klimbra Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: PIZDAAAAAAAAAAAAAAA......pa tok blizu smo bili........ma jebat ga...pa drugo leto...... Mahhhhh....priznam....sej se nam nekak ni več vozilo še tistih 100km.......je preveč pasal poležavat :OK: :OK: :OK: ItaQ pa vidim......RAZVRATTTTTTTTTTTTTTTTTT :eek: :eek: :eek: :hmm: :hmm: :hmm:
fifty Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Mahhhhh....priznam....sej se nam nekak ni več vozilo še tistih 100km.......je preveč pasal poležavat :OK: :OK: :OK: ItaQ pa vidim......RAZVRATTTTTTTTTTTTTTTTTT :eek: :eek: :eek: :hmm: :hmm: :hmm: :yes: Ah, sej razumem - leta so leta: starost ni radost. :whistle: O:-) Kar se tiče RAZVRATAAAAAAAAAAAAA!!!!!! :naughty: pa: :yes: :yea1: . Nekaj dokazov je ostalo v temnici. :blush: B)
Zdrawc Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 RAZVRATTTTTTTTTTTTTTTTTT :eek: :eek: :eek: :hmm: :hmm: :hmm: Pri takile zasedbi se temu ni čuditi :grrr MD :devil:
volk Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 Ne vem če sem bil vsepovsod tam zraven ko me je za videt :hmm: Spomnim se panoramske [attachmentid=76924] Panorama je bla... [attachmentid=76925] :P na panoramski z ribami in vinom še domače dalmatinske [attachmentid=76926] vozilo se je po dveh kolesih (pretežno) [attachmentid=76927]
klimbra Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 :yes: Ah, sej razumem - leta so leta: starost ni radost. :whistle: O:-) Kar se tiče RAZVRATAAAAAAAAAAAAA!!!!!! :naughty: pa: :yes: :yea1: . Nekaj dokazov je ostalo v temnici. :blush: B) :cry: :cry: :cry: :cry: Tako kot tiste fotke s Kolpe.......ki jih še vedno nestrpno pričakujem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Jebat ga......mal privatnosti in cenzure pa itaQ mora biti prisotne :OK: :OK: :devil:
volk Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 pogled na morje :devil: [attachmentid=76928] vroče je blo [attachmentid=76929] dihat se ni dalo [attachmentid=76930] res,res [attachmentid=76931] ker ostalih ne smem nalimat-zakaj pa vas ni blo tam(toplespress :P )-samo še: [attachmentid=76932]
Špilferderber Objavljeno Julij 25, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 a Grobi Jana pa letos ni blo? pa DaNeta?
leila Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: PIZDAAAAAAAAAAAAAAA......pa tok blizu smo bili........ma jebat ga...pa drugo leto...... Mahhhhh....priznam....sej se nam nekak ni več vozilo še tistih 100km.......je preveč pasal poležavat :OK: :OK: :OK: ItaQ pa vidim......RAZVRATTTTTTTTTTTTTTTTTT :eek: :eek: :eek: :hmm: :hmm: :hmm:
volk Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 Klimbra, prosim, da žlabudraš v ednini, kaj se je komu dalo in kaj ne.... B)
S57CQ Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 a Grobi Jana pa letos ni blo? pa DaNeta? Me letos no tam spljoh ... me Afrika... me EU v Septembru....me like ... mister... :krneki: V glavnem vidim da je blo zabavno... super trooper... Pozdrav iz seboljvrocegakakorsilahkomislite press Khartouma... DaNe
Vale Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 (popravljeno) :grrr rajš ne (jebilalkoholvmes) Men se zdi, da je blo kaj drugega vmes :grim BTW Hellenca ima sladko rito :K Popravljeno Julij 25, 2006. Popravil Vale
Vale Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 Midva, če bo vse po sreči, zadnji dan "tičiva" v Makarski (no, danes sva na Bolu tičala) ... jutri pride ročka ... direkt iz Krškega ... ker so tam blizu fajn ljudje, prijatli od Tedija, za razliko od uradnega serviserja v Makarski, ki mu ni bilo vredno dvignit telefona in poklicat, da pošljejo ročko ... niti mu ni bilo vredno odpeketat s skuterjem 1 km po hribu in pogledat ali je šla samo ročka ali tudi kaj drugega ... v glavnem jebalo se mu je za dva turista, ki imata nevozen motor ... hvalabogu je moje sokolovo oko ugledalo moto servis za skuterje in prepričat gazdo, da je šel pogledat Divo, ki je še vedno (kazen mora biti vzgojna in poučna) prikljenjena za kandelaber (sramotilni steber) ... jutri, ko pride ročka, jo bo tudi zamenjal ... Pa lepa hvala KeCu, ki je tudi preko MSNja in SMSjev pomagal pri vsej zadevi ... :004 ... Da pa naum off topic ... MK Sjene svaka čast za organizacijo in celotno prireditev :OK: Ladje sicer nismo dočakali, smo pa zato preplašili vse veverice na plaži ... Družba (Volk, Hellenca, Fifty, Bibola in naključni mimoidoči in sedoči) bili ste enkratni ... tudi v trenutkih, ko sem bila težka in vulgarna ... Fifty tudi na relaciji Split - Omiš - Makarska - Tučepi - Brač nimajo kalifornijskih lignjev .) ...
volk Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 kako pa veš da niso kalifornijski :eek: jaz nč več ne verjamem :grrr samo se ti nama sretno vrati-sa mišem i žirafo :P
fifty Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 Pa brez pizdarij vidva tam dol. Bomo še kdaj ponovili........ :yes: ...Pula čaka... B)
Vale Objavljeno Julij 30, 2006 Opozori Objavljeno Julij 30, 2006 :yes: ...Pula čaka... B) :slap: res maš :slap: Sevnica tudi :grim ... sva preverila :grim
Vale Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 Oprostite prosim ... ampak tole sem našla v temnici ... :eek: Debata o strukturnih skladih :rolleyes: [attachmentid=77480] Dodatna ponudba na moto zborih - frizerski salon [attachmentid=77481] Zaplet [attachmentid=77482] Avtorju se opravičujem za zlorabo avtorskih pravic ... v Puli se bom oddolžila :photo:
fifty Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 :eek: :photo: :slap: :lol1: :whistle: O, hvala prjatlca, hvala. Si me sprawla v dobro voljo. (Praktično v Nasmeh?). Predvsem se veselim oddolžitve. Topogledno bom do Pule zreduciral vnos tekočin na minimum. :naughty: B)
volk Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 :eek: :photo: :slap: :lol1: :whistle: O, hvala prjatlca, hvala. Si me sprawla v dobro voljo. (Praktično v Nasmeh?). Predvsem se veselim oddolžitve. Topogledno bom do Pule zreduciral vnos tekočin na minimum. :naughty: B) me prav zanima :hmm:
Vale Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 me prav zanima :hmm: A nisi ti na dopustu :hmm:
Hellenca Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 A nisi ti na dopustu :hmm: :yes: z možgani na off in s čivavo na straži Aja, pa s pivom v roki - itak :rolleyes: (no, sej jest pa nisem nič bolš .) )
Vale Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 :yes: z možgani na off in s čivavo na straži Aja, pa s pivom v roki - itak :rolleyes: (no, sej jest pa nisem nič bolš .) ) Presneta razvratneža ... a kaj kričita :naughty:
Hellenca Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 Presneta razvratneža ... a kaj kričita :naughty: :eek: Midva??? Neeeeee :grrr
Vale Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 :eek: Midva??? Neeeeee :grrr Hellenca takoj nehaj ekran z ediksom mazat :nono: .) No kjerkoli sta že ... mejta si jih ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se