Društvo MAKSI Objavljeno Julij 12, 2005 Opozori Objavljeno Julij 12, 2005 Vabljeni na letošnjo peto brezplačno MAKSI-jevo delavnico dobre vožnje. KJE? - Tehnični pregledi Avto Vis, Cesta ljubljanksih brigad, Šiška, Ljubljana KDAJ? - V nedeljo 17. julija od 16. do 20. ure. KDO? - Vsi motoristi, ki menite, da bi svoje znanje in spretnosti vožnje morali preskusiti in izboljšati. Vaja dela mojstra! ZAKAJ? - Ker za svojo varnost lahko največ naredite sami, pod vodstvom izkušenih motoristov, na varnem poligonu. Zaradi povečanega zanimanja udeležence prosimo za predprijave. Dodatne informacije na MAKSI strani ali po telefonu na 041/850-850.
bladzo Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 (popravljeno) Na tokratni delavnici bo možno preizkusiti dve Yamahi. In sicer: XT660X (supermoto) YBR 125 Motorje nam je priskrbela Avtotehna vis :OK: Popravljeno Julij 15, 2005. Popravil bladzo
gizmOkak Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 lepo, če se bo dalo bom oba jahu :D
Staycool Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 uuuuuuuuuuuuu :eek: :eek: :eek: :eek: kjri nizek udarc. :kva2: a s kolesom se voznje tud lahko udelezim? :lol: see ya!
Hanzi Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Ne vem če se je lahko udeležiš s kolesom, lahko pa vsekakor prideš s kolesom. Jaz sem bil prejšnjič s kolesom, bom tudi tokrat, mogoče se bom spet fural po poligonu s :hmm: O:-)
bLuZoNdEr Objavljeno Julij 16, 2005 Opozori Objavljeno Julij 16, 2005 vedno znova presenečate :OK: :worship:
maXXXimum Objavljeno Julij 16, 2005 Opozori Objavljeno Julij 16, 2005 Se znajdem tam, če bo vreme :OK: Pa tistale 650ccm SM zadeva tut fajn zgleda.. upam da ne bo cel čas zasedena :rolleyes:
gizmOkak Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 upam da ne bo cel čas zasedena :rolleyes: ← bo :kva2: :lol1:
semamiz Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 :hmm: XT-ja sem že paljal , upam , da ga dobim še danes na probo?
Spider Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 pršu srečno domou, čeprou sem vso pot joku :cry: sm sedel na najlepšem motorju kar jih je blo na varni vožnji, pol pa sm se odpelu domou na prasički. SUZUKI, matr sm ti fouš :P naslednji moped bo sigurno v tej smeri cbr954 ali gsx-r1000 :devil: Aja, varna vožnja sej res. Špica je blo :OK: Maxijevci legende ste. Kako se vse spelje brez problemu in tekoče znajo sam oni :OK: Super je blo, čeprou smo bli kukr v mikrovalovni :wacko: drugič bom spet težil :naughty: Aja, avtoehni vis pa hvala za probno XT-jko. Motorčič je prou igračka :grim
gizmOkak Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 pršu srečno domou, čeprou sem vso pot joku :cry: sm sedel na najlepšem motorju kar jih je blo na varni vožnji, pol pa sm se odpelu domou na prasički. SUZUKI, matr sm ti fouš :P naslednji moped bo sigurno v tej smeri cbr954 ali gsx-r1000 :devil: Aja, varna vožnja sej res. Špica je blo :OK: Maxijevci legende ste. Kako se vse spelje brez problemu in tekoče znajo sam oni :OK: Super je blo, čeprou smo bli kukr v mikrovalovni :wacko: drugič bom spet težil :naughty: Aja, avtoehni vis pa hvala za probno XT-jko. Motorčič je prou igračka :grim ← ups :blush: kriza identitete :lol1:
robberrt Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 prišel sem čisto nevedoč kaj se sploh dogaja in moram pohvaliti da ste odlično izpeljali zadevo in upam da bo v prihodnje takih poučnih druženj še več. Spet smo se pa vidl z nekaterimi motosvetovci kar je bilo pa tud zakon.... slikce pa sledijo...
maXXXimum Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 DElavnica super kot vedno.. spoznal nekaj novih obrazov :OK: , srečal nekaj starih :afro1: , vneto vozil kroge :whistle: , preizkusil XTjko :yea2: Skratka.. Maxi does it again :worship:
batzajla Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 (popravljeno) prvič letos,v primerjavi z lani (še) boljše :OK: mal smo se sicer kuhal,ampak je fino mal med stožci vijugat :) xt se pa zlo lepo pelje,za moj okus še mal preveč :D tamalo osmico sem pa zvozil lažje kot s svojim! Popravljeno Julij 17, 2005. Popravil batzajla
DDEAN1 Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 (popravljeno) Bil sem prvič, bilo je super (no ja če bi bilo kakšno stopinjo manj bi bilo še bolj kul). Organizatorjem svaka čast :worship: . Res vrhunsko izpeljana prireditev. Se vidimo naslednji mesec. lp ps a ma kdo kaj slikc ?? Popravljeno Julij 17, 2005. Popravil DDEAN1
semamiz Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 :OK: Bravo , dobro se je izšlo , vsaj kakor sem jast videl ni nobenga odneslo :OK:
semamiz Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 :naughty: Saj če ornk poslušaš , tudi neki od tega odneseš , seveda je pa treba teorijo realizirat :worship:
maXXXimum Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 (popravljeno) :OK: Do Maximuma ? :OK: ← Gizmokak do maximuma, ja ;) Pa dvomim, da je to njegov maximum :D Popravljeno Julij 17, 2005. Popravil maXXXimum
gizmOkak Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Pa dvomim, da je to njegov maximum :D ← :xx: tih bot :whistle:
frankie Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Bolš kot sm mislu, punca in tipi, k so pobirali stožce pa nas hvalil, ful vredu :) Xt pa meni(lc-4) zelo okorna, svohna prednja zavora in zanič sprednja guma...Thanks maxijevci in visovci :OK:
semamiz Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 :hmm: Ja XT-jka je bila na razpolago za test. Zanimiv motorček . Gume so res zanič , ni se dalo peljat po prvem :BUA: Malo je bila pregreta , tako , da mi je kar nekajkrat ugasnila med vožnjo pri keglih, drugač pa OK. Hvala za test ! :worship:
batzajla Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 če ma kdo kšno dobro fotko->>>batzajla@gmail.com :whistle:
semamiz Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 če ma kdo kšno dobro fotko->>>batzajla@gmail.com :whistle: ← :? Kaj pa mojim manjka ? :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se