Gionni Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Ob kateri uri in kje bo pa letos potekala panoramska vožnja, če pravite, da bo daljša?
APAČI Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Ob kateri uri in kje bo pa letos potekala panoramska vožnja, če pravite, da bo daljša? ← Panoramska vožnja se bo letos začela med 15 in 16 uro, potekala pa bo Ivarčko jezero-Slovenj Gradec (trgovski center Katica), za okrepčilo bo poskrbljeno. ;)
klimbra Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Sej nočem bit malenkosten......sam zanima me....... A ste kakšne ležalnike ob jezercu naštimal, al jih mormo sabo pritovorit?????? Nekak se mi v soboto poležava..........večkrat :)
Vale Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Sej nočem bit malenkosten......sam zanima me....... A ste kakšne ležalnike ob jezercu naštimal, al jih mormo sabo pritovorit?????? Nekak se mi v soboto poležava..........večkrat :) ← Pejdi ga k Mami Zinki iskat :grim :P
klimbra Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Pejdi ga k Mami Zinki iskat :grim :P ← In kje najdem mamo Zinko...... Kakšen ležalnik ima mama Zinka.... Je oddaljenost mame Zinke velika ali mala...... A lahko zrihtaš,da mama Zinka opremi kakšno prijetno mesto v ladovini z ležalnikom, za tvojega :blush: ......
APAČI Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Sej nočem bit malenkosten......sam zanima me....... A ste kakšne ležalnike ob jezercu naštimal, al jih mormo sabo pritovorit?????? Nekak se mi v soboto poležava..........večkrat :) ← No če si resnično želiš poležavanja na ležalniku ti svetujem, da ga imej s sabo. Lp Apači :ninja:
DuBy Objavljeno Avgust 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 ka ti bo lezalnik? :grim Apaci kk je pa kaj za srecelov poskrbljeno :lol1:
jozicag Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 hej...js bom tudi tam..pa še enih par modro rdeč šotor "West side"...če kir ne bo mel kje prespat O:-) hahahahaha
DuBy Objavljeno Avgust 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 hej...js bom tudi tam..pa še enih par modro rdeč šotor "West side"...če kir ne bo mel kje prespat O:-) hahahahaha ← HEHE te pridemo strasit :devil: Se vidimo :OK:
ixs Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 hej...js bom tudi tam..pa še enih par modro rdeč šotor "West side"...če kir ne bo mel kje prespat O:-) hahahahaha ← dej še fotko prlep da te bom lažje našel..... :OK:
klimbra Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 ka ti bo lezalnik? ← To je pa nekak tako.....ljudje moje starosti, pač potrebujejo malček počitka, po prekrokani noči......,da naberejo dovolj energije za naslednjo rundo.....in seveda predvidevam,da bo možno tudi kaj dobrega použit.......in spetr je tu dilema.......počivati....ali počivati. Nič bat, bom verjetno čist sam kakšno kitico prebral,ker zarad mojega žaganja v radiusu nekaj 100m nebo mogel nihče, vsaj približno sposoben zaznavati zvoke....preživeti več kot minutko ali dve. Torej....... Ležalnik se pripelje z menoj.....no,vsaj tista prijetna podlagica za na plažo!!!!!!!
Zdrawc Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 če kir ne bo mel kje prespat O:-) a ti hodiš spat na motozbore :hmm:
DuBy Objavljeno Avgust 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 a ti prinesem se napihljivo blazino? :friend1:
ixs Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 a ti hodiš spat na motozbore :hmm: ← "spat"?!
ixs Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Pridem pogledat Apače! A želja po kakšnem hladnem Unionu je bogokletna v vaših gozdovih!?
vulcan Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Tudi mi pridemo. :OK: :worship: Samo, da bi vreme bilo tko kot je treba. :worship:
DuBy Objavljeno Avgust 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 vreme so zrihtali!! za pijaco je pa tud poskrbleno :OK:
pirrulz Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 nedol.: spati ← "se iti spat" :naughty: :grim
Zdrawc Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 nc ne bomo spali :grrr ← točn tak... :naughty: :kva2: :yea2: :beer2: :beer2: :drunk:
Zdrawc Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 (popravljeno) jaz B), pa še ene par kolegov :chase: pride z menoj Popravljeno Avgust 3, 2005. Popravil Zdrawc
Ganges Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Klimbra: kakšne šotor imaš, da svojega ne postavim kje v tem radiusu 100m? :D Lepo vam, ki pravite, da ne hodite spat na motozbore. Meni pa doma rečejo, da moram biti ob 12 v šotoru in pika. Drugače nikamor ne smem. Je pa bolje to kot nič. lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se