res :? :? :? prideš dans v klub Fire.......... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 a gremo res :? :? :? prideš dans v klub Fire.......... .) :hmm: :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 :hmm: :grim :grim :grim ob kateri uri boš tam :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 ob kateri uri boš tam :? :? :? ob tapravi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 ob tapravi :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 :( :( nobene še nismo tako dolgo čakali ! :grrr in smo se oreng zalili ! :P :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 nobene še nismo tako dolgo čakali ! :grrr in smo se oreng zalili ! :P :beer1: :grim :doze: :wacko: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 ob kateri uri boš tam :? :? :? Tati, kje si bla?? :hmm: Sem se ga še jest "nalila", oz. ne vem kakšno pivo je to blo :blink: Mislim, da je blo nekaj v zraku :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 Mislim, da je blo nekaj v zraku :whistle: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 se mi je zdelo ja, da imajo kurci prste vmes ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 se mi je zdelo ja, da imajo kurci prste vmes ! :P :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se